• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatacak kimsem yok die yazdim

Yoo türkçeyi eleştirirken ıngilizce kelime kullanmanıza güldüm.Burada bu platformun dil eklentisi bizi ilgilendirmiyor siz yinede türkçe yazabilirdiniz yukarda yazdiginiz gibi bunu demek istedim de anlamınızı beklemek yanlış olmuş..Benim layigimi siz nereden bileceksiniz ki,Ay çok alındım nasılda içime işledi şu söz şimdi.. bak ya ))

Pardon da sizin nickiniz bile ingilizceyken benim ingiizce terim kullanmam mı zorunuza gitti. Evet benim zeka seviyem çok düşük o yüzden anlayamadım sizi. Ne yaparsınız cahillik

Kadınların en sevdiğim sözü "anlamınızı beklemek yanlış olmuş."
Anlamı: Her haltı ben bilirim, ben zekiyim sen salaksın
Evet ben salağım sen çok akıllısın !!! Tebrikler
Beyin Fatal Error ( Türkçesi Ölümcül Hata)

Şiddet şiddet şiddet... gerçekten usandım . Üzülüyorum ya böyle kadınlara. O yüzden kızlar okutulmalı , kendi ayakları üstünde durabilmeli. Ailede önemli tabi. Allah yardımcınız olsun

Şu an bulunduğunuz platformun altyapısı vbulletindir. Türkçe dil paketi eklentisi ile bu platformu Türkçe kullanıyorsunuz ve evet her cevap operatörü entry oluyor. Keşke biz türkler böyle yazılımlar yapsaydıkta bende entry demeseydim. Türkçenin içinde onlarca farsça, ingilizce kelime varken buna mı güldünüz ? Tebrik ederim size de iyi geceler.

bende dio, edio falan yazsaydım bari size cevap olarak.... Layığı oymuş çünkü
Ben de şunu anlamıyorum: burada kadın derdini açmış, olabilir yazım hataları ile dolu. Ama burada şiddet gören çaresiz bir kadın var. Senin gelip burada kadının kişiliğine vasat demen, önceliğinin ne kadar da insaniyetten uzak olduğunu gösteriyor.
Azarlıyorsun resmen konu sahibini.
Yazım ve noktalamasa kusurmuz olduysa affola hazretlerimiz(!)

Şiddet şiddet şiddet... gerçekten usandım . Üzülüyorum ya böyle kadınlara. O yüzden kızlar okutulmalı , kendi ayakları üstünde durabilmeli. Ailede önemli tabi. Allah yardımcınız olsun
Okumakla iş bitse keşke ben uni 4. Sınıf tim bi sene dondurdum bebeğim için.
Esim üni mezunu
Yani özgüven sindirilmemis toplum en önemlisi
Biz olamadik siz 'ler iyi yetistirin çevrenizi nolur

Yine ayın şey söylüyorum konu sahibinin çocuğuna bakan kadına kayınvalide bozuntusu demesi kişilikli bir davanış mı ?

Kendi yetiştirdiği insan görünümlü oğlu, gelinini döverken seyretmekle kalmamış, gelinini suçlamış. Bence bozuntudan fazlasını hakediyor bu bir.

Konu sahibi çocuğuna kendisi bakıp büyütmek istemiş ama çalışması için kocası psikolojik şiddet uyguluyor hatta fiziksel şiddet uyguluyor. Bu durumda konu sahibinin "aman çocuğuma kayınvalide bakmasın, bakıcı tutayım vs vs" deme lüksü yok bu iki.

Son olarak da hakaretinizden dolayı kiblendiniz.

Burada olmayan bir kadına hakaret edilirken tepki vermiyosunuz da ben aynı biçimde savununca mı hakaret etmiş oluyorum. Olayları sadece bir kişinin ağzından dinleyerek yorumluyorsunuz. Karşı tarafın söz hakkı bile yokken ağza gelen söyleniyor bu kişilikli bir davranış mı ?
Burada mahkeme kurulmuyor. Konu sahibi derdini anlatır, mantıksız gelen bir sey varsa itiraz edilir. Onun disinda zaten anlatılanlar üzerinden gidilir/ gidilmek zorunda. Kadın dayak yediğini söylüyor, ee ne diyeceğiz?? " kocanı da bir getir, konu açsın bakalim, belki sen ona iftira atıyorsundur" mu diyeceğiz?

Pardon da sizin nickiniz bile ingilizceyken benim ingiizce terim kullanmam mı zorunuza gitti. Evet benim zeka seviyem çok düşük o yüzden anlayamadım sizi. Ne yaparsınız cahillik

Size pardon da konu sahibine Türkçe'yi düzgün kullanın diye carlayan, hakaret eden sizdiniz, karıştırdınız sanırım.

