- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
3 aydır görüştüğüm birkaç haftadır da sevgilim olan biri var. Zaten daha önceki konularımda da anlatmisimdir. Şimdi somestirdayim ev sahibiyle sıkıntı yaşadım uzaktayken ,evden çıkmam gerekti. Evim esyasizdi eşyalar kendime aitti, eşyalı bir ev buldum. Neyse eşyaları satacağım için gene ilanlar verdim internete gelenlerde erkek arkadaşım ilgilendi ben olmadığım için. Çekyat,baza,bulasik makinesi vs.. içlerini boşaltıp evi toplayıp temizledi kendi istegiyle tabiki sadece dolabima dokunmamistı. Erkek arkadaşıma da şunu dedim gardirobumda özel esyalarim var dolabın içini kimseye gösterme. Nitekim eşyalar satıldı, gardirobum dahil kıyafetlerimi o halletti ne yaptı nasıl halletti bilmiyorum. Fakat gardirobumda saten geceliklerim , değişik iç çamaşırlarım vs.. vardı siz anladınız :) Şu ana kadar aramızda hiç cinsellik muhabbeti geçmedi onun bir cinsel geçmişi olduğunu da sanmıyorum, kendi cinsel geçmişimi de zamanı gelince söylemeyi düşünüyordum. Zamanı gelince bunu sorun eder mi etmez mi bilemiyorum, o zamanki tavrına göre devam ya da tamam derim diyordum. Şimdi böyle olunca acaba diyorum anlamış mıdır ? Hiç bahsi geçmedi sordum naptın eşyaları diye hallettim dedi sadece. Olumlu olumsuz bir tavır değişikliğine de gitmedi.