- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Kadınım isim yazmak yasak dıe yazamıyorum fakat doğru keşke fake olsaydım da şaka olsaydı bu ama deilllllBana kadınmışsın gibi gelmedi kusura bakma
Düzgün bir türkçe ve düzgün bir üslupla yazılmasına bende çok önem veririm ama burada ki konu sahibinin yaptığı hataları şu an görmedim bile.Konu sahibi belli ki üzgün ve bir çırpıda anlatmaya çalışmış.normaldir..
Sizin vasat bir kişiliğiniz var ne demek peki?
Niye hakaret ediyorsunuz konu sahibine?Siz kimsiniz ki?
Konu sahibi kayınvalidesi hakkında yeteri kadar açıklama yapmamış ama daha sonradan yazdığına göre eşinden dayak yerken öylece bakmış üstüne de konu sahibini suçlamış böyle bir kadına bozuntu demek azdir bile aslında bana göre.Ancak çocuğu da ona bırakmasa artık daha mantıkli olurdu bu durumda o ayrı..Kusura bakmayın ama çocuğuna bakan kadına kayınvalide bozuntusu yazan bir insana daha ılımlı yaklaşamayacağım. Ayrıca yazarımızın türkçesi her entryde vasat. diğer konularına da gözatabilirsiniz.
Bir insanı suçlarken önce kendi kişiliğinize dönüp bakmanız lazım. 60 yaşında insan hiç bir zorunluluğu yokken sizin çocuğunuza baktığı halde bu tarzda konuşuyorsanız evet kişiliğiniz vasattır. Net !!!
Saygı beklerken, saygı göstermek esasttır.
Ben oğluma bak demedim peki ndn bn bakmayacam demio ki bn yine diyorum sağolsun baktı vs vs ama hiç de evladina diğer konuda ağzını doğru düzgün açmadıKusura bakmayın ama çocuğuna bakan kadına kayınvalide bozuntusu yazan bir insana daha ılımlı yaklaşamayacağım. Ayrıca yazarımızın türkçesi her entryde vasat. diğer konularına da gözatabilirsiniz.
Bir insanı suçlarken önce kendi kişiliğinize dönüp bakmanız lazım. 60 yaşında insan hiç bir zorunluluğu yokken sizin çocuğunuza baktığı halde bu tarzda konuşuyorsanız evet kişiliğiniz vasattır. Net !!!
Saygı beklerken, saygı göstermek esastır.
O zaman isyerinize soyleyin durumu. Size yeni bir kart verip o kartı pasife ceksinler. Boylece tamamen inandirici olirYok ya maaş kartı onda da o yüzden yalana fırsat yok yani
Konu sahibi kayınvalidesi hakkında yeteri kadar açıklama yapmamış ama daha sonradan yazdığına göre eşinden dayak yerken öylece bakmış üstüne de konu sahibini suçlamış böyle bir kadına bozuntu demek azdir bile aslında bana göre.Ancak çocuğu da ona bırakmasa artık daha mantıkli olurdu bu durumda o ayrı..
Ama sizede gülmemek elde değil..Konu sahibin türkçesini "entry"diye bir ingilice kelime yazarak vasat bulmuşsunuz ilginç..ah sorry interesting:)
Kişilik analiziniz ve Türk dil kurumu tarzindaki gözlemleriniz bu kadar sa size iyi geceler..
Kusura bakmayın ama çocuğuna bakan kadına kayınvalide bozuntusu yazan bir insana daha ılımlı yaklaşamayacağım. Ayrıca yazarımızın türkçesi her entryde vasat. diğer konularına da gözatabilirsiniz.
Ben evladımi hiç baktirmk istemedim esim denilenin ev borcu gelecek kaygısı adı altında maaş hortumlamasi yapması icinmis ben yeni fark ettim ama artık yeter ddmKonu sahibi kayınvalidesi hakkında yeteri kadar açıklama yapmamış ama daha sonradan yazdığına göre eşinden dayak yerken öylece bakmış üstüne de konu sahibini suçlamış böyle bir kadına bozuntu demek azdir bile aslında bana göre.Ancak çocuğu da ona bırakmasa artık daha mantıkli olurdu bu durumda o ayrı..
Ama sizede gülmemek elde değil..Konu sahibin türkçesini "entry"diye bir ingilice kelime yazarak vasat bulmuşsunuz ilginç..ah sorry interesting:)
Kişilik analiziniz ve Türk dil kurumu tarzindaki gözlemleriniz bu kadar sa size iyi geceler..
Ne olursa olsun, bu size hakaret etme hakkı verir mi ?
Hmm böyle şans varsa yaparım seve seve yeter ki artık mutlu günlerime geri döneyimO zaman isyerinize soyleyin durumu. Size yeni bir kart verip o kartı pasife ceksinler. Boylece tamamen inandirici olir
Burada olmayan bir kadına hakaret edilirken tepki vermiyosunuz da ben aynı biçimde savununca mı hakaret etmiş oluyorum. Olayları sadece bir kişinin ağzından dinleyerek yorumluyorsunuz. Karşı tarafın söz hakkı bile yokken ağza gelen söyleniyor bu kişilikli bir davranış mı ?
Kocaman bir iç çektim yemin ederim.Yorum yazilmasi için değil anlatacak kimsem yok.
Ben ilçede yaşıyorum .6 senedir evliyim . 2 yaşında dünya yakilsiklisi oglusum var.annem babam k valide k peder abim vede 2 görümce.
Ama ben deliriyorum galiba. Evladım olmasaydi tabi onun için zor tutuyorum kendimi.
