• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamış mıdır?

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.438
13.760
248
3 aydır görüştüğüm birkaç haftadır da sevgilim olan biri var. Zaten daha önceki konularımda da anlatmisimdir. Şimdi somestirdayim ev sahibiyle sıkıntı yaşadım uzaktayken ,evden çıkmam gerekti. Evim esyasizdi eşyalar kendime aitti, eşyalı bir ev buldum. Neyse eşyaları satacağım için gene ilanlar verdim internete gelenlerde erkek arkadaşım ilgilendi ben olmadığım için. Çekyat,baza,bulasik makinesi vs.. içlerini boşaltıp evi toplayıp temizledi kendi istegiyle tabiki sadece dolabima dokunmamistı. Erkek arkadaşıma da şunu dedim gardirobumda özel esyalarim var dolabın içini kimseye gösterme. Nitekim eşyalar satıldı, gardirobum dahil kıyafetlerimi o halletti ne yaptı nasıl halletti bilmiyorum. Fakat gardirobumda saten geceliklerim , değişik iç çamaşırlarım vs.. vardı siz anladınız :) Şu ana kadar aramızda hiç cinsellik muhabbeti geçmedi onun bir cinsel geçmişi olduğunu da sanmıyorum, kendi cinsel geçmişimi de zamanı gelince söylemeyi düşünüyordum. Zamanı gelince bunu sorun eder mi etmez mi bilemiyorum, o zamanki tavrına göre devam ya da tamam derim diyordum. Şimdi böyle olunca acaba diyorum anlamış mıdır ? Hiç bahsi geçmedi sordum naptın eşyaları diye hallettim dedi sadece. Olumlu olumsuz bir tavır değişikliğine de gitmedi.

Sen neredeydin ki iki günlük adam evine girip eşyalarını satti? Ailenin yanındaydın desem zaten onlarla olmayı sevmiyorsun,ev taşıyacagimdan güzel bahane mi var,donseydin.
Cok gereksiz bir hareket olmus bence adamın bunu kabul edip esyalarinla uğraşması..ki eşya dediğinin icinde donun tumanin var,ne alaka yani. Adam da iyi amele gibi uğraşmış. Böylelerini çok uzerler:)
Gormus müdür dersen tabii ki görmüştür hele ki "gardirobumda özel esyalarim var dolabın içini kimseye gösterme" dediysen daha bir merakla bakinmistir ne bu özel şey diye.
Ha,sana karşı tavrı değişir mi? Değişmez tam tersi evlenmeden ilişkiye açık olduguna sevinir, bu iğrenç ilçede günlerine renk gelir.

karakter meselesi. Gördüyse ve ses çıkarmadıysa saygısından da olabilir, ooo beni sürprizler bekliyor da demiş olabilir. Size bakış açısı da tavrını etkiler. Belki ciddi düşünmüyor vs…
Saygısından olabilir tanıştığımız günden beri saygısız,fevri,kırıcı herhangi bir şey yaşanmadı. Hiç aramızda tartışma meselesi bile olmadı hiçbir şey. Ama ben anlayıp anlamadığını düşünüyorum

yerinizde olsam özel eşyalarımı toplar öyle tatile çıkardım.
İşte öyle olmadı maalesef olaylar ben uzaktayken patladı eşyalarında bir an önce satılması gerekiyordu ve en yüksek fiyat verene satmak zorunda kaldım. Hepsi dolabımın içindeydi. Kendisine de köpeğimin ihtiyaçlarıyla ilgilendiği için anahtar vermiştim.

Sen neredeydin ki iki günlük adam evine girip eşyalarını satti? Ailenin yanındaydın desem zaten onlarla olmayı sevmiyorsun,ev taşıyacagimdan güzel bahane mi var,donseydin.
Cok gereksiz bir hareket olmus bence adamın bunu kabul edip esyalarinla uğraşması..ki eşya dediğinin icinde donun tumanin var,ne alaka yani. Adam da iyi amele gibi uğraşmış. Böylelerini çok uzerler:)
Gormus müdür dersen tabii ki görmüştür hele ki "gardirobumda özel esyalarim var dolabın içini kimseye gösterme" dediysen daha bir merakla bakinmistir ne bu özel şey diye.
Ha,sana karşı tavrı değişir mi? Değişmez tam tersi evlenmeden ilişkiye açık olduguna sevinir, bu iğrenç ilçede günlerine renk gelir.
İşte ben uzaktaydim. Sömestir için ailemin yanına gelmiştim. Zaten olaylar ben uzaktayken patladı ailemle de kavga gürültü olacaktı inankı çok yoruldum yengenc artık ailemle uğraşmaktan kavga etmekten. Ev sahibi de insan değil ben oradayken bir şey demeyip benim uzaklaşmami bekledi. İlçede imkanlar kısıtlı ev bulmak zor öbür eve depozito ve kira vermem gerekti param kalmadı mecbur kaldim