Dil takıntısı olan sizsiniz. Size yorum yazan kişinin öyle bir takıntısı yok. Sizin o takıntınıza binaen söylemiş o ayrıntıyı, siz neye binaen söylediniz sayın tdk?

Iyide konu sahibinin türkçesini ingilizce kelime kullanrak eleştiren ben değilim ki..nickim ingilizce olsa ne olur..
Sizi aşağılamadım bu arada tam tersine bana layigim olan kelimeleri yazdığımızı belirtirken bunu siz yapmış oldunuz ve bende sizi yanıtladım.
Bu arada tercümeye lüzum yok ingilizcem gayet iyidir teşekkürler )

Keşke konu sahibinin bir önceki konusunda, çalışma sebebinin eşi ile ev kredisi ödemek için olduğunu ve kayınvalidenin gelinin evine yerleşip bebeğe orda bakmasını bu sayede kendisinin akşamları kayıvalidesinin evine gitmek zorunda kalmaması için istediğini de okusaydınız. Hatta bu konuda bayağı dertli kendisi.

Arkadaşım kimse szin doğurduğunuz bebeğe bakmak zorunda değil. Eşinizle ev kredisi ödüyorsanız tapusu eşinizin ve sizin üstünüze. Kayınvalideniz sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil !!! Net. Üstüne bir de gelmiş ağzınıza geleni söylüyorsunuz.

Merak ediyorum siz konu sahibinin söylediklerinin %100 doğru olduğuna emin misiniz ? Buraya yazan bir çok insan konuyu sadece kendini haklı çıkarır nitelikte yazıyor. Konu içinde ufacık nüanslarsa onun karakterini ele veriyor.

Tekrar söylüyorum yaşlı bir kadın sizin bebeğinizi büyütürken o kadına ağzınıza geleni söylüyorsanız kişiliğinizde ciddi bir sorun var. Hele ki kendi ev kredinizi ödemek için çalışırken kadın bebeğinize bakıyorsa. Yapmayın Allah aşkına !!!

Niye bosanmıyorsun dayak yemek güzel bir seymi bir kaç seneye dayak yemekten güzelliğin kalmayacak elinde yüzünde yaralar izler kalacak bu güzel bişey mi tamm evladın var Allah bağışlasın bu durumu evladına yaşatmak hiç de güzel bir duygu değil çocuğun bile babadan sevgi görmüyor ki sen daha neyin evliligindesin hangi evlilik evlilik diye bişey mi var ortada

Size pardon da konu sahibine Türkçe'yi düzgün kullanın diye carlayan, hakaret eden sizdiniz, karıştırdınız sanırım.
Benim ingilizce,türkçe fransızca,ispanyolca dil takıntım yok benim olmayan bir dilden dil türetme takıntım var dio, edio gibi.
Kusura bakmayın olmayan dilden dil türetilince anlama kıtlığı çekiyorum ben !!

Bosanmayacaksin belli .Elini kaldırınca ver elektrikli şoku sakinleşsin ..............
Bosluk dodurmaca .
Bu aralar insan ve bitki popülasyonu dışindaki varlikları ćok sevdiğim icin bu noktali yere ne yazayim bilemedim.

Bosanmayacaksin belli .Elini kaldırınca ver elektrikli şoku sakinleşsin ..............
Bosluk dodurmaca .
Bu aralar insan ve bitki popülasyonu dışindaki varlikları ćok sevdiğim icin bu noktali yere ne yazayim bilemedim.
Elektrikli şok versinde kadını iyicene dövsün.

Okumakla iş bitse keşke ben uni 4. Sınıf tim bi sene dondurdum bebeğim için.
Esim üni mezunu
Yani özgüven sindirilmemis toplum en önemlisi
Biz olamadik siz 'ler iyi yetistirin çevrenizi nolur
Gerçi doğru söylüyorsunuz benim eniştemde üniversite mezunu ayakları okumuş sanki onda da ne ararsan var. Saygı önemli o yoksa evliliği yürütmenin anlamı yok ki. Evde temizlikçi aşçı olmaktan öte geçemyiz.

Keşke konu sahibinin bir önceki konusunda, çalışma sebebinin eşi ile ev kredisi ödemek için olduğunu ve kayınvalidenin gelinin evine yerleşip bebeğe orda bakmasını bu sayede kendisinin akşamları kayıvalidesinin evine gitmek zorunda kalmaması için istediğini de okusaydınız. Hatta bu konuda bayağı dertli kendisi.

