Bosanmak zorundasiniz...Yorum yazilmasi için değil anlatacak kimsem yok.
Ben ilçede yaşıyorum .6 senedir evliyim . 2 yaşında dünya yakilsiklisi oglusum var.annem babam k valide k peder abim vede 2 görümce.
Ama ben deliriyorum galiba. Evladım olmasaydi tabi onun için zor tutuyorum kendimi.
Evliliğim de ise esim sever ama keşke sevmese .. ama bi o kadar kıskanç biraz huysuz ve döven biri . Ben değişir umutlu yapayanliz gariban. Dayak ye dayanama ayrılmak iste ama hep kendimi bu evliligin bataklığında bul. 3,5 senedir bir yerde kasiyerim . Çalıştığım yer iyi fakat başımıza kimi sef die diktilerse hem kaba hem hadsiz hem denyo adamlar . Insanı delirten cinsten ego tatmin ederler bizim gibi çalışanların üstünden .
Annem babam bana duskun gibi duran ama ben hiç bunu hissedemedim. Abim arayıp sormaz (kimli kimsesizim )
Esim sinirli biri .. işi gider gelir biraz gürültülü bende gider gelirim . Oğlum bağırsin sesini kaldıramiyorum isdeki gurultu zaten yetio der oğlumun odasina gonderir bizi .hadi gitme de gör öküz gibi bağırır bize
Evladım oldu 6 aylikken k valide bozması bakmaya başladı . Sağolsun iyi baktı bir dedigi iki olmadı ama ben hep bir sene evladim a iyi analık yapamadim . Nedeni ise ev aldik borç öde öde öde para lazım geleceği icinmis diğer borçlara ileriye vs vs bitmedi gözü doymadı benim herifin paraya .
Beni dövmesi ise neymiş bn onu kizdiriyor musum da ondan sinirlenince sus vs dio sinirim gecince konuş dio ne komik dimi sınırlı ya paşa
Evladima hafta sonu o bakar pztsi izin günün ben bakarim
Hafta içi 4 gün şuan bizdeler kvalide ile k peder bakar .
Ayrılmak istedigimi ddm k validemgile olur mu her ailede olur vs vs kafayı yeme bilmem ne
Annemle babama kurban bayraminda ddm esim i aldılar karşılarına abim de var yengemle anlattık durumu dövüyor yapmasın ddm sebeplerini anlatik herkes güldü küçük şeyler için kavga etmeyin ddi babam kızım ayrılırsa arkasındayim ddi bir daha duymayayim vs vs sonra yanıma geldi yanlız oturuyordum eşimi haklı bulmuş dövmesi hariç mis ..
Kızlar evladim olmasa ölüm bile aklimdan gecti kaç defa ama onun için Allah'a dualar ettim artık bu kadar sinir stres bıktım şuan bile gozyaslarim dinmio .
Bıktım artık bıktım ..
Ayrilamiyorum kurtulmak istedim kaç defa ..
Şimdi ben bu hayattan bıkmış ne yapacam sadece evladima adadım kendimi onu iyi bi insan yapmaya onunla ilgilenmeye harcadim kendimi.
Tamamini okudunuz mu bilmem ama sağolun yinede .
Uzun oldu k bakmayın
O kadar korkuyorum kiBosanmak zorundasiniz...
Esjniz laf anlayacak adama benzemiyor. Cevrenizde ki herkes dayak yiyor siddet goruyor diye bu sizin de kaderiniz olmamali. Burada mor çatıya gidip cocugu ile sirra kadem basan uye vardi. Herkesin derdi sıkıntısı var. Ama siddet varsa bosanmalisiniz
Zaten esiniz de bunun farkinda ...O kadar korkuyorum ki
Siz ona bakmayın onu eşimin yanında dio adam olsun dıeYa ben sana kıyamam baban arkandayım demiş neden düşünmüyorsun boşanmayı?
Inanın çok ıstiyorum bu pislikten kurtulmayıZaten esiniz de bunun farkinda ...