İşte ben uzaktaydim. Sömestir için ailemin yanına gelmiştim. Zaten olaylar ben uzaktayken patladı ailemle de kavga gürültü olacaktı inankı çok yoruldum yengenc artık ailemle uğraşmaktan kavga etmekten. Ev sahibi de insan değil ben oradayken bir şey demeyip benim uzaklaşmami bekledi.
Tamam da "ev sahibi evden kovdu"
Bundan ala bahane mi var, bir panikle çıkıp gelseydin.
Sevgilin olmasaydı ne yapacaktın? Sonuçta geçen aya kadar bu adam yoktu. O zaman ne yapacaksan öyle yapman gerekirdi.
Bence çok gereksiz bir şey olmuş ve adam büyük bir fedakarlık yapmış. Kimse sevgilsii tatilinden geri kalmasin diye eşyasını paketleyip satmakla uğraşmaz. İnsan kendi malını satışa sununca bile zahmetli bir iş gelenler gidenler,mesajlaşma ,evde bekle alsınlar falan. Kendin için uğraşmak bile zorken adam bir haftalık sevgilisi için ugraisyor. Bir de taşımaya yardım etmiştir elbette,hamalligi da cabası. Valla konuya değil de adama üzüldüm,ne burcu bu adam? Böyle asiri fedakar ve verici kimsenin kıymeti bilinmez,çok üzülür . Yazık

Maalesef burası Türkiye ve cinsel geçmişi olmayan ERKEKLER “ben temizim temiz birini arıyorum” kafasında. O yüzden hep bakir erkeklerden uzak durmuşumdur. Bence geçmişini söyleme onu da ilgilendirmez. Ve bu ilişkiye bağlanma

ya koskoca insanlarsınız, cinsellik olmadan nasıl bir sevgililik ilişkisi oluyor ben onu anlamadım. tamam daha çok yenisiniz ama ben eski konunu hatırlıyorum. bir insanın cinsel isteğinin olması, deneyimli olup olmamasıyla alakalı değil ki. ayrıca deneyimsiz adamla da sorun yaşar deneyimli bir kadın. çünkü cinsellik zamanla oturan bişey.

ya koskoca insanlarsınız, cinsellik olmadan nasıl bir sevgililik ilişkisi oluyor ben onu anlamadım. tamam daha çok yenisiniz ama ben eski konunu hatırlıyorum. bir insanın cinsel isteğinin olması, deneyimli olup olmamasıyla alakalı değil ki. ayrıca deneyimsiz adamla da sorun yaşar deneyimli bir kadın. çünkü cinsellik zamanla oturan bişey.
Aynen o yüzden asla bakir erkeklerle sevgili olmam. Tecrübesiz bi adamı eğitmekle uğraşamam

Ya tabiki bende cinsellik yaşamak istiyorum öyle bir insanım. Ama daha yeni,küçük bir yer vs..
Nasıl bu kadar çabuk halledebildiniz? Bir anda hepsini elden çıkarmışsınız.
Toplu satıldı.
Sevgilin olmasaydı ne yapacaktın? Sonuçta geçen aya kadar bu adam yoktu. O zaman ne yapacaksan öyle yapman gerekirdi.
Bence çok gereksiz bir şey olmuş ve adam büyük bir fedakarlık yapmış. Kimse sevgilsii tatilinden geri kalmasin diye eşyasını paketleyip satmakla uğraşmaz. İnsan kendi malını satışa sununca bile zahmetli bir iş gelenler gidenler,mesajlaşma ,evde bekle alsınlar falan. Kendin için uğraşmak bile zorken adam bir haftalık sevgilisi için ugraisyor. Bir de taşımaya yardım etmiştir elbette,hamalligi da cabası. Valla konuya değil de adama üzüldüm,ne burcu bu adam? Böyle asiri fedakar ve verici kimsenin kıymeti bilinmez,çok üzülür . Yazık
Valla o zamanda gelemezdim ya da bizimkiler bizde gelelim diye hayattan bezdirirlerdi. Benim rica ettiğimden çok çok fazlasını yaptı. sende beyefendiye üzülüyorsun ama bende henüz ona söylemesem de hayatımda ilk defa biriyle ciddi düşünüyorum,sevmekten daha ziyade kaybetmekten korkuyorum.
Maalesef burası Türkiye ve cinsel geçmişi olmayan ERKEKLER “ben temizim temiz birini arıyorum” kafasında. O yüzden hep bakir erkeklerden uzak durmuşumdur. Bence geçmişini söyleme onu da ilgilendirmez. Ve bu ilişkiye bağlanma
İşte henüz bilmiyorum etrafımda emsal örnekler de var güzel iliskisi olan

