- 6 Nisan 2023
- 1.054
- 197
- 43
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Hayır tabi kiKiraz sen troll müsün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tabi kiKiraz sen troll müsün?
Borçlara gittiDevir parasını ne yaptı bu adam onu söylememişsin?
Bilmem sen daha iyi bilirsinYani illa kavga mı etmemiz gerekiyor
Bu kadar huyuna gidiyorsa ya para kaçırıyordur ya başka kadın vardırMerhaba kızlar. Bir süre durgunluk sürecindeydik eşimle boşanma konusunu konuşmuyorduk ama tabi ki bu gerçekle yüzyüzeyiz hep. Bu sessiz günlerin ardından bugün yine boşanma konumuz patlak verdi eşim dükkanını devir etti, şu anda işsiz 1 ay oldu.
1 aydır işsiz yani. İş araştırıyor falan ama paralarda suyunu çekti maddi anlamda da zor durumdayız aslında şu an. Bugün dayanamayıp ağlamaya başladım eşimin annesi yani kv ile sorunlarımı açtım, işte bulamadın nasıl olacak, ne yapacağız? Falan diye ağladım çok bir anda. Çünkü ne kadar sessiz kalsamda çok kötü bir süreç geçiriyorum. Hem işsiz güçsüz kaldık hem boşanacağız diye konuşuyoruz.
Boşuna zaman geçiriyoruz biran önce boşanma işini halletsek mi dedim. Eşimde aynısını söyledi, hem kıyamıyorum ama bizim için en iyisi ayrılmak olacak, kıyamadığım için hep erteliyorum bu muhabbeti dedi. Ama kaçınılmaz sonumuz bu dedi. Ben daha da çok ağlamaya başladım falan. Yapma böyle lütfen güçlü ol herkes boşanıyor emin ol tek biz miyiz sanki. Hem sen daha da mutlu olacaksın inanıyorum buna. Dayanamıyorum ağlamana, her şeyden çok sevdiğin ailen için sonra kendin için güçlü durmak zorundasın. Yıkılma böyle dedi. Ve ailene de bu kararımızı dimdik durarak söyle ki üzülmesinler dedi.
Ondan boşanacağım, biz boşanacağız yani. Ve bana çok destek oluyor. Aslında şanslıyım bu konuda. Anlaşmalı olarak bitireceğiz Zaten. Bu hafta çarşamba gününü bekleme kararı aldık. Çarşamba günü aileme anlatacağım, ve mahkeme açacağız. Bana her anlamda yardımcı olacağını söyledi. Eşyalarımı bu evden çıkartırken de yardımcı olacağını söyledi her anlamda yanındayım dedi. Kötü ayrılmayalım diye güzel zaman geçiriyoruz birlikte hatta. Son günlerimizi güzel geçiriyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Normal mi bu durum?
Boşanırken illa kavga edilmesi gerekmiyor. Çok medeni şekilde ayrılabilen çiftler de var.Yani illa kavga mı etmemiz gerekiyor
Başka kadın yok, başka kadınlar var Orası pek dert değil konu sahibi için. Adamda kumar bile var. Sigortasız maaşsız kadını çalıştırdı borcunu ödetti.Bu kadar huyuna gidiyorsa ya para kaçırıyordur ya başka kadın vardır
diğer mesajlarınıda okumuştuk önceden hala bir umut beslemen çok garip. Bu adamdan bişey olmayacağı çok açık değilmi. Üüzlsende önüne bak ilerde unutur gidersin. Adam bile sana ilerde daha mutlu olursun demiş. Sence seni seviyor olabilirmi, umursadığını bile sanmamGerçekten mi ? Olabiliyor yani sorunsuz boşanmalarda.. umudum arttı biraz daha teşekkür ederim. Son anda döneceğini düşünmüyorum çünkü çok uzun zamandır gündemimizde olan bir konu. Yani hatta evlendiğimizden beri her şeyi konuşuyoruz evlilikteki sorunları vs detaylıca. Bir günde alınmış bir karar değil
Evet gördüm tabiBaşka kadın yok, başka kadınlar var Orası pek dert değil konu sahibi için. Adamda kumar bile var. Sigortasız maaşsız kadını çalıştırdı borcunu ödetti.
Kiraz, dükkanı devretti bütün parayla borçları ödedi yazdınız. Gözünüzle gördünüz mü ödemeleri yaparken?
Bende öyle düşünüyorumdiğer mesajlarınıda okumuştuk önceden hala bir umut beslemen çok garip. Bu adamdan bişey olmayacağı çok açık değilmi. Üüzlsende önüne bak ilerde unutur gidersin. Adam bile sana ilerde daha mutlu olursun demiş. Sence seni seviyor olabilirmi, umursadığını bile sanmam
Yok işte o yüzden öyle davranıyor :)Adam fazla iyi davranıyor. Kesin kenarda bilmediğin bi parası var.
Merhaba kızlar. Bir süre durgunluk sürecindeydik eşimle boşanma konusunu konuşmuyorduk ama tabi ki bu gerçekle yüzyüzeyiz hep. Bu sessiz günlerin ardından bugün yine boşanma konumuz patlak verdi eşim dükkanını devir etti, şu anda işsiz 1 ay oldu.
1 aydır işsiz yani. İş araştırıyor falan ama paralarda suyunu çekti maddi anlamda da zor durumdayız aslında şu an. Bugün dayanamayıp ağlamaya başladım eşimin annesi yani kv ile sorunlarımı açtım, işte bulamadın nasıl olacak, ne yapacağız? Falan diye ağladım çok bir anda. Çünkü ne kadar sessiz kalsamda çok kötü bir süreç geçiriyorum. Hem işsiz güçsüz kaldık hem boşanacağız diye konuşuyoruz.
Boşuna zaman geçiriyoruz biran önce boşanma işini halletsek mi dedim. Eşimde aynısını söyledi, hem kıyamıyorum ama bizim için en iyisi ayrılmak olacak, kıyamadığım için hep erteliyorum bu muhabbeti dedi. Ama kaçınılmaz sonumuz bu dedi. Ben daha da çok ağlamaya başladım falan. Yapma böyle lütfen güçlü ol herkes boşanıyor emin ol tek biz miyiz sanki. Hem sen daha da mutlu olacaksın inanıyorum buna. Dayanamıyorum ağlamana, her şeyden çok sevdiğin ailen için sonra kendin için güçlü durmak zorundasın. Yıkılma böyle dedi. Ve ailene de bu kararımızı dimdik durarak söyle ki üzülmesinler dedi.
Ondan boşanacağım, biz boşanacağız yani. Ve bana çok destek oluyor. Aslında şanslıyım bu konuda. Anlaşmalı olarak bitireceğiz Zaten. Bu hafta çarşamba gününü bekleme kararı aldık. Çarşamba günü aileme anlatacağım, ve mahkeme açacağız. Bana her anlamda yardımcı olacağını söyledi. Eşyalarımı bu evden çıkartırken de yardımcı olacağını söyledi her anlamda yanındayım dedi. Kötü ayrılmayalım diye güzel zaman geçiriyoruz birlikte hatta. Son günlerimizi güzel geçiriyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Normal mi bu durum?
Aynı hiçbir değişiklik yok henüz atağa geçmedik :)Naptın mavi, evde durumlar nasıl?
Merhaba kızlar. Bir süre durgunluk sürecindeydik eşimle boşanma konusunu konuşmuyorduk ama tabi ki bu gerçekle yüzyüzeyiz hep. Bu sessiz günlerin ardından bugün yine boşanma konumuz patlak verdi eşim dükkanını devir etti, şu anda işsiz 1 ay oldu.