Bende bunun için uğraşıyorum ins düzelir işim var şükür Allah olmayanlara versinBeni sakın yanlış anlama inan ki çalışma konusunda ve çocuğunun bakımı konusunda çok zor durumda olan insanlar var. İşten ziyade eşinin el kaldırma sorununun çözülmesi lazım. Benim anladığım kadarıyla çocuğunu özlüyorsun ve çalışma hayatı seni zorluyor. Ama emin ol bu durumu sadece sen yaşamıyorsun.
En azından şöyle düşün bir işin var, evine ekmek götürebiliyorsun, çocuğun yabancı bir insanın elinde değil, güvende en büyük sorun eşinin davranış biçimi. Onun için ben bol bol dua et ve kabul ediyorsa psikolojik destek almasını sağla derim..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlatacak kimsem yok die yazdim
- Konu Sahibi Aden42
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Ev kredisi ödüyorsunuz, esiniz asgarî ücretten biraz fazla alıyor, nasil işten cikmayi düşünüyorsunuz ki siz, biraz gerçekçi olmaniz lazım, eşinizin aldığı parayla kredi çekip geçinemeyeceginize göre calisacaksınız.Haklısınız ev kredi borcu ben bunu önceki msjda da yazdım zaten ama ben bebeğime hep bakmak istedim kaç kere işi bırakmak istedim bilemezsiniz ama evde para bekleyen var nere bırakıyorsun .
Hep beni öyle oyaladi çocuk küçük getirip götürüp hasta ederiz bizim araç yok nasıl olacak gibi şeyler ben hep mahrum kaldım dayak yemek nasıl zor korku ile sesini çıkartmaz adamın . Ama bnm kizginligim k validem e diğer konuda gelip o bari bende baksaydi gibisinden di ama o bile yanlış anlasildi .
Ben işe gitmeye bayilmiyorum . Ama işte sonrası da var .
Ayrıca dayak yerken ayırdı başka yok sonra bn ayrılmak isteyince deli oldum ndn bana destek olmadı o zaman kırgınım ona oğluna hala toz kondurmaz sözde ayrılmak istemekle ben delirdim şaşırdım
Madem şuan ayrılık gibi bir düşünceniz yok, eşinizin size şiddet uygulayacağı yolları kapatın ve çocuğunuzun bu tarz şeylere şahit olmasina müsade etmeyin.
- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
Gidecek yer olmayınca nereye gidiyorumboşanman gerek, duzelir evet ama cocugun 25 30 yasina gelir , eşin hacca falan gider, sakal bırakır. yaşlanınca dövülmez kadin, eger konya nın ilcelerinden birindeysen...gerçi eskiler boyle, şimdiki gencler katlanmiyor, il ilce köy farketmiyor.sen bosanmak istemiyorsun bence.
Ailem tam arkamda olsa giderim fakat tam değil lafla diyeyim size o yüzden en azından oğlum okula giderken ayrilirsam kendine evde bakar b3nde çalışırımEğer kendinizi geçindirecek durumunuz varsa boşanın ama yoksa Allah yardımcınız olsun eşinize de merhamet versin
Haa babam arkamda demiştim fakat geçen kurbanda dediğim zaman ise bosan dedi oğlum dedim hemen verirlerse gel ddi ya vermezlerse( esimle ayrılırken ddim ki vermem demişti bi ara )o zaman yapacak yok kalacak oğlun demişti ki ben o zaman zaten boşanmayı aklımdan çıkardım mahkemede bana verirler ama ya vermezlerse işte o zaman ben keşke esim öldursun oglumsuz artık kalmam dedim bu da beni bosanma fikrinde caydirdi
Ayrılmak isteyememe sebebim ise açık ve net bu
Ayrılmak isteyememe sebebim ise açık ve net bu
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Zaten sevmiyor merak etmeyin. Dövmek ile yan yana gelemeyecek kadar naif bir eylem sevmek.Evliliğim de ise esim sever ama keşke sevmese .. ama bi o kadar kıskanç biraz huysuz ve döven biri .
- 23 Ağustos 2012
- 14.385
- 37.915
- 798
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
- 133
Şu an bulunduğunuz platformun altyapısı vbulletindir. Türkçe dil paketi eklentisi ile bu platformu Türkçe kullanıyorsunuz ve evet her cevap operatörü entry oluyor. Keşke biz türkler böyle yazılımlar yapsaydıkta bende entry demeseydim. Türkçenin içinde onlarca farsça, ingilizce kelime varken buna mı güldünüz ? Tebrik ederim size de iyi geceler.
bende dio, edio falan yazsaydım bari size cevap olarak.... Layığı oymuş çünkü
Bacım Türkçe diye kasmışsın da, kendi yazın sanki çok matah. Al, ben de size belirteyim: “yapsaydıkta” değil, “yapsaydık da”, “ben de entry demeseydim.”
Ayrıca her dil ismi büyük harfle başlar. Farsça, İngilizce...
Gerçekten, çok alakasız şeylere takmışsınız. Entry kelimesi daha çok sözlükle bağdaşlatırılan kaldı ki sözlüklerde bile Türkçe yazılmayan çalışılan bi kelime. Girdi ya da giri kelimesini kullanabilirsiniz.
Bence siz, birilerini ezmeden önce konuya tam anlamıyla vâkıf olursanız arada benim gibi size de yanlışlarınızı söyleyenler çıkmaz. :)
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
25 yasindasin, 6 yillik evlisin, hamilelik icin okulu birakmissin.. Kovalayan mi var, ah arkadasim ah... Esin "isi birakirsan 2. cocugu yaparim" demis, boyle bir adamin koynuna girdigini soyleme sakin. Hala insallah duzelir diyorsun. Bekleme duzelmesiniz duzelmez. Bu onun icin gundelik bir sey olmus. Gidip darp raporu al, mahkemeye ver. Bosan, baska sehre tasin. Tazminatini da cocugun icin nafakayi da al.
- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
Evet aileme kaçıncı dedim bir şekilde bu evliligin içinde buldum kendimiayrılmak için herhangi bi çaba gösterdiniz mi=?
Kendisine de ddm çocuğu vermem demişti bi ara
Şuan ilk aklıma gelenler bunlar
Siz nasıl bir çözüm buldunuzbenim hayatıma benzer şeyler yazmışsınız, bende boşanamıyorum. eşim dediğiniz gibi aşırı sinirli.. soğudum iyice ondan. yok gibi yapmak en iyisi
Ve özel değilse neler yasadiniz
Düzelir diye bi hata var ya bizdeAllah yardımcın olsun kardes.
Keşke bu kadar döven adamdan çocuk yapmasaydın.