• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatacak kimsem yok die yazdim

Evet aileme kaçıncı dedim bir şekilde bu evliligin içinde buldum kendimi
Kendisine de ddm çocuğu vermem demişti bi ara
Şuan ilk aklıma gelenler bunlar

aile evine gidip boşancam dediniz. onlar da yok dedi diye geri mi döndünüz?

aile evine gidip boşancam dediniz. onlar da yok dedi diye geri mi döndünüz?
Geri donmedim eşimle konuştular
Sonra babam geldi yanıma bn yanlizken esin de haklı falan dedi bu tarz konuşma geçti ufak sebeplerden ayrılmayın o da dövme işinden vazgeçecek dedi duymacam ikinizden de falan dedi
Bende küçük bebeğimle hayata yanlız devam edemeyeceğim için devam ettim

Eşinizden ayrı para ayırın öncelikle. Bosanmaya karar verirseniz kenarda paranız olsun.

İyi zamaninizda siddet olayını konuşun. Bir kere değil defalarca. Sadece sizin icin değil çocuğa da olumsuz etkisi olduğunu anlatin.
Düzelir inşallah diyorsunuz nasil düzelir bilemiyorum. Tekrar tekrar konusursaniz belki kendini frenlemeyi öğrenir.
Bir de yanlış biliyorsam bilen varsa düzeltsin ama sanırım 3 gün hapis cezası veriliyor. Konuşmakla anlamiyorsa en azından polisle korkutun.

Bosanamiyorsaniz da lütfen pasif olmayın, sessiz kalmayin. Emin olun sessiz kaldıkça şiddet artar.

Eşinizden ayrı para ayırın öncelikle. Bosanmaya karar verirseniz kenarda paranız olsun.

İyi zamaninizda siddet olayını konuşun. Bir kere değil defalarca. Sadece sizin icin değil çocuğa da olumsuz etkisi olduğunu anlatin.
Düzelir inşallah diyorsunuz nasil düzelir bilemiyorum. Tekrar tekrar konusursaniz belki kendini frenlemeyi öğrenir.
Bir de yanlış biliyorsam bilen varsa düzeltsin ama sanırım 3 gün hapis cezası veriliyor. Konuşmakla anlamiyorsa en azından polisle korkutun.

Bosanamiyorsaniz da lütfen pasif olmayın, sessiz kalmayin. Emin olun sessiz kaldıkça şiddet artar.
Evet sessiz olmayı bırakdim ve o da farkında bunun aldım karşıma konuştum her gördüğüm şiddetin kotuleyen resim yazı vs şeyleri watsaptan ettim evladımiza zararlarini anlattım o da benden isteklerini anlattı haa şuan bir aydır çook iyiyiz şükür ama artık bn doymusum tartışmaya geçen gün bıktım artık o yüzden konu açtım
Ayrıca psikoloğa gitmek için söz verdi ve senin istediğin biri olana kadar da devam edecem dedi . Eşime o yüzden şans vermeli miyim kızlar?

Ve bende artık ona falan bağırıyorum o sakinken sinirli oluyorum tabi o da benim artık delirdigimi düşünüyor empati yaptırdım zorla ve şuan bayağı iyiyiz kendisi geçen gün tartıştık büyük değil ağız dalaşı gibiydi ise gittim ardından hemen aradı sordu özür diledi ndn kizdigimi sebebini sordu vs vs artık düzelmeye mi çalışıyor ki ... ins oyledir