Arkadaşım kimse szin doğurduğunuz bebeğe bakmak zorunda değil. Eşinizle ev kredisi ödüyorsanız tapusu eşinizin ve sizin üstünüze. Kayınvalideniz sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil !!! Net. Üstüne bir de gelmiş ağzınıza geleni söylüyorsunuz.

Merak ediyorum siz konu sahibinin söylediklerinin %100 doğru olduğuna emin misiniz ? Buraya yazan bir çok insan konuyu sadece kendini haklı çıkarır nitelikte yazıyor. Konu içinde ufacık nüanslarsa onun karakterini ele veriyor.

Tekrar söylüyorum yaşlı bir kadın sizin bebeğinizi büyütürken o kadına ağzınıza geleni söylüyorsanız kişiliğinizde ciddi bir sorun var. Hele ki kendi ev kredinizi ödemek için çalışırken kadın bebeğinize bakıyorsa. Yapmayın Allah aşkına !!!
Haklısınız ev kredi borcu ben bunu önceki msjda da yazdım zaten ama ben bebeğime hep bakmak istedim kaç kere işi bırakmak istedim bilemezsiniz ama evde para bekleyen var nere bırakıyorsun .
Hep beni öyle oyaladi çocuk küçük getirip götürüp hasta ederiz bizim araç yok nasıl olacak gibi şeyler ben hep mahrum kaldım dayak yemek nasıl zor korku ile sesini çıkartmaz adamın . Ama bnm kizginligim k validem e diğer konuda gelip o bari bende baksaydi gibisinden di ama o bile yanlış anlasildi .
Ben işe gitmeye bayilmiyorum . Ama işte sonrası da var .
Ayrıca dayak yerken ayırdı başka yok sonra bn ayrılmak isteyince deli oldum ndn bana destek olmadı o zaman kırgınım ona oğluna hala toz kondurmaz sözde ayrılmak istemekle ben delirdim şaşırdım

Niye bosanmıyorsun dayak yemek güzel bir seymi bir kaç seneye dayak yemekten güzelliğin kalmayacak elinde yüzünde yaralar izler kalacak bu güzel bişey mi tamm evladın var Allah bağışlasın bu durumu evladına yaşatmak hiç de güzel bir duygu değil çocuğun bile babadan sevgi görmüyor ki sen daha neyin evliligindesin hangi evlilik evlilik diye bişey mi var ortada
Bakacak garantim olsa giderim sadece oğlumun büyümesini bekleyecem herhalde o zaman çalışır ona bakarım o da idare eder kendini

Haklısınız ev kredi borcu ben bunu önceki msjda da yazdım zaten ama ben bebeğime hep bakmak istedim kaç kere işi bırakmak istedim bilemezsiniz ama evde para bekleyen var nere bırakıyorsun .
Hep beni öyle oyaladi çocuk küçük getirip götürüp hasta ederiz bizim araç yok nasıl olacak gibi şeyler ben hep mahrum kaldım dayak yemek nasıl zor korku ile sesini çıkartmaz adamın . Ama bnm kizginligim k validem e diğer konuda gelip o bari bende baksaydi gibisinden di ama o bile yanlış anlasildi .
Ben işe gitmeye bayilmiyorum . Ama işte sonrası da var .
Ayrıca dayak yerken ayırdı başka yok sonra bn ayrılmak isteyince deli oldum ndn bana destek olmadı o zaman kırgınım ona oğluna hala toz kondurmaz sözde ayrılmak istemekle ben delirdim şaşırdım

Arkadaşım annelik yapmak senin en doğal hakkın ben buna sonuna kadar saygı duyuyorum. Ama önceki konunda kendin demişsin eşimin maaşı asgari ücretten biraz fazla diye. İşi bıraksan maddi dara düşeceksiniz .Tek maaşla hem geçinip hem ev kredisi nasıl ödeyeceksiniz. Senin durumunda olan bir sürü insan var. Artık tek maaşla geçinmek hele hele kredi ödemek çok zor. Bunun için kızman yersiz .
Aldığınız ev kendinize. Dua et ki kayınvaliden bebeğine bakıyor. Benim arkadaşlarımın bebeklerine bakacak bir Allahın kulu yok. Senin söylediğin söz hiç hoş değil. Eşinin dayak konusuna zaten diyecek sözüm yok. İnsan olan eşine değil taşa vurmaz.

Benim anlatmak istediğim şu kendi ailen dayak hariç seni suçlu bulmuş kendine de sor bakalım bir nerde hata yapıyorum diye. Çünkü senin tarzında hoş değil. Ama eşinin tavrıyla kıyaslanmaz bile onun ki insanlık değil zaten.