evet. yaptığım yorum da biraz konudan uzak oldu sanki ama neyse :KK70: konuyu baltaladım gibi anlaşılmaz umarım.
Yok ama gerçekten bakir erkekler kendilerini kutsal görüyor. Ve bakire kız arıyorlar salaklar tiplerinden dolayı kimse onlarla yatmıyor hatta kahve bile içmiyor aslında. Ben temizim diye gezip bize kötü gözle bakıyorlar

o kadar haklısın ki. nerde bi kıymeti bilinmeyen varsa hep böyle verici, fedakar insanlar oluyor. sen nerden biliyorsun demesin kimse :D

bir de ben asla rahat edemem ya daha bir haftadır sevgilim olan insan gelsin böyle uğraşsın falan, kendim halleder kendim ayarlarım. tatilse tatil yani, bazen başına bişey gelir ve tatilin mahvolur, bu kadar basit aslında. ki bence o ev sahibi zaten sinyal veriyordu, çıkarmak için yapmadığı şey kalmadı. ya her şeyi geçtim, adam eşyaları satıp parayı cebe indirse nolacak? yapmaz dediklerimiz neler neler yapıyor. güvenmek de epet cesaret isteyen bişey bugünlerde.

Bunu sormak için biraz geç olmadı mı? Önceden hazırlayıp yanına alacaktın, böyle bir korkun varsa. Bana anormal geldi yeni tanıştığın bir çocuğa her şeyi teslim edip gitmek. Sırf bunun için geri dönebilirdin.
İşte ben evden çıkmayacaktım. Ev sahibiyle tapu sahibi farklıymış. Yapabileceğim bir şey yoktu.

3 aydır görüştüğüm birkaç haftadır da sevgilim olan biri var. Zaten daha önceki konularımda da anlatmisimdir. Şimdi somestirdayim ev sahibiyle sıkıntı yaşadım uzaktayken ,evden çıkmam gerekti. Evim esyasizdi eşyalar kendime aitti, eşyalı bir ev buldum. Neyse eşyaları satacağım için gene ilanlar verdim internete gelenlerde erkek arkadaşım ilgilendi ben olmadığım için. Çekyat,baza,bulasik makinesi vs.. içlerini boşaltıp evi toplayıp temizledi kendi istegiyle tabiki sadece dolabima dokunmamistı. Erkek arkadaşıma da şunu dedim gardirobumda özel esyalarim var dolabın içini kimseye gösterme. Nitekim eşyalar satıldı, gardirobum dahil kıyafetlerimi o halletti ne yaptı nasıl halletti bilmiyorum. Fakat gardirobumda saten geceliklerim , değişik iç çamaşırlarım vs.. vardı siz anladınız :) Şu ana kadar aramızda hiç cinsellik muhabbeti geçmedi onun bir cinsel geçmişi olduğunu da sanmıyorum, kendi cinsel geçmişimi de zamanı gelince söylemeyi düşünüyordum. Zamanı gelince bunu sorun eder mi etmez mi bilemiyorum, o zamanki tavrına göre devam ya da tamam derim diyordum. Şimdi böyle olunca acaba diyorum anlamış mıdır ? Hiç bahsi geçmedi sordum naptın eşyaları diye hallettim dedi sadece. Olumlu olumsuz bir tavır değişikliğine de gitmedi.
Kadınlar sadece sevgilileri için mi seksi iç çamaşırı giyiyor?

Back