Evliliğim de ise esim sever ama keşke sevmese .. ama bi o kadar kıskanç biraz huysuz ve döven biri . Ben değişir umutlu yapayanliz gariban. Dayak ye dayanama ayrılmak iste ama hep kendimi bu evliligin bataklığında bul. 3,5 senedir bir yerde kasiyerim . Çalıştığım yer iyi fakat başımıza kimi sef die diktilerse hem kaba hem hadsiz hem denyo adamlar . Insanı delirten cinsten ego tatmin ederler bizim gibi çalışanların üstünden .
Annem babam bana duskun gibi duran ama ben hiç bunu hissedemedim. Abim arayıp sormaz (kimli kimsesizim )
Esim sinirli biri .. işi gider gelir biraz gürültülü bende gider gelirim . Oğlum bağırsin sesini kaldıramiyorum isdeki gurultu zaten yetio der oğlumun odasina gonderir bizi .hadi gitme de gör öküz gibi bağırır bize
Evladım oldu 6 aylikken k valide bozması bakmaya başladı . Sağolsun iyi baktı bir dedigi iki olmadı ama ben hep bir sene evladim a iyi analık yapamadim . Nedeni ise ev aldik borç öde öde öde para lazım geleceği icinmis diğer borçlara ileriye vs vs bitmedi gözü doymadı benim herifin paraya .
Beni dövmesi ise neymiş bn onu kizdiriyor musum da ondan sinirlenince sus vs dio sinirim gecince konuş dio ne komik dimi sınırlı ya paşa
Evladima hafta sonu o bakar pztsi izin günün ben bakarim
Hafta içi 4 gün şuan bizdeler kvalide ile k peder bakar .
Ayrılmak istedigimi ddm k validemgile olur mu her ailede olur vs vs kafayı yeme bilmem ne
Annemle babama kurban bayraminda ddm esim i aldılar karşılarına abim de var yengemle anlattık durumu dövüyor yapmasın ddm sebeplerini anlatik herkes güldü küçük şeyler için kavga etmeyin ddi babam kızım ayrılırsa arkasındayim ddi bir daha duymayayim vs vs sonra yanıma geldi yanlız oturuyordum eşimi haklı bulmuş dövmesi hariç mis ..
Kızlar evladim olmasa ölüm bile aklimdan gecti kaç defa ama onun için Allah'a dualar ettim artık bu kadar sinir stres bıktım şuan bile gozyaslarim dinmio .
Bıktım artık bıktım ..
Ayrilamiyorum kurtulmak istedim kaç defa ..
Şimdi ben bu hayattan bıkmış ne yapacam sadece evladima adadım kendimi onu iyi bi insan yapmaya onunla ilgilenmeye harcadim kendimi.
Tamamini okudunuz mu bilmem ama sağolun yinede .
Uzun oldu k bakmayın
K bakmayın ama tlf 'dan anca bu kadar oluyor . Ağlıyorum cabasi hiç de bakmadim yazdigima içimi döktüm sadece bu kadarŞu an bulunduğunuz platformun altyapısı vbulletindir. Türkçe dil paketi eklentisi ile bu platformu Türkçe kullanıyorsunuz ve evet her cevap operatörü entry oluyor. Keşke biz türkler böyle yazılımlar yapsaydıkta bende entry demeseydim. Türkçenin içinde onlarca farsça, ingilizce kelime varken buna mı güldünüz ? Tebrik ederim size de iyi geceler.
bende dio, edio falan yazsaydım bari size cevap olarak.... Layığı oymuş çünkü
Yine aynı şeyi soruyorum, bu size hakaret etme hakkı verir mi?
Yoo türkçeyi eleştirirken ıngilizce kelime kullanmanıza güldüm.Burada bu platformun dil eklentisi bizi ilgilendirmiyor siz yinede türkçe yazabilirdiniz yukarda yazdiginiz gibi bunu demek istedim de anlamınızı beklemek yanlış olmuş..Benim layigimi siz nereden bileceksiniz ki,Ay çok alındım nasılda içime işledi şu söz şimdi.. bak ya ))Şu an bulunduğunuz platformun altyapısı vbulletindir. Türkçe dil paketi eklentisi ile bu platformu Türkçe kullanıyorsunuz ve evet her cevap operatörü entry oluyor. Keşke biz türkler böyle yazılımlar yapsaydıkta bende entry demeseydim. Türkçenin içinde onlarca farsça, ingilizce kelime varken buna mı güldünüz ? Tebrik ederim size de iyi geceler.
bende dio, edio falan yazsaydım bari size cevap olarak.... Layığı oymuş çünkü
Nefret değil ama bi el bırakmıyor bizi adım attirmiyor ayrılığa sebebi bile yok ki ben ayrılık istedim yanımda duranim pek olmadiKocaman bir iç çektim yemin ederim.
Bugün 3.konu dayak içeren.
Bu kadar neden nefret ediyorsunuz kendinizden?
Boşanmak için ne bekliyorsunuz?
Gerçekten yazık, çok yazık.. Bize değil ama kendinize yazık.
Lütfen silkelenin ve kendinize gelin!!
İşe gidip eve para getirsin diye bakmış.Kadıncağız kendi çocuğuna bakar da çalış diye baskı yapıyor eşi.Burda da herkes kaynanasever oldu bugün.Kusura bakmayın ama çocuğuna bakan kadına kayınvalide bozuntusu yazan bir insana daha ılımlı yaklaşamayacağım. Ayrıca yazarımızın türkçesi her entryde vasat. diğer konularına da gözatabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?