- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Adam bir an önce kurtulmak için kuzu postu giymiş. Neyin anlamını yüklediniz. Seven kişi asla ayrılmaz. Gerçekleri görün artık. Adam feleğin çemberinden 2 bin kere geçmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin başından beri hiçbir şey normal değil ki bu olsunMerhaba kızlar. Bir süre durgunluk sürecindeydik eşimle boşanma konusunu konuşmuyorduk ama tabi ki bu gerçekle yüzyüzeyiz hep. Bu sessiz günlerin ardından bugün yine boşanma konumuz patlak verdi eşim dükkanını devir etti, şu anda işsiz 1 ay oldu.
1 aydır işsiz yani. İş araştırıyor falan ama paralarda suyunu çekti maddi anlamda da zor durumdayız aslında şu an. Bugün dayanamayıp ağlamaya başladım eşimin annesi yani kv ile sorunlarımı açtım, işte bulamadın nasıl olacak, ne yapacağız? Falan diye ağladım çok bir anda. Çünkü ne kadar sessiz kalsamda çok kötü bir süreç geçiriyorum. Hem işsiz güçsüz kaldık hem boşanacağız diye konuşuyoruz.
Boşuna zaman geçiriyoruz biran önce boşanma işini halletsek mi dedim. Eşimde aynısını söyledi, hem kıyamıyorum ama bizim için en iyisi ayrılmak olacak, kıyamadığım için hep erteliyorum bu muhabbeti dedi. Ama kaçınılmaz sonumuz bu dedi. Ben daha da çok ağlamaya başladım falan. Yapma böyle lütfen güçlü ol herkes boşanıyor emin ol tek biz miyiz sanki. Hem sen daha da mutlu olacaksın inanıyorum buna. Dayanamıyorum ağlamana, her şeyden çok sevdiğin ailen için sonra kendin için güçlü durmak zorundasın. Yıkılma böyle dedi. Ve ailene de bu kararımızı dimdik durarak söyle ki üzülmesinler dedi.
Ondan boşanacağım, biz boşanacağız yani. Ve bana çok destek oluyor. Aslında şanslıyım bu konuda. Anlaşmalı olarak bitireceğiz Zaten. Bu hafta çarşamba gününü bekleme kararı aldık. Çarşamba günü aileme anlatacağım, ve mahkeme açacağız. Bana her anlamda yardımcı olacağını söyledi. Eşyalarımı bu evden çıkartırken de yardımcı olacağını söyledi her anlamda yanındayım dedi. Kötü ayrılmayalım diye güzel zaman geçiriyoruz birlikte hatta. Son günlerimizi güzel geçiriyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Normal mi bu durum?
O kendine baksın da yenisine bakacak gücü yok artıkAdam seni o dükkanda köle gibi çalıştırdı, ömrün gitti orada. Ayrıca kıyamama falan yok sende biliyorsun, zorluk çıkarma, para falan isteme diye bu oyunlar. Gidip yenisine verecek sana vermediklerini
Evet ama 50 civarında bi şeyler verecek anlaştık bu konudaKiraz, önceki gibi boşanma numarası yapma bu sefer bari.
Kocan tabi iyi davranır sana, bosanmak istiyor sorun çıkmadan. Anlaşmalı hiçbir msarafa girmeden boşanacak. Olaki birşey istersin diye işe bile girmiyor, sorun çıkarır mı hiç. Akıllı adam.
Şanssızsın. Ah keşke bi hır çıkarsa da bahane çıksa boşanmasan di mi ne güzel olur.Ondan boşanacağım, biz boşanacağız yani. Ve bana çok destek oluyor. Aslında şanslıyım bu konuda. Anlaşmalı olarak bitireceğiz Zaten.
Hayır normalde iyi vicdanlı biri aslında. Evet çok hataları oldu ama özünde de iyi biri olduğunu biliyorum tabi ki bunu söylediğimi yanlış anlamayın biz boşanacağız yine de, ben olanı söylüyorum. Bu haricinde bir çok sorunlar yasadk biliyorsunuzKiraz, yineliyorum. Sizin boşanma evraklarınızı görene kadar hiç bir lafınıza inanmıyorum. Bu adamın belini kırar felç eder bir köşeye oturtursunuz yine de boşanmazsınız siz. Sanki mutfağa erzak dolabı alsak mı almasak mı konuşması yapıyorsunuz. Napsak çarşamba günü ailelerimize mi anlatsak diyorsunuz.
Kocanızın böyle davranıp konuşmasına da gözümle kulağımla şahit olmam lazım. Doktor için para vermeyen ağrıdan kıvrandıran adama vicdan mı yüklendi birden?
Hayır tabi ki ya öyle değil. Boşanmamız gerektiğini farkındayım ama ister istemez ağlıyorum çöküyorum normal bence bu duygularBoşanmak üzere olduğun adam işsiz diye "ne yapacağız" deyip ağlamak neyin kafası Kiraz yav? Boşanacaksınız işte sen kendi hayatına bakacaksın o kendi hayatına. Hala boşanma düşüncen yok şurdan bile belli, bi yerden döner adam, eli kopar da imza atamaz belki öyle iptal olur diye umudun var içten içe.
50 bin ne ki senden kaçırdıklarının yanında. Bu adam aynı bizim enişte gibi, karda yürüyüp izini belli etmiyor.Evet ama 50 civarında bi şeyler verecek anlaştık bu konuda
Bizim bi geleceğimiz yok. O da bunun farkında evet. Ve aile bakacak biri değil artık o. İş yerini de verdi iyice dibe çöktü. Akıllı biri, ama arada sevgi vardır mutlaka .Adam bir an önce kurtulmak için kuzu postu giymiş. Neyin anlamını yüklediniz. Seven kişi asla ayrılmaz. Gerçekleri görün artık. Adam feleğin çemberinden 2 bin kere geçmiş.
Orası öyle tabi50 bin ne ki senden kaçırdıklarının yanında. Bu adam aynı bizim enişte gibi, karda yürüyüp izini belli etmiyor.
Ne koca yürekli bir adam maşallah.Evet ama 50 civarında bi şeyler verecek anlaştık bu konuda
Daha boşanmazsa adamın ailesi devreye girdi, bugün yarın kapının önüne koyacaklar, neyini düşüncek daha?Ne koca yürekli bir adam maşallah.
Yıllarca etinden sütünden faydalandı, sigortasız çalıştırdı, ağzında çürük dişle dolaştırdı seni ama 50 binle iyi insan olarak boşanıyor. Arasan bulunmaz böylesi. Sen bir daha düşün Kiraz bu boşanma işini.
Boşanma nedeni ne. Anlasmalı boşanmak haklarını alarak olmalı. Takı tazminat vs al öyle boşan. Dükkan devir oarası nerde yarıs8nı size versinMerhaba kızlar. Bir süre durgunluk sürecindeydik eşimle boşanma konusunu konuşmuyorduk ama tabi ki bu gerçekle yüzyüzeyiz hep. Bu sessiz günlerin ardından bugün yine boşanma konumuz patlak verdi eşim dükkanını devir etti, şu anda işsiz 1 ay oldu.
1 aydır işsiz yani. İş araştırıyor falan ama paralarda suyunu çekti maddi anlamda da zor durumdayız aslında şu an. Bugün dayanamayıp ağlamaya başladım eşimin annesi yani kv ile sorunlarımı açtım, işte bulamadın nasıl olacak, ne yapacağız? Falan diye ağladım çok bir anda. Çünkü ne kadar sessiz kalsamda çok kötü bir süreç geçiriyorum. Hem işsiz güçsüz kaldık hem boşanacağız diye konuşuyoruz.
Boşuna zaman geçiriyoruz biran önce boşanma işini halletsek mi dedim. Eşimde aynısını söyledi, hem kıyamıyorum ama bizim için en iyisi ayrılmak olacak, kıyamadığım için hep erteliyorum bu muhabbeti dedi. Ama kaçınılmaz sonumuz bu dedi. Ben daha da çok ağlamaya başladım falan. Yapma böyle lütfen güçlü ol herkes boşanıyor emin ol tek biz miyiz sanki. Hem sen daha da mutlu olacaksın inanıyorum buna. Dayanamıyorum ağlamana, her şeyden çok sevdiğin ailen için sonra kendin için güçlü durmak zorundasın. Yıkılma böyle dedi. Ve ailene de bu kararımızı dimdik durarak söyle ki üzülmesinler dedi.
Ondan boşanacağım, biz boşanacağız yani. Ve bana çok destek oluyor. Aslında şanslıyım bu konuda. Anlaşmalı olarak bitireceğiz Zaten. Bu hafta çarşamba gününü bekleme kararı aldık. Çarşamba günü aileme anlatacağım, ve mahkeme açacağız. Bana her anlamda yardımcı olacağını söyledi. Eşyalarımı bu evden çıkartırken de yardımcı olacağını söyledi her anlamda yanındayım dedi. Kötü ayrılmayalım diye güzel zaman geçiriyoruz birlikte hatta. Son günlerimizi güzel geçiriyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Normal mi bu durum?