Anlaşmalı boşanmayı kabul Edip çekip gittikten sonra kocam çocuklarım almakla tehdit etti

Ayrıca kadının getir ben bakayım çocuklara dediğine ihtimal vermiyorum istemez kimse o rahatlığı bırakmaz
Ya işsiz güçsüz piskopat herifle uğraştı da çocuklar kusur kaldı. Napsın elin kadını senin çocuğunu?

Sizi iyi sindirmiş maşallah bu cüsseden bu etki nasıl oluyor anlamadım. Ailesi de iyi besliyor korkunuzu, tabi bunu boşarsanız başlarına kalacak delileri ondan sizi yerinizde durdurmaya çalışıyorlar. Az dinlemeyin laflarını neler diyorlar size görürsünüz. Emin olun ona da karını yuvanı bırakma, o oynaştığın bu kadar nazını pisliğini çekmez diye nasihate çekiyolardır. Aklınızı başınıza alın, sizin aileniz yok mu bu insanların ağzına bakıp duruyorsunuz? Siz boşanın o kadın iki ay çekmeyecek o deliyi, şimdi oynaş tutmak tatlı geliyor nasılsa gazını siz alıyorsunuz ona balı kalıyor. O kocanız çok iyi biliyor bunu. Ondan başlamış tehditlere. O giderse elimde yine çocuklarımın anası hazır dursun diye sizi orda durdurmaya çalışıyor, çocukları düşünüyor sanıyorsunuz hala saf saf. Hedef sizsiniz siz.

Onun ailesi ile görüşeceğinize kendi ailenizi arayıp destek isteyin.
Artık bir şey yapmaz diyemiyorum hiç kimse için.
Daha dün boşanma aşamasındaki eşi ile minik bebeğini öldürüp kendini öldüren gencecik bir çiftin haberi çıktı.
En mülayim insanın bile içinden canavar çıkabiliyor boşanma evresinde.

Merhaba iyi akşamlar beni belki daha öncesinden bu kocamın aldattı yakaladığı hikayeden tanıyanlar olabilir kocam en sonunda bana aldattigini anlatmıştı ve hayatında biri olduğunu söylemişti anlaşmalı boşanmayı kabul ettiğini dile getirmişti ve ondan sonrasında çekip o kadının yanına gitmişti ben iki kızımla kaldım onun memleketinde kaldım dün beni arayıp kızlarımı almakla tehdit etti gidemezsin dedi ben boşanma sonrası memleketime tayini isteyecektim bunu başta kabul etmişti ama şimdi kızları senden alırım senden daha da iyi bakarım senden daha iyi annelik de yaparım dedi duydum ki diğer kadın getir çocukları ben bakarım demiş bana gitme düzenini bozma çocukları bir yere götürme çocuklar için söylüyorum olan oldu zaten mesele biz değiliz çocuklar dedi ben bunu ailesine söylediğimde ailesi de biliyorsun o bela olur ailenin başına gelir ailene zarar verir gitme otur kal dediler ben aylık sekiz yaşında iki tane kız çocuğu ama aynı zamanda o adamla da evli kalmak istemiyorum anladım ki beni iki evli olarak hayatına dahil etmek istiyor diğer kadınlardan vazgeçmiyor ya da vazgeçerse bile vazgeçtim diyecek devam edecek bence beni ikna edene kadar dünden beri kafayı yiyecegim ailesi şimdilik dur sana bela olmasın size zarar gelmesin dediler ve bu adam ailesini hiçbir şekilde dinlemiyor ailesi de onu çok iyi tanıyor bu adam gücüne güveniyor Allah’tan dahi korkmuyor hâşâ ben ne yapayım arkadaşlar lütfen bana yardım edin zaten çok canım yanıyor bir de beni evlatlarımla tehdit ediyor
Tehdit ettiğine dair kanıtlar var mı ?