Yorum yazilmasi için değil anlatacak kimsem yok.
Ben ilçede yaşıyorum .6 senedir evliyim . 2 yaşında dünya yakilsiklisi oglusum var.annem babam k valide k peder abim vede 2 görümce.
Ama ben deliriyorum galiba. Evladım olmasaydi tabi onun için zor tutuyorum kendimi.
Evliliğim de ise esim sever ama keşke sevmese .. ama bi o kadar kıskanç biraz huysuz ve döven biri . Ben değişir umutlu yapayanliz gariban. Dayak ye dayanama ayrılmak iste ama hep kendimi bu evliligin bataklığında bul. 3,5 senedir bir yerde kasiyerim . Çalıştığım yer iyi fakat başımıza kimi sef die diktilerse hem kaba hem hadsiz hem denyo adamlar . Insanı delirten cinsten ego tatmin ederler bizim gibi çalışanların üstünden .
Annem babam bana duskun gibi duran ama ben hiç bunu hissedemedim. Abim arayıp sormaz (kimli kimsesizim )
Esim sinirli biri .. işi gider gelir biraz gürültülü bende gider gelirim . Oğlum bağırsin sesini kaldıramiyorum isdeki gurultu zaten yetio der oğlumun odasina gonderir bizi .hadi gitme de gör öküz gibi bağırır bize
Evladım oldu 6 aylikken k valide bozması bakmaya başladı . Sağolsun iyi baktı bir dedigi iki olmadı ama ben hep bir sene evladim a iyi analık yapamadim . Nedeni ise ev aldik borç öde öde öde para lazım geleceği icinmis diğer borçlara ileriye vs vs bitmedi gözü doymadı benim herifin paraya .
Beni dövmesi ise neymiş bn onu kizdiriyor musum da ondan sinirlenince sus vs dio sinirim gecince konuş dio ne komik dimi sınırlı ya paşa
Evladima hafta sonu o bakar pztsi izin günün ben bakarim
Hafta içi 4 gün şuan bizdeler kvalide ile k peder bakar .
Ayrılmak istedigimi ddm k validemgile olur mu her ailede olur vs vs kafayı yeme bilmem ne
Annemle babama kurban bayraminda ddm esim i aldılar karşılarına abim de var yengemle anlattık durumu dövüyor yapmasın ddm sebeplerini anlatik herkes güldü küçük şeyler için kavga etmeyin ddi babam kızım ayrılırsa arkasındayim ddi bir daha duymayayim vs vs sonra yanıma geldi yanlız oturuyordum eşimi haklı bulmuş dövmesi hariç mis ..
Kızlar evladim olmasa ölüm bile aklimdan gecti kaç defa ama onun için Allah'a dualar ettim artık bu kadar sinir stres bıktım şuan bile gozyaslarim dinmio .
Bıktım artık bıktım ..
Ayrilamiyorum kurtulmak istedim kaç defa ..
Şimdi ben bu hayattan bıkmış ne yapacam sadece evladima adadım kendimi onu iyi bi insan yapmaya onunla ilgilenmeye harcadim kendimi.
Tamamini okudunuz mu bilmem ama sağolun yinede .
Uzun oldu k bakmayın
Rabbim yardimciniz olsun bosanmayi deneyin tekrar bosanamazsanizda baska cocuk yapmayin

Neden boşanamıyorsunuz anlamadım. Çalışıyorsunuz. Para kazanıyosunuz çok şükür. Ee nafakada alcaksınız hem cocuk için hem kendiniz için. Maddi anlamda sıkıntı yok. Yalnızlıktan mı endişeniz. Şiddet görülen evde durulur mu. Çalışıp çalışıp kocanın eline para verilir mi. Az dirayetli olun. Dik durun. Size vurdugunda al tavayı geçir kafasına. Bu ne ya

