• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlaşmalı boşanma ama biraz fazla anlaştık galiba? Normal mi?

Merhaba kızlar. Bir süre durgunluk sürecindeydik eşimle boşanma konusunu konuşmuyorduk ama tabi ki bu gerçekle yüzyüzeyiz hep. Bu sessiz günlerin ardından bugün yine boşanma konumuz patlak verdi eşim dükkanını devir etti, şu anda işsiz 1 ay oldu.

1 aydır işsiz yani. İş araştırıyor falan ama paralarda suyunu çekti maddi anlamda da zor durumdayız aslında şu an. Bugün dayanamayıp ağlamaya başladım eşimin annesi yani kv ile sorunlarımı açtım, işte bulamadın nasıl olacak, ne yapacağız? Falan diye ağladım çok bir anda. Çünkü ne kadar sessiz kalsamda çok kötü bir süreç geçiriyorum. Hem işsiz güçsüz kaldık hem boşanacağız diye konuşuyoruz.

Boşuna zaman geçiriyoruz biran önce boşanma işini halletsek mi dedim. Eşimde aynısını söyledi, hem kıyamıyorum ama bizim için en iyisi ayrılmak olacak, kıyamadığım için hep erteliyorum bu muhabbeti dedi. Ama kaçınılmaz sonumuz bu dedi. Ben daha da çok ağlamaya başladım falan. Yapma böyle lütfen güçlü ol herkes boşanıyor emin ol tek biz miyiz sanki. Hem sen daha da mutlu olacaksın inanıyorum buna. Dayanamıyorum ağlamana, her şeyden çok sevdiğin ailen için sonra kendin için güçlü durmak zorundasın. Yıkılma böyle dedi. Ve ailene de bu kararımızı dimdik durarak söyle ki üzülmesinler dedi.

Ondan boşanacağım, biz boşanacağız yani. Ve bana çok destek oluyor. Aslında şanslıyım bu konuda. Anlaşmalı olarak bitireceğiz Zaten. Bu hafta çarşamba gününü bekleme kararı aldık. Çarşamba günü aileme anlatacağım, ve mahkeme açacağız. Bana her anlamda yardımcı olacağını söyledi. Eşyalarımı bu evden çıkartırken de yardımcı olacağını söyledi her anlamda yanındayım dedi. Kötü ayrılmayalım diye güzel zaman geçiriyoruz birlikte hatta. Son günlerimizi güzel geçiriyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Normal mi bu durum?
Bu kadar huyuna gidiyorsa ya para kaçırıyordur ya başka kadın vardır

Yani illa kavga mı etmemiz gerekiyor
Boşanırken illa kavga edilmesi gerekmiyor. Çok medeni şekilde ayrılabilen çiftler de var.

Sizin bu yorumları alma nedeniniz eski konularınızda anlattıklarınız. Sağlık durumunuzu düşünmeyen, sizi aldattığından şüphelenip durduğunuz, sizin duygularınızı zerre önemsemeyen adamın şimdi size kıyamadığını yazarsanız herkes de doğal olarak bunu adamın bir an önce boşanmak için can attığına yorar.

Kimse sessiz sakin boşanmanın varlığına inanmıyor değil yoksa.

Sanirim ekimden beri bosaniyorsunuz konularina goz attimda
Dukkani devretmis ve derettigi miktar 400 bin civariymis diger konunda oyle yazmissin borclara gidecek para geriye 100 bin kalir bizi 1-2 ay idare eder demissin 2 aylik surecte 100 bin tl harcayacak ne harcamalariniz olabilir bana cok absurt geldi
Ayrilmayi dusundugun birisine niye issiz kalinca ne yapacagiz diyorsun? Ayrilmayi istemiyorsunuz karsilikli hadi ayrilacaksiniz net sekilde diyelim 200 bin tl kendine 200 bini esine bıraksaydin tum para niye carcur oldu?

Cocuk yokmus bu bi bakima arti
Ama ne sen ne esin ikiniz birbirinizden ayrilmazsiniz bak gorursun
Surekli gundemde bosanma olan bi durum sadece var buna adim atilmayacak oyle kalacak hatta cocugun bile olacak sonra sen tekrar bosanma konusu acacaksin
Kimsenin aile duzeni bozulsun isteyen biri degilim ama surekli konu acip fikir almissin sonuc sifir bari o kadar fikire karsilik araniz duzelseymis
Hayirlisi

Adam nafaka, tazminat istemeyin diye yapmıyorsa bişey bilmiyorum.

Siz neden ağlıyorsunuz.
Bir erkeğin evlenip kolayca boşayacağı kadın olmamak lazım.

