Anlatacak kimsem yok die yazdim

Bosanmak zorundasiniz...
Esjniz laf anlayacak adama benzemiyor. Cevrenizde ki herkes dayak yiyor siddet goruyor diye bu sizin de kaderiniz olmamali. Burada mor çatıya gidip cocugu ile sirra kadem basan uye vardi. Herkesin derdi sıkıntısı var. Ama siddet varsa bosanmalisiniz

O kadar korkuyorum ki

Inanın çok ıstiyorum bu pislikten kurtulmayı
Mucadele etmek zorundasiniz. Emeksiz yemek olmuyor. Biraz butce ayarlayip siginma evine gitmelisiniz en kötü
Ailenize onceden bu durumu çıtladin. Ben biktim artik dayanamiyorum. Bir gidicem haberiniz olmayacak bir daha benden diye. Babanizin tavirlari degismezse gidin
Yapin bunu
Kendiniz icin
Cocugunuz icin

Reactions: csi
En son babama bunu demiştim eşimi haklı buldu
Para biriktirmeden gidilmiyor mu ya şey benim bütün paramı esim alır da

Üzüldüm. Şiddet olması ayrı bi facia neden ya neden bu adi erkekler gücünü kullanıp kadını alt ettiğini sanır ki kullansana beynini o konuşuyorsa sende konuş beyinlerini kullanamayıp güç kimdeymiş diye şiddete başvurması,onların nasıl bir aciz olduğunu gösterir çok küfür edesim geldi kocanıza ve şiddet uygulayan bütün şerefsiz erkeklere

Bu arada mor çati nerde ısmini önce duydum ama nerde ne dır bilmiyorum

En son babama bunu demiştim eşimi haklı buldu
Para biriktirmeden gidilmiyor mu ya şey benim bütün paramı esim alır da
Gidilir.
Zaten para yok diye oraya gidilir
Ben biraz daha guvende hissedersiniz diye dedim
Yalan soyleyerek maasinizi vermeyin
Yatmadi
Isyeri sikintida
Toplu vereceklermis vs vs atin bir seyler

Konusuyorum sonuç hep farklı özünde iyi ama sinirli anı kötü yada ben çok safim

Ben şu kısma takıldım Yazınız zaten Türkçeden nasibini almamış. Bari biraz okuyana saygınız olsaydı da Türkçe yazsaydınız neyse.

"Evladım oldu 6 aylikken k valide bozması bakmaya başladı . Sağolsun iyi baktı bir dedigi iki olmadı ama ben hep bir sene evladim a iyi analık yapamadim ." demişsiniz

kadın hem sizin çocuğunuza bakmış hem de ağzınıza geleni saydırmışsınız. Sadece şu cümle bile vasat bir kişiliğiniz olduğunu gösterir kusura bakmayın. Ne biçim bir üslup bu yahu.

Geri kalan konularda yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Yazınız okunmuyor da zaten

Gidilir.
Zaten para yok diye oraya gidilir
Ben biraz daha guvende hissedersiniz diye dedim
Yalan soyleyerek maasinizi vermeyin
Yatmadi
Isyeri sikintida
Toplu vereceklermis vs vs atin bir seyler
Yok ya maaş kartı onda da o yüzden yalana fırsat yok yani

Bozması dmemin sebebi oğlu yanında beni dövdü k bakmayın sadece ayırdı o esnada ayrılmak istedim bana deli muamelesi yapmadığı kaldı
Haa ben zaten evladım için hep minnettarım ona ama bununla bitmio iste

Düzgün bir türkçe ve düzgün bir üslupla yazılmasına bende çok önem veririm ama burada ki konu sahibinin yaptığı hataları şu an görmedim bile.Konu sahibi belli ki üzgün ve bir çırpıda anlatmaya çalışmış.normaldir..
Sizin vasat bir kişiliğiniz var ne demek peki?
Niye hakaret ediyorsunuz konu sahibine?Siz kimsiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…