Oğluna kız tamam da kadına saydırma yani. Sizi kavga ederken ayırmış. Ayrıca senin de bencil isteklerin var. Ev alırken kayınvalidenden uzak yerde ev almışsn. Kadın evine gelip bebeğine bakmıyorda kendi evinde bakıyor diye kızıyorsun. Bunun adı da bencillik yani.

Son düzenleme:
Arkadaşım annelik yapmak senin en doğal hakkın ben buna sonuna kadar saygı duyuyorum. Ama önceki konunda kendin demişsin eşimin maaşı asgari ücretten biraz fazla diye. İşi bıraksan maddi dara düşeceksiniz Aldığınız ev kendinize dua et ki kayınvaliden bebeğine bakıyor. Benim arkadaşlarımın bebeklerine bakacak bir Allahın kulu yok. Senin söylediğin söz hiç hoş değil. Eşinin dayak konusuna zaten diyecek sözüm yok. İnsan olan eşine değil taşa vurmaz.

Benim anlatmak istediğim şu kendi ailen dayak hariç seni suçlu bulmuş kendine de sor bakalım bir nerde hata yapıyorum diye. Çünkü senin tarzında hoş değil. Ama eşinin tavrıyla kıyaslanmaz bile onun ki insanlık değil zaten.

Oğluna kız tamam da kadına saydırma yani. Sizi kavga ederken ayırmış. Ayrıca senin de bencil isteklerin var. Ev alırken kayınvalidenden uzak yerde ev almışsn. Kadın evine gelip bebeğine bakmıyorda kendi evinde bakıyor diye kızıyorsun. Bunun adı da bencillik yani.
Biliyorum bu bencillik evet ama istese gelebilir demek için yazdım şimdi bu sene bizde kalıyor ameliyat oldu benim ev kaloriferli diye geçen sene rahatsız olacak diye gelmedi anlayışlı oldum ama bu sene geldi gayet de iyi buna kızdım sadece
Haa dediğim laf da artık bu eşimin tavirlarini anne olarak uyarmak yerine sessiz kalması canımı yaktı.
Haa sAğolsun evladima çok iyi bakıyor sesim çıkmaz o konuda ki ben sadece siniri mı bu yazı ya yazdım yoksa hiçbir zaman bu üslupla asla konuşmadım konuşmam da sonuçta en önemlisi o anne ve benden büyük biri
Ve benim suçum ev temizliğine dikkat etmiyor musum bunu dedi sadece ve inanın zaten vakit kaldıkça yapan bir insanım ki o konusmadan sonra iki kat dikkat ettim bu sorun kalmadı kıyafetime karışır ki kapalı bir bayanim ama o biraz onun istediği gibi giyinmemi istiyor benim tarzıma uzak ama dikkat etmeye calisiyorum
Ufak tefek şeyler koca dağ oluyor.gecen gün vurmasinin sebebi k pederim de bizde kalıyor tişört salaş giydim egilince içim biraz gözüküyormus babasının yanında ayıpmis daha önce de ddi ama bn sıcak evde uygun şeyler bulmaya calisiyorum daha önce kaç defa uyarmış bundan sonra uyarı safhası bitmiş anladıgim dil gelmiş
Işin kötüsü oğlum kucağımda benim kafama vuruyor o da ağlıyor korkuyor görüyor biliyor yıkılıyor yavrum

Son düzenleme:
Bilmiyorum bu bencillik evet ama istese gelebilir demek için yazdım şimdi bu sene bizde kalıyor ameliyat oldu benim ev kaloriferli diye geçen sene rahatsız olacak diye gelmedi anlayışlı oldum ama bu sene geldi gayet de iyi buna kızdım sadece
Haa dediğim laf da artık bu eşimin tavirlarini anne olarak uyarmak yerine sessiz kalması canımı yaktı.
Haa sAğolsun evladima çok iyi bakıyor sesim çıkmaz o konuda ki ben sadece siniri mı bu yazı ya yazdım yoksa hiçbir zaman bu üslupla asla konuşmadım konuşmam da sonuçta en önemlisi o anne ve benden büyük biri

Beni sakın yanlış anlama inan ki çalışma konusunda ve çocuğunun bakımı konusunda çok zor durumda olan insanlar var. İşten ziyade eşinin el kaldırma sorununun çözülmesi lazım. Benim anladığım kadarıyla çocuğunu özlüyorsun ve çalışma hayatı seni zorluyor. Ama emin ol bu durumu sadece sen yaşamıyorsun.
En azından şöyle düşün bir işin var, evine ekmek götürebiliyorsun, çocuğun yabancı bir insanın elinde değil, güvende en büyük sorun eşinin davranış biçimi. Onun için ben bol bol dua et ve kabul ediyorsa psikolojik destek almasını sağla derim..

Back