Eşyalar evden çıkarken yardım edicem cümlesi midemi bulandırdı… Sen kimsin be adam diyemedin mi????

Bu kadar huyuna gidiyorsa ya para kaçırıyordur ya başka kadın vardır
Başka kadın yok, başka kadınlar var😉 Orası pek dert değil konu sahibi için. Adamda kumar bile var. Sigortasız maaşsız kadını çalıştırdı borcunu ödetti.

Kiraz, dükkanı devretti bütün parayla borçları ödedi yazdınız. Gözünüzle gördünüz mü ödemeleri yaparken?

Gerçekten mi ? Olabiliyor yani sorunsuz boşanmalarda.. umudum arttı biraz daha teşekkür ederim. Son anda döneceğini düşünmüyorum çünkü çok uzun zamandır gündemimizde olan bir konu. Yani hatta evlendiğimizden beri her şeyi konuşuyoruz evlilikteki sorunları vs detaylıca. Bir günde alınmış bir karar değil
diğer mesajlarınıda okumuştuk önceden hala bir umut beslemen çok garip. Bu adamdan bişey olmayacağı çok açık değilmi. Üüzlsende önüne bak ilerde unutur gidersin. Adam bile sana ilerde daha mutlu olursun demiş. Sence seni seviyor olabilirmi, umursadığını bile sanmam

Başka kadın yok, başka kadınlar var😉 Orası pek dert değil konu sahibi için. Adamda kumar bile var. Sigortasız maaşsız kadını çalıştırdı borcunu ödetti.

Kiraz, dükkanı devretti bütün parayla borçları ödedi yazdınız. Gözünüzle gördünüz mü ödemeleri yaparken?
Evet gördüm tabi

diğer mesajlarınıda okumuştuk önceden hala bir umut beslemen çok garip. Bu adamdan bişey olmayacağı çok açık değilmi. Üüzlsende önüne bak ilerde unutur gidersin. Adam bile sana ilerde daha mutlu olursun demiş. Sence seni seviyor olabilirmi, umursadığını bile sanmam
Bende öyle düşünüyorum

Merhaba kızlar. Bir süre durgunluk sürecindeydik eşimle boşanma konusunu konuşmuyorduk ama tabi ki bu gerçekle yüzyüzeyiz hep. Bu sessiz günlerin ardından bugün yine boşanma konumuz patlak verdi eşim dükkanını devir etti, şu anda işsiz 1 ay oldu.

1 aydır işsiz yani. İş araştırıyor falan ama paralarda suyunu çekti maddi anlamda da zor durumdayız aslında şu an. Bugün dayanamayıp ağlamaya başladım eşimin annesi yani kv ile sorunlarımı açtım, işte bulamadın nasıl olacak, ne yapacağız? Falan diye ağladım çok bir anda. Çünkü ne kadar sessiz kalsamda çok kötü bir süreç geçiriyorum. Hem işsiz güçsüz kaldık hem boşanacağız diye konuşuyoruz.

Boşuna zaman geçiriyoruz biran önce boşanma işini halletsek mi dedim. Eşimde aynısını söyledi, hem kıyamıyorum ama bizim için en iyisi ayrılmak olacak, kıyamadığım için hep erteliyorum bu muhabbeti dedi. Ama kaçınılmaz sonumuz bu dedi. Ben daha da çok ağlamaya başladım falan. Yapma böyle lütfen güçlü ol herkes boşanıyor emin ol tek biz miyiz sanki. Hem sen daha da mutlu olacaksın inanıyorum buna. Dayanamıyorum ağlamana, her şeyden çok sevdiğin ailen için sonra kendin için güçlü durmak zorundasın. Yıkılma böyle dedi. Ve ailene de bu kararımızı dimdik durarak söyle ki üzülmesinler dedi.

Ondan boşanacağım, biz boşanacağız yani. Ve bana çok destek oluyor. Aslında şanslıyım bu konuda. Anlaşmalı olarak bitireceğiz Zaten. Bu hafta çarşamba gününü bekleme kararı aldık. Çarşamba günü aileme anlatacağım, ve mahkeme açacağız. Bana her anlamda yardımcı olacağını söyledi. Eşyalarımı bu evden çıkartırken de yardımcı olacağını söyledi her anlamda yanındayım dedi. Kötü ayrılmayalım diye güzel zaman geçiriyoruz birlikte hatta. Son günlerimizi güzel geçiriyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Normal mi bu durum?

Naptın mavi, evde durumlar nasıl?

Bu gun carsamba ne yaptin? Bu kadar guzel anlastiginiz bir yuva yikilir mi? Ben olsam bosanmayalim diye yalvarirdim sen sadece aglamissin.

Back
X