Anksiyeteye bedensel ağrılar

caglanuraden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
20
3
23
Merhaba arkadaşlar ben de yaygın anksiyete bozukluğu ve panik atak var aynı zamanda depresyonda yaşıyorum çoğunlukla size bir şey sormak istiyorum son yaşadığım panik atakdan beri vücudumda devamlı bir hastalık ortaya çıkıyor doktora gidiyorum hiçbir şeyin yok diyor sağlıksın diyor ama eve geliyorum bu sefer farklı bir yerim ağrıyor mesela yazın çok fazla nefes darlığı vesaire vardı içim yanıyordu resmen göğüse gittim göğüslerin çok sağlıklı nefes alıp vermen de bir sorun yok dedi ondan sonra sanki kalbim çok hızlı atıyordu sanki kalbim her yerde hissediyorum ağzımda falan kalbe gittim kalbin çok normal dedi hani ritim bozukluğu falan diye düşünün yani devamlı hep bir belirti hissediyorum çoğunlukla evdeyim akşama kadar hep telefonda bir şeyler araştırıyorum mesela son zamanlarda yoğun bir baş ağrım vardı gözüme vuran ona gittiğimde alerji çıktı alerjim olduğunu zaten biliyordum ben de var olan bir şeydi ve sinüzit de var hani ilaclarini kullanıyorum onu sorun etmiyorum şimdi de başımda hep şey hissediyorum mesela hareket ettirirken hep bir Çit sesi sanki baloncuklar varmış da patlıyormuş gibi ya da hani hareket ettirirsiniz birinizi kaslarınız ezilir ya aynı öyle sesler duyuyorum bazen bana başarısı da yapıyor bilmiyorum bu sinüzitten dolayı mı daha sonra devamlı bu ara sırtım ağrıyor yatağa giriyorum tamamen her şeyi bıraktım da dikkatim çok dağınık olduğunda ayaklarım vücudum sırtım her yerim ağrıyor sırtımın özellikle sağ tarafında tam göz kafesimin orada sırt kısmında bir nokta var o.devamlı böyle ince ince arıyor sonra belime yayılıyor son zamanlarda midem falan ağrıyordu zaten bu aralar psikolojik olarak iyi değilim sizce bu psikolojik mi çünkü doktora gidiyorum her şey temiz çıkıyor artık doktora gitmeye bile kendimi kötü hissediyorum mesela nörolojiye gitmiştim yazın boynumdaki damarlar ağrıyor gibi hissediyordum doktor onlar kas damar del falan dedi hani senin dediğine göre herhangi bir hastalık belirtisi yok sende psikolojik dedi mesela çevremdekilere soruyorum senin hiçbir şeyin yok psikolojik diyorlar hani belki boyun düzleşmesi falan olabilir diyorlar ama anksiyete yaşayanlar vs sırt ağrısı yaşıyor musunuz ya da vücut ağrısı hani bazen eliniz agrir farklı yerleriniz ağrı vs öyle bir ağrı yaşıyor musunuz

Geçmiş olsun psikoloğa gidiyor musun ? Sanki boşuna fiziki bir şeyler arıyor gibisin anksiyete belirtileri zaten bunlar

Eklentiler

• IMG_1308.jpeg
    115,4 KB · Görüntüleme: 59
Geçmiş olsun psikoloğa gidiyor musun ? Sanki boşuna fiziki bir şeyler arıyor gibisin anksiyete belirtileri zaten bunlar
Evet anksiyeten olduğunu kabulleniyorum sanırım artık yinede bazen korkutuyor yaşadıklarım normalde başım bile asla ağrımazdı son üç yıldır yaşadıklarımdan sonra bu şekilde olunca ister istemez kaygılanıyorum hayır psikoloğa gitmedim aslında bir ara başladım ama kendimi rahat hissetmediğim için geri bıraktım sanırım anksiyete için ilaç kullanmaya başlamalıyım teşekkür ederim araştırmanız için

İlaçtan önce nefes egzersizleri vs bi araştır istersen son dönemde neler yaşadın bilemem ama hiç bir şeyden senden kıymetli değil

