Anksiyete ve depresiflik

Sizde benim gibi o hissi yaşıyor musunuz ? Biraz tarif eder misiniz rica etsem. Evet düşünüyorum sadece geçmeyeceği ihtimali beni korkutuyor saçma biliyorum beynimin bir oyunu ama öyle bir his ki sanki kendime engel olamıyorum... takıntı ettim galiba
İnsana sanki hiç geçmicekmiş gbi hissettiriyor..ama iananın çocukluğumdan beri ara ara yaşarım hiç geçmediği olmadı...dönem dönem yaşıyorum bunu..zaten kişilik olarak hassas bir yapım var..benim gibilerde daha çok oluyor...bi kaç gündür ben de yine kötü hissediyorum..ama artık bişekilde bi çare bulabiliyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum..en zorlayan kısım geceleri..uykudan uyanırsam yoğun korkuyla diye bi tek ondan korkuyorum.

Teşekkür ederim umarım hepimiz çabucak iyleşiriz. Ben baya atlattım merak etmeyin geçiyor kendinizi çok stresli durumlara sokmamaya özen gösterin ve yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmayın banane diyin geçin kendinizi zorlamayın keyfinize bakın geçecektir inşallah
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. :KK200:

İnsana sanki hiç geçmicekmiş gbi hissettiriyor..ama iananın çocukluğumdan beri ara ara yaşarım hiç geçmediği olmadı...dönem dönem yaşıyorum bunu..zaten kişilik olarak hassas bir yapım var..benim gibilerde daha çok oluyor...bi kaç gündür ben de yine kötü hissediyorum..ama artık bişekilde bi çare bulabiliyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum..en zorlayan kısım geceleri..uykudan uyanırsam yoğun korkuyla diye bi tek ondan korkuyorum.
O uykudan uyandırma olayını bende yaşadım böyle bir korku yok çok kötü birşey insablar 1 kere ölüyor ama bu hastalığı olanlar saniyeler içinde kaç kez ölüyo Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏

Peki benim yaşadığım hissi yaşadınız mı hiç. Nelerden korkuyorsunuz ? Ben mesela delirmek... bence çok çok gerekmiyorsa kullanmayın tekrar
merhaba şuan nasilsnz üstünden cokn uzun zaman geçmiş yazınızın bnde de aynı his çok oluyor deliricem cildiricam smdi durduk yere çığlık aticam ağlayıp saçımı başımı yinucam gibi düşünceler ama emin olun çoğu insanda varmış

X