Anlatacak kimsem yok die yazdim

Bana kadınmışsın gibi gelmedi kusura bakma

Ben esim i nasıl duzeltebilirim
Sırf evladım için... meraklısı değilim ama koca dıe die belki çare olur da düzelir ihtimali var mı dir

Kusura bakmayın ama çocuğuna bakan kadına kayınvalide bozuntusu yazan bir insana daha ılımlı yaklaşamayacağım. Ayrıca yazarımızın türkçesi her entryde vasat. diğer konularına da gözatabilirsiniz.

Bir insanı suçlarken önce kendi kişiliğinize dönüp bakmanız lazım. 60 yaşında insan hiç bir zorunluluğu yokken sizin çocuğunuza baktığı halde bu tarzda konuşuyorsanız evet kişiliğiniz vasattır. Net !!!

Saygı beklerken, saygı göstermek esastır.

Konu sahibi kayınvalidesi hakkında yeteri kadar açıklama yapmamış ama daha sonradan yazdığına göre eşinden dayak yerken öylece bakmış üstüne de konu sahibini suçlamış böyle bir kadına bozuntu demek azdir bile aslında bana göre.Ancak çocuğu da ona bırakmasa artık daha mantıkli olurdu bu durumda o ayrı..
Ama sizede gülmemek elde değil..Konu sahibin türkçesini "entry"diye bir ingilice kelime yazarak vasat bulmuşsunuz ilginç..ah sorry interesting:)
Kişilik analiziniz ve Türk dil kurumu tarzindaki gözlemleriniz bu kadar sa size iyi geceler..

Ben oğluma bak demedim peki ndn bn bakmayacam demio ki bn yine diyorum sağolsun baktı vs vs ama hiç de evladina diğer konuda ağzını doğru düzgün açmadı
Diğer konumda da veryansindayim evet çünkü bu hayatı çekince biliyorsun
Neyse sizin nazarinizda öyle olabilir birşey demiyorum

Şu an bulunduğunuz platformun altyapısı vbulletindir. Türkçe dil paketi eklentisi ile bu platformu Türkçe kullanıyorsunuz ve evet her cevap operatörü entry oluyor. Keşke biz türkler böyle yazılımlar yapsaydıkta bende entry demeseydim. Türkçenin içinde onlarca farsça, ingilizce kelime varken buna mı güldünüz ? Tebrik ederim size de iyi geceler.

bende dio, edio falan yazsaydım bari size cevap olarak.... Layığı oymuş çünkü

Ne olursa olsun, bu size hakaret etme hakkı verir mi ?

Ben evladımi hiç baktirmk istemedim esim denilenin ev borcu gelecek kaygısı adı altında maaş hortumlamasi yapması icinmis ben yeni fark ettim ama artık yeter ddm
Ben iyi bi hayat ve evladımi istedim ne bu simdi herkes haklı mı
Dayagi ye karsisinda ve beni sustursun k bakmayin ama bn o kadar iyi degilim

Ne olursa olsun, bu size hakaret etme hakkı verir mi ?

Burada olmayan bir kadına hakaret edilirken tepki vermiyosunuz da ben aynı biçimde savununca mı hakaret etmiş oluyorum. Olayları sadece bir kişinin ağzından dinleyerek yorumluyorsunuz. Karşı tarafın söz hakkı bile yokken ağza gelen söyleniyor bu kişilikli bir davranış mı ?

Yine aynı şeyi soruyorum, bu size hakaret etme hakkı verir mi?

Kocaman bir iç çektim yemin ederim.
Bugün 3.konu dayak içeren.

Bu kadar neden nefret ediyorsunuz kendinizden?
Boşanmak için ne bekliyorsunuz?
Gerçekten yazık, çok yazık.. Bize değil ama kendinize yazık.
Lütfen silkelenin ve kendinize gelin!!

K bakmayın ama tlf 'dan anca bu kadar oluyor . Ağlıyorum cabasi hiç de bakmadim yazdigima içimi döktüm sadece bu kadar

Yoo türkçeyi eleştirirken ıngilizce kelime kullanmanıza güldüm.Burada bu platformun dil eklentisi bizi ilgilendirmiyor siz yinede türkçe yazabilirdiniz yukarda yazdiginiz gibi bunu demek istedim de anlamınızı beklemek yanlış olmuş..Benim layigimi siz nereden bileceksiniz ki,Ay çok alındım nasılda içime işledi şu söz şimdi.. bak ya ))

Nefret değil ama bi el bırakmıyor bizi adım attirmiyor ayrılığa sebebi bile yok ki ben ayrılık istedim yanımda duranim pek olmadi

Kendimi gördüm nerdeyse aglayacktim şiddet yok ama geri kalan her şey var desem yeridir.Aileme kaç kere gittim beni kurtarın diye bana sen abartıyorsun dediler illa ölmek mi lazım kurtulmak için boşanmak gibi kolay bir yol varken.Yazik bu kadınlara çalışmakla ekonomik özgürlükle hiç alakası yok

İşe gidip eve para getirsin diye bakmış.Kadıncağız kendi çocuğuna bakar da çalış diye baskı yapıyor eşi.Burda da herkes kaynanasever oldu bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…