Anket:Hayalinizdeki meslek hangisiydi?

ıc mımarı acık ogretımı olsa bu yasta bıle okurum sevgıler

içmimarlık çok eğlenceli bir meslek değil dışardan güzel gözüküyor ama içine girince çok zor bende çocukluğumdan beri çok istiyordum ve oldum ama şimdide öğretmen olmak istiyorum en güzel meslek öğretmenlik...............

benim isteğim uluslararasında akademik kariyer aban dua edinde gerçekleştireyim... a.s

hep doktor olup fakir insanlara yardım etmek istemiştim fakat orta okulda sanırım bni en mutlu edicek meslek rehberlik diye düşündüm şu anda bi acentada çalışıorm we umarım ileride kendi acentamda çalışıorm olucammm o zmn sz sizi güsel yerlere gnderirimmm

burcumun özelliklerini tasidigimdan sanirim merakli bir insanim ve bundan dolayi hep polis ya da dedektif olmayi cok istedim,ama olmadi. lisedeykende ögretmenligi istedim o da olmadi,pazarlama bölümünü kazandim .okumak nasip olmadi,evlendim,neye niyet neye kismet oldu benimki

sirasiyla ögretmen,avukat,veterinerdi.en son eczacilik istedim.eehh evlenip yurtdisina gelince okuyamadik ve eczaci asistani olarak ancak kendimizi yetistirebildik...

hukuktu kendimi bildim bileli ve şuan çok büyük bi zevkle okuyorum ve bölümümü çok seviyorum..ileride inşallah iyi bi ceza hakimi olucam yada ceza avukatı..çünkü ceza hukukuna aşığım

ben askeri pilot olmayı f16 kullanmayı çok istiyordum ama sağlık problemleri nedeniyle kısmet olmadı =((

kızlar hep hayalimde polis olmak vardı baba mesleği yaaaaa :)kazandığım halde babam göndermedi kendi mesleğinde çalıştırmak istemedi beni zoraki tarih okumaya başladımmm üniversiteyi kazanmak için girmedim sınava sadece polislik için ama puanım ıyı geldi yazdım babam zorladı oku dıye ve şimdi okadar çok seviyorum ki bölümümü ilerde işşizlik kadroların dolu olma ihtimali var fakat severek okudum emek verdimm dicem en azından