Eski eşim boşanma aşamasında çok cirkinlesmişti. Zaten leş herifmiş de anlayamamışım. Neyse.
Bir gün üstüme yürüdü, aldım elime geçen ilk şeyi, buna kafa göz bir güzel daldım. Sanırım şoka girdi bir şey de yapamadı. Sorsan ooo onu öldürür bunu keser 😁
Kulak zarı patlamış ,bunu mahkemede kullandı. Bir halt da olmadı, paşa paşa yaptıkları için tazminat ödedi, anlaşmalı boşandı.
Sussam beni daha çok zorlardı biliyorum. Arkamda da 1 kişi yoktu, kendi deliliğim tamamen 🙊
Siz benim gibi delirin diye demiyorum da en azından korkmayın.
Asıl o şimdi gerçek sizi görsün. Dünya kaç bucak, yaptığı yanına kalır mı görsün. Güçlü hissedin kimseye ihtiyacınız yok 😘
Alnınızdan öpüyorum sizi helal olsun

Evinden çıkma. Boşanana kadar bekle. Bu tiplerin herşeyini kayıt altına al. Msjları sakla. Şikayet et. Vallahi öyle hakime savcıya denk gelir ki kuyruğunu kıstırır.
Önce davayı açacağım dedi hala açmıyor gitmeyip beklemek en doğrusu sanki şimdilik değil mi gidersem aileme bela olmasın diye

Mahkeme ona vermez işi yok diyorsunuz neden versin tehdit ediyorsa gidin şimdiden şikayet edin
Ben bunun gözü döndüğünde nasıl olduğunu bildiğim için o yaşadığın acının yanında bile sakin sakin konuştum hani hazır istiyorken boşanalım diye ama ne olduysa kimle doldur duysanız geldi kıyameti kopardı yani

Sanırım kocamı elinde tutmak için teklif etti ben kocamda da değilim artık aileme bana çocuklarıma zarar verecek alacak onları diye korkıyorum
Ya sizin kocanız kim? Parası mı var, makamı mı, nüfuzu mu, iyi sevişmek dışında ne işe yarar? Amma gözünüzde büyümüş çulsuz.

Seni kışkırtmak için çocukları alırım diyor. İşi gücü yok kendi aç karnını doyursun. Çocuk bakacakmış. Sakın kanma. Kötü bişey yazıp çizme sakın. Kullanacak delil verme eline. Tipik basit erkek çocuk almayla tehdit ediyor işte. Bundan hepimizde var, hiç korkma.
Şuan yanında olan kadın maddi olarak güçlü sanırım ona bakıyor ona güveniyor

Böyle adamlar öldürüyor kaybedecek birşeyim yok nasılsa diye zaten
Hanımefendi elinin altındasınız bi sinir krizine bakar. Öyle susar pısar sinirlendirmem sanıyorsunuz çok yanılıyorsunuz bu manyakların hey heyleri ne zaman gelir belli olmaz.

Eski eşim boşanma aşamasında çok cirkinlesmişti. Zaten leş herifmiş de anlayamamışım. Neyse.
Bir gün üstüme yürüdü, aldım elime geçen ilk şeyi, buna kafa göz bir güzel daldım. Sanırım şoka girdi bir şey de yapamadı. Sorsan ooo onu öldürür bunu keser 😁
Kulak zarı patlamış ,bunu mahkemede kullandı. Bir halt da olmadı, paşa paşa yaptıkları için tazminat ödedi, anlaşmalı boşandı.
Sussam beni daha çok zorlardı biliyorum. Arkamda da 1 kişi yoktu, kendi deliliğim tamamen 🙊
Siz benim gibi delirin diye demiyorum da en azından korkmayın.
Asıl o şimdi gerçek sizi görsün. Dünya kaç bucak, yaptığı yanına kalır mı görsün. Güçlü hissedin kimseye ihtiyacınız yok 😘
Çocuklar konusunda korkacağımı bildiği için yapıyor şimdi uzakta ama para kaynağı var belli güçlü bir avukat tutacağını söyledi

Memursun sonuçta güçlü dur sende onu tehdit et ne demek polisten devletten korkmuyor böyle birisi varya bir hafta hapishanede tutulsun ödü bir tarafına karışır .Böyle kükreyenler korkak olur .Bence yanındaki kadın bunu dolduruşa getirmiş .Ne bulduysa işsiz güçsüz adam da çocukları isteyip cici anne rolü oynayacak herhalde .Beddua etmek istemiyorum ama böyle insanlardan nefret ediyorum nefret iki Cihanda yüzleri gülmesin
Amin amin amiiinnn benim canımın yaktığı kadar yansın canı gitsin başkasının olsun umurumda değil artık beni çocuklarımdan etmesin sadece

X