Mucadele etmek zorundasiniz. Emeksiz yemek olmuyor. Biraz butce ayarlayip siginma evine gitmelisiniz en kötüInanın çok ıstiyorum bu pislikten kurtulmayı
En son babama bunu demiştim eşimi haklı bulduMucadele etmek zorundasiniz. Emeksiz yemek olmuyor. Biraz butce ayarlayip siginma evine gitmelisiniz en kötü
Ailenize onceden bu durumu çıtladin. Ben biktim artik dayanamiyorum. Bir gidicem haberiniz olmayacak bir daha benden diye. Babanizin tavirlari degismezse gidin
Yapin bunu
Kendiniz icin
Cocugunuz icin
Bu arada mor çati nerde ısmini önce duydum ama nerde ne dır bilmiyorumBosanmak zorundasiniz...
Esjniz laf anlayacak adama benzemiyor. Cevrenizde ki herkes dayak yiyor siddet goruyor diye bu sizin de kaderiniz olmamali. Burada mor çatıya gidip cocugu ile sirra kadem basan uye vardi. Herkesin derdi sıkıntısı var. Ama siddet varsa bosanmalisiniz
Gidilir.En son babama bunu demiştim eşimi haklı buldu
Para biriktirmeden gidilmiyor mu ya şey benim bütün paramı esim alır da
Konusuyorum sonuç hep farklı özünde iyi ama sinirli anı kötü yada ben çok safimÜzüldüm. Şiddet olması ayrı bi facia neden ya neden bu adi erkekler gücünü kullanıp kadını alt ettiğini sanır ki kullansana beynini o konuşuyorsa sende konuş beyinlerini kullanamayıp güç kimdeymiş diye şiddete başvurması,onların nasıl bir aciz olduğunu gösterir çok küfür edesim geldi kocanıza ve şiddet uygulayan bütün şerefsiz erkeklere
Telefonunuzun arama motoruna mor cati nasil gidilir yazinBu arada mor çati nerde ısmini önce duydum ama nerde ne dır bilmiyorum
Yok ya maaş kartı onda da o yüzden yalana fırsat yok yaniGidilir.
Zaten para yok diye oraya gidilir
Ben biraz daha guvende hissedersiniz diye dedim
Yalan soyleyerek maasinizi vermeyin
Yatmadi
Isyeri sikintida
Toplu vereceklermis vs vs atin bir seyler
Tamam ben buna iyice bakacam tsk ederimTelefonunuzun arama motoruna mor cati nasil gidilir yazin
Size konumla birlikte en yakin yeri cikartir
Bozması dmemin sebebi oğlu yanında beni dövdü k bakmayın sadece ayırdı o esnada ayrılmak istedim bana deli muamelesi yapmadığı kaldıBen şu kısma takıldım Yazınız zaten Türkçeden nasibini almamış. Bari biraz okuyana saygınız olsaydı da Türkçe yazsaydınız neyse.
"Evladım oldu 6 aylikken k valide bozması bakmaya başladı . Sağolsun iyi baktı bir dedigi iki olmadı ama ben hep bir sene evladim a iyi analık yapamadim ." demişsiniz
kadın hem sizin çocuğunuza bakmış hem de ağzınıza geleni saydırmışsınız. Sadece şu cümle bile vasat bir kişiliğiniz olduğunu gösterir kusura bakmayın. Ne biçim bir üslup bu yahu.
Geri kalan konularda yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Yazınız okunmuyor da zaten
Düzgün bir türkçe ve düzgün bir üslupla yazılmasına bende çok önem veririm ama burada ki konu sahibinin yaptığı hataları şu an görmedim bile.Konu sahibi belli ki üzgün ve bir çırpıda anlatmaya çalışmış.normaldir..Ben şu kısma takıldım Yazınız zaten Türkçeden nasibini almamış. Bari biraz okuyana saygınız olsaydı da Türkçe yazsaydınız neyse.
"Evladım oldu 6 aylikken k valide bozması bakmaya başladı . Sağolsun iyi baktı bir dedigi iki olmadı ama ben hep bir sene evladim a iyi analık yapamadim ." demişsiniz
kadın hem sizin çocuğunuza bakmış hem de ağzınıza geleni saydırmışsınız. Sadece şu cümle bile vasat bir kişiliğiniz olduğunu gösterir kusura bakmayın. Ne biçim bir üslup bu yahu.
Geri kalan konularda yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Yazınız okunmuyor da zaten
Normal gelmiyor ama bebeğim küçük o yüzden elim kolum bağlısiddetin agiri hafifi yoktur bizle esimle tartisiriz bazen onu delirtirim ama siddet asla olmaz.ne cevremde nede bende siddet yok ve bu size normal gelmesin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?