İlaçtan önce nefes egzersizleri vs bi araştır istersen son dönemde neler yaşadın bilemem ama hiç bir şeyden senden kıymetli değil
Çok teşekkür ederim tanımdığım birinden senden önemli değil cümlesini okumak inanın çok iyi hissettirdi çok mutlu oldum

Reactions: sdg
Seni o kadar iyi anlıyorum ki sanki vücutta gezen bi ağrı gibi bende 1 aydır uykusuz lukta var uyuyamıyorum ve mide ağrısı değilde bana bulantı ve bağırsak hareket liliği yaptı ve bu süreçte kilo vermek çok canımı sıkıyor 4 kilo verdim

gerçekten bizi biz dışında kimse anlayamaz dıştan sadece psikolojik rahatsız olarak gözüküyoruz oysaki bedensel olarak neler yaşıyoruz artık aklımızı kaybedeceğimizi bile düşünüyordur çoğumuz bu kaygılardan o vücutta gezen ağrı uyuşma çarpıntı özellikle geçmiş olsun umarım kilo vermeniz durur sağlıkla geri alırsınız uykusuzluk o kadar çok düşünüyoruz ki beyin kendini dinlenmeye alamıyor o da depresyona sokuyor Ztn gerçekten çok değişik bir ruh hastalığı bu kaygı

Bu süreci illa ilaçla mı atlatmamız lazım ilaçsız sa atlatabilirmiyiz kardeşim

Ben ilaç kullanmadım ama atlatamadım da ya terapi bence ya da alışmak ve ilaç ilaç kullananlar bırakınca tekrardan tetikleniyor ama ben de bilmiyorum artık nasıl düzelcek
Şuan ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz lütfen hakkınızı helal edin çok kötü oluyorum o yüzden soruyorum gece mesela tam uykunuzu alıyormusunuz iştahınız nasıl yazarsanız yaşadığınız sıkıntıları çok sevinirim

Sağlık anksiyetesi yaşıyorum aynı zamanda geceleri uykusuzluk ve yoğun kaygı iştahım devamlı şekerli ürünler üzerine ve devamlı kafein ihtiyacı hissediyorum vs diye devam ediyor şu an ki durum sağlıkla alakalı panik ataktan yaşadıktan sonra yazdan beri var

Sağlık anksiyete sini nasıl yaşıyorsunuz benim aklım hep kötüye çalışıyor vücudumda küçük bi kızarıklığı bile kötüye yorumluyor um sizde nasıl

Aynı şeyleri yaşıyoruz sabah akşam karnım gurul gurul belim sırtım ağrıyor sürekli arada baş ve boyun ağrısı oluyor sürekli rüyada gibiyim eski halimi hatırlamıyorum bile resinlere baktığımda kendi kendime yabancı geliyorum 2 ay önce kayınbabamı kaybettik beyin tümöründen sapasağlam adam 1 ay içinde öldü o gün bu gündür toplayamıyorum kendimi Allah rızası için yardımcı olun

Ben sizinle paylaşayım sol kol ağrısı uyuşması sol göğüs ağrısı yine aynı yerin altında ağrı nefes aldıkça bazen göğüs kafesimde ağrı var yine iştahsızlık kilo kaybı denge kaybı bulantı baş dönmesş aşırı halsizlik sürekli yatma hişsi aşırı halsizlik

Sağlık anksiyetesi bu merak etmeyin iyisiniz benimde iki yıl önce genç yaşta yengem kanserden vefat etti ondan dolayı bende de var şu an bunu engellemezseniz ileride hep resminize uzaktan bakarsınız bizim gibi bu tamamen sizde biten bir durum dıştan bir destek olarak bunu söyleyebilirim şu an algılarınuz büyük ihtimalle kafayı sıyırmış durumda ve bedeniniz bunun yansımasını yaşatıyor size geçecek kendinize engel olun yoksa bu döngü hep devam eder sağlık biter güvenlik anksiyetesi başlar o biter başka bir konu diye devam eder

Dış göz olarak depresyon + anksiyete diyebiliyorum fakat bunların tanısını koysakta maalesef içimizde bitirmediğimiz sürece hep var olurlar merak etmeyin sizin bizim gibi yüz binlerce insan var sağlıklıyız ama anksiyete mahvediyor ve korkuyoruz

Siz ne zamandan beri böylesiniz size yardımcı olacak kimse var mı ilaç takviye alıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…