Anksiyeteye bedensel ağrılar

Sağlık anksiyete sini nasıl yaşıyorsunuz benim aklım hep kötüye çalışıyor vücudumda küçük bi kızarıklığı bile kötüye yorumluyor um sizde nasıl
Ben de aynı bu şekildeyim .En ufak şeyleri kafaya takıyorum asla olumlu düşünemiyorum . Her anlamda sağlık da dahil gelecek kaygısı hepsi. PEki sizde gün içinde özellikle akşamları mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı oluyor mu ?

Zorla yemek yiyorum ben o yüzden akşamları bulantı oluyor bide benim yanlarımda batma oluyor sizde oluyor mu

Zorla yemek yiyorum ben o yüzden akşamları bulantı oluyor bide benim yanlarımda batma oluyor sizde oluyor mu
Böbrek taraflarında mı ? Eğer orasıysa ağrı şeklinde oluyor. Ama inanın zaten büsbütün sağlıksız hissediyorum zaten ağrımayan bir yerim yok sanırım

Olmaz mı az önce acaba tansiyon um yükseldi dedi çok korktum baş ağrısı uyuşma mide bulantısı korkuyorum bazen

Ah kizlar cok kotuyum cok korkuyorum coooookkk bi an dusunmedigim an yokkk (( hep kotu senaryolar dusunuyorum her yerim agriyo gun icinde bi belim bi saat sonra kasiklarim bi saat sonra baska yerim hep bi ölüm korkusu off offf

Arkadaşlar merhaba. Forumda yaşadığımı yaşayan birilerini ararken sonunda buraya denk geldim. Yaklaşık 3 aydır tam olarak sol omzumdan koluma yayılan ve ara sıra da sol göğüsüme bıçak saplanması halinde gelen kramplar yaşamaya başladım. En son dayanamayıp ekg çektirdim ama için rahatlamadı. Bu süreçte 2 ekg ve kan tahliline bakıldı yine de kalbimde bir şey çıkmadı. Fizik tedavi ve ortopediye ayrı ayrı gittim hareketlerimde hiçbir sorun olmadığını söylediler. En son psikiyatriye başvurdum ve bunun psikolojik olabileceğini söylediler. Kaygı bozukluğum olduğunu da öğrendim çünkü depremden sonra uçak metro gibi araçlara binmeye korkar olmuştum. Üzerinde covid döneminde 6 ay arayla dedemi ve dayımı kaybettik. Sanırım bunların etkileri artık patlak veriyor çünkü çok komik bir şekilde bu ağrılar odağım başka yere odaklıyken tamamen yok oluyor ve ne zaman stresim azalıp rahatlasam hop geri geliyorlar. Hayır bir de bu ağrı yüzünden bir şey olacak mı korkusu ile dışarı çıkmak bile istemiyorum ve evde bir şey mi olacak korkusu ile bekliyorum. Bir türlü beynime bu ağrıların psikolojik olabileceğini inandıramıyorum ve bu kaygı ile yaşamak cidden o kadar zor ki. Artık sıkıntıdan içime atmayayım diye oturup ağladığım bile oluyor. Doktor dideral ve lustral verdi başlarda rahatlatmıştı ancak bu aralar yine kaygım tavan yaptı. Nasıl yeneceğiz bunu artık normal hayatıma dönmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…