-
- Konu Sahibi caglanuraden
2 ayda 7 kilo verdimArkadaşlar süreçte 2 ayda 6-7 kg verdim normal mi?
Ben de aynı bu şekildeyim .En ufak şeyleri kafaya takıyorum asla olumlu düşünemiyorum . Her anlamda sağlık da dahil gelecek kaygısı hepsi. PEki sizde gün içinde özellikle akşamları mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı oluyor mu ?Sağlık anksiyete sini nasıl yaşıyorsunuz benim aklım hep kötüye çalışıyor vücudumda küçük bi kızarıklığı bile kötüye yorumluyor um sizde nasıl
sizin sorununuz neydi bende ki sorun en ufak bi yerim ağrısa kanser oldum beynimde tümör var gibi şeyler sanmam ve doktora gitmeye korkmam2 ayda 7 kilo verdim
Zorla yemek yiyorum ben o yüzden akşamları bulantı oluyor bide benim yanlarımda batma oluyor sizde oluyor muBen de aynı bu şekildeyim .En ufak şeyleri kafaya takıyorum asla olumlu düşünemiyorum . Her anlamda sağlık da dahil gelecek kaygısı hepsi. PEki sizde gün içinde özellikle akşamları mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı oluyor mu ?
Zorla yemek yiyorum ben o yüzden akşamları bulantı oluyor bide benim yanlarımda batma oluyor sizde o
Zorla yemek yiyorum ben o yüzden akşamları bulantı oluyor bide benim yanlarımda batma oluyor sizde oluyor mu
Böbrek taraflarında mı ? Eğer orasıysa ağrı şeklinde oluyor. Ama inanın zaten büsbütün sağlıksız hissediyorum zaten ağrımayan bir yerim yok sanırımZorla yemek yiyorum ben o yüzden akşamları bulantı oluyor bide benim yanlarımda batma oluyor sizde oluyor mu
Aynan kaburgaların bitimi sanki ağrıyor otururken kilo verdiğim için mi bilmiyorumBöbrek taraflarında mı ? Eğer orasıysa ağrı şeklinde oluyor. Ama inanın zaten büsbütün sağlıksız hissediyorum zaten ağrımayan bir yerim yok sanırım
Olmaz mı az önce acaba tansiyon um yükseldi dedi çok korktum baş ağrısı uyuşma mide bulantısı korkuyorum bazenBen de aynı bu şekildeyim .En ufak şeyleri kafaya takıyorum asla olumlu düşünemiyorum . Her anlamda sağlık da dahil gelecek kaygısı hepsi. PEki sizde gün içinde özellikle akşamları mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı oluyor mu ?