Ben ilçede yaşıyorum .6 senedir evliyim . 2 yaşında dünya yakilsiklisi oglusum var.annem babam k valide k peder abim vede 2 görümce.
Ama ben deliriyorum galiba. Evladım olmasaydi tabi onun için zor tutuyorum kendimi.
Evliliğim de ise esim sever ama keşke sevmese .. ama bi o kadar kıskanç biraz huysuz ve döven biri . Ben değişir umutlu yapayanliz gariban. Dayak ye dayanama ayrılmak iste ama hep kendimi bu evliligin bataklığında bul. 3,5 senedir bir yerde kasiyerim . Çalıştığım yer iyi fakat başımıza kimi sef die diktilerse hem kaba hem hadsiz hem denyo adamlar . Insanı delirten cinsten ego tatmin ederler bizim gibi çalışanların üstünden .
Annem babam bana duskun gibi duran ama ben hiç bunu hissedemedim. Abim arayıp sormaz (kimli kimsesizim )
Esim sinirli biri .. işi gider gelir biraz gürültülü bende gider gelirim . Oğlum bağırsin sesini kaldıramiyorum isdeki gurultu zaten yetio der oğlumun odasina gonderir bizi .hadi gitme de gör öküz gibi bağırır bize
Evladım oldu 6 aylikken k valide bozması bakmaya başladı . Sağolsun iyi baktı bir dedigi iki olmadı ama ben hep bir sene evladim a iyi analık yapamadim . Nedeni ise ev aldik borç öde öde öde para lazım geleceği icinmis diğer borçlara ileriye vs vs bitmedi gözü doymadı benim herifin paraya .
Beni dövmesi ise neymiş bn onu kizdiriyor musum da ondan sinirlenince sus vs dio sinirim gecince konuş dio ne komik dimi sınırlı ya paşa
Ayrılmak istedigimi ddm k validemgile olur mu her ailede olur vs vs kafayı yeme bilmem ne
Annemle babama kurban bayraminda ddm esim i aldılar karşılarına abim de var yengemle anlattık durumu dövüyor yapmasın ddm sebeplerini anlatik herkes güldü küçük şeyler için kavga etmeyin ddi babam kızım ayrılırsa arkasındayim ddi bir daha duymayayim vs vs sonra yanıma geldi yanlız oturuyordum eşimi haklı bulmuş dövmesi hariç mis ..
Kızlar evladim olmasa ölüm bile aklimdan gecti kaç defa ama onun için Allah'a dualar ettim artık bu kadar sinir stres bıktım şuan bile gozyaslarim dinmio .
Bıktım artık bıktım ..
Şimdi ben bu hayattan bıkmış ne yapacam sadece evladima adadım kendimi onu iyi bi insan yapmaya onunla ilgilenmeye harcadim kendimi.
Uzun oldu k bakmayın
Ama sürekli bağıran ve annesini döven bir baba ile o çocuk o evde sağlıklı olmayacak. Ona sen rol olmayacaksın o babasını kopyalayacak. Ve sinirli bir çocuk olacak.

Geri donmedim eşimle konuştular
Sonra babam geldi yanıma bn yanlizken esin de haklı falan dedi bu tarz konuşma geçti ufak sebeplerden ayrılmayın o da dövme işinden vazgeçecek dedi duymacam ikinizden de falan dedi
Bende küçük bebeğimle hayata yanlız devam edemeyeceğim için devam ettim

siz kararlı olmadığınız için olmuş bunlar bence. deri dönmemişsiniz, ayrılcam kesin dememişsiniz. onlar da konuşma yoluna gitmişler. sizin pek boşanma niyetiniz ypok.

Zaten çalışıyorsun bir kreş araştır uygun fiyatlı daha sonra birde ev araştır izinli olduğun günde yavaş yavaş yaparsın gerisi herşeyi bulunca çık git. Vurduğunda darp raporu al şikayet et uzaklaştırma alsin. Sende yerini kimseye söyleme. Hayatına bak bi daha gelmiceksin. Zaten çalışıyorsun kimseyide minnet etmezsin. Bu çekilmez böyle

Bıktım artık bıktım ..
Uzun oldu k bakmayın
Aden başka bir konuda ki yorumunu gördüm. Eşinin artık sana vurmadiğini ,terapi aldığını yazmışsın.
Kendi konuda da devam ettiğini yazmissın.

