• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamış mıdır?

Bu erkek milletinin kafasi farkli calisiyor, internetten kullanilmis kadin camasiri bile aliyorlar fantezi için. Ne dusundugunu asla bilemeyiz. Olan olmus artik, takmayin kafaniza
Peki sizce benim bundan sonraki tavrim ne olmalı ? Aynı devam mı etmeliyim, biraz fiziksel yönden kendimi çekip işleri daha mi ağırdan almalıyım

Peki sizce benim bundan sonraki tavrim ne olmalı ? Aynı devam mı etmeliyim, biraz fiziksel yönden kendimi çekip işleri daha mi ağırdan almalıyım
Bence her zamanki gibi davranin. Hatta tesekkur mahiyetinde bir yemege goturebilirsiniz baya ilgilenmis islerinizle. Eger sizi rahatsiz edecek bir tavri olursa o zaman gero çekersiniz kendinizi

Yok ama gerçekten bakir erkekler kendilerini kutsal görüyor. Ve bakire kız arıyorlar salaklar tiplerinden dolayı kimse onlarla yatmıyor hatta kahve bile içmiyor aslında. Ben temizim diye gezip bize kötü gözle bakıyorlar
Benzer bi olayı arkadaşım yaşadı. Kız evlenip ayrılmıştı onun da cocuk vs yok. Adamın ısrarıyla görüştüklerinde kız söylüyo ben evlenip ayrıldım falan diye 3 4 aya yakın flört şeklinde görüştüler. Sonra adam ben bakirim elime kadın eli degmedi karşıma da öyle bir kadın istiyorum dedi ve oylece sebepsiz kesti iletişimi. Korkunç

Ev sahibiniz ve evinizle ilgili Ağustos ayından bu yana sorunlarınızı anlattığınız için, konunuzda yeni ev seçiminizin de cok doğru olmadığını düşündüğümü paylaştım.

Konunun erkek arkadaş tarafına söylenecek cok fazla bir şey yok. @yenGEnC gibi adama üzüleyim mi diye düşündüm. 30 + yaşta bir adam olsa gerek beyefendi. Şayet kendini kullandırıyorsa ve eşya satışı, köpek bakımı için kullanılıyorsa da; bu ilişkiden alacağı dersle kendini kullandırmamayı ve kullanılmamayı öğrenir.

Adamı kullanmıyorsanız da, o zaman sorun yok; mutlu mesut ilişkinizi yaşarsınız zaten.
Açıkçası bir ilişki içindeyken, süresi önemli değil ama ihtiyaç halinde ben de elinden gelen her şeyi yapanlardanım. Sevgili olmak sadece yiyip içip sevişmek değil gözümde. Yeri gelir onun işlerini hallederim, zor durumdaysa mutlaka bi destek eli uzatırım. Yani burada sevgili kişisi varken bir yabancının yardımını kabul etmek veya onlardan yardım istemek bana biraz saçma geliyor. Konudaki erkek arkadaş bu işlere elini sürmemiş, ben karışmam deyip kenara çekilmiş olsaydı daha fazla eleştiri alırdı. Ki öyle birini ben asla hayatımda istemem. Ortada ani gelişen zor bir durum var. Ha kıymeti bilinir bilinmez ayrı konu, benim genelde bilinmedi ama bilinmedi diye bundan sonraki ilişkilerimde bu tarz şeylere elimi sürmem anlamına gelmiyor bu. Benim bir arkadaşım, flörtünden, arkadaşının ev taşımasına yardımcı olmadığı ve bu süreçte doğru düzgün arayıp sormadığı için ayrıldı mesela. (kız arkadaşın en yakın dostuydu taşınan kişi, bir erkek olarak taşınmaya çalışan iki kadına destek atması beklentisindeydi, adam bu beklentiyi karşılamadı)

3 aydır görüştüğüm birkaç haftadır da sevgilim olan biri var. Zaten daha önceki konularımda da anlatmisimdir. Şimdi somestirdayim ev sahibiyle sıkıntı yaşadım uzaktayken ,evden çıkmam gerekti. Evim esyasizdi eşyalar kendime aitti, eşyalı bir ev buldum. Neyse eşyaları satacağım için gene ilanlar verdim internete gelenlerde erkek arkadaşım ilgilendi ben olmadığım için. Çekyat,baza,bulasik makinesi vs.. içlerini boşaltıp evi toplayıp temizledi kendi istegiyle tabiki sadece dolabima dokunmamistı. Erkek arkadaşıma da şunu dedim gardirobumda özel esyalarim var dolabın içini kimseye gösterme. Nitekim eşyalar satıldı, gardirobum dahil kıyafetlerimi o halletti ne yaptı nasıl halletti bilmiyorum. Fakat gardirobumda saten geceliklerim , değişik iç çamaşırlarım vs.. vardı siz anladınız :) Şu ana kadar aramızda hiç cinsellik muhabbeti geçmedi onun bir cinsel geçmişi olduğunu da sanmıyorum, kendi cinsel geçmişimi de zamanı gelince söylemeyi düşünüyordum. Zamanı gelince bunu sorun eder mi etmez mi bilemiyorum, o zamanki tavrına göre devam ya da tamam derim diyordum. Şimdi böyle olunca acaba diyorum anlamış mıdır ? Hiç bahsi geçmedi sordum naptın eşyaları diye hallettim dedi sadece. Olumlu olumsuz bir tavır değişikliğine de gitmedi.
Ay ne güzel her işi adama kitlemissiniz 🤣

Neden? İllaki biri ile yaşayıb bir şeylere bulaşmasımı gerekir?
Bulaşmak? Biz bir şeylere mi bulaştık? Neden sizin gibi anneler ve evliler hep böyle bekaret takıntısı peşinde . Evet gerekir benim düşüncem bu sanane

Bulaşmak? Biz bir şeylere mi bulaştık? Neden sizin gibi anneler ve evliler hep böyle bekaret takıntısı peşinde . Evet gerekir benim düşüncem bu sanane
, HPV, Hepatit, Aids gibi virüsler.
HPV - ni önlemek öyle kolay olmur. İnsanı tanımak için illaki tensel tanışmamı olmalı? İnsanlar kafaları ile davranış gösterirler, cinsi orqanları ile deyil ki

Back