Terapilerin eşine faydası olmadı mı? :(
Hala şiddete mi ugruyorsun ?Çok üzüldüm konunu okuyunca.Oğlun daha minicik ve seni koruyor..Esin bunları görmeli artik:KK61:

Aden başka bir konuda ki yorumunu gördüm. Eşinin artık sana vurmadiğini ,terapi aldığını yazmışsın.
Kendi konuda da devam ettiğini yazmissın.

Terapilerin eşine faydası olmadı mı? :KK43:
Hala şiddete mi ugruyorsun ?Çok üzüldüm konunu okuyunca.Oğlun daha minicik ve seni koruyor..Esin bunları görmeli artik:KK61:
Tsk canım ilginden dolayı
Evet esim şükür düzeliyor ve hatta şiddet bitti diyebilirim
Konuştuk aldım karşıma derdimizi anlattım
Biliyorum huylu huyundan vazgeçemez derler ama bu beni seviyor sa bebegimizi seviyor sa değişecek iki iki dört tür
Şiddet bitti küfür hiç olmadı etmez zaten bana bile ağzımdan çıksın kızar bu konuda
Tedaviye gitmeye çalışıyor iş durumu yüzünden ama onda da çaba var biliyorum
Evladina zarar vermez asla hatta onunla ilgilenir hafta sonu full o bakar annesigil kendi evine gider
Eğer oğlum uymazsa onunla ilgilenir yada uyutmak için yardımcı olur onunla yeri gelir uyur iyi bir baba sadece şiddet işi sıkıntıydi o da şükür düzeldi
Ayrıca bebeğim için konu açmış tim burdan onu da yazayım lafı gelmişken bu sene k validem gil evine giderse biz de onlarda kalacaz haftada 4 gün onlarda 3 gün evimize gelme şansımız var (2gun eşimin izni bir gün benim)
Seneye de evimizi satıp o para ile k validemgilin oradan ev alacaz yani esim düzeliyor kızlar
Sizde bol bol dua eder misiniz ailem için esim istediğim gibi bir eş olsun artık

Tsk canım ilginden dolayı
Evet esim şükür düzeliyor ve hatta şiddet bitti diyebilirim
Konuştuk aldım karşıma derdimizi anlattım
Biliyorum huylu huyundan vazgeçemez derler ama bu beni seviyor sa bebegimizi seviyor sa değişecek iki iki dört tür
Şiddet bitti küfür hiç olmadı etmez zaten bana bile ağzımdan çıksın kızar bu konuda
Tedaviye gitmeye çalışıyor iş durumu yüzünden ama onda da çaba var biliyorum
Evladina zarar vermez asla hatta onunla ilgilenir hafta sonu full o bakar annesigil kendi evine gider
Eğer oğlum uymazsa onunla ilgilenir yada uyutmak için yardımcı olur onunla yeri gelir uyur iyi bir baba sadece şiddet işi sıkıntıydi o da şükür düzeldi
Ayrıca bebeğim için konu açmış tim burdan onu da yazayım lafı gelmişken bu sene k validem gil evine giderse biz de onlarda kalacaz haftada 4 gün onlarda 3 gün evimize gelme şansımız var (2gun eşimin izni bir gün benim)
Seneye de evimizi satıp o para ile k validemgilin oradan ev alacaz yani esim düzeliyor kızlar
Sizde bol bol dua eder misiniz ailem için esim istediğim gibi bir eş olsun artık
Esin düzelmişse sevindim.İnşallah hayatın dilediğin gibi güzel ve düzenli olur
Dualarım seninle ve bebeğine :dua:

Esin düzelmişse sevindim.İnşallah hayatın dilediğin gibi güzel ve düzenli olur
Dualarım seninle ve bebeğine :dua:
Tsk ederim canım
Şükür düzeldi ben duzelmez demiştim ama oldu
Duaların için sağol Allah herkese nasip etsin ve dualarını kabul etsin
Herkesi gönlünce hayat dilemesini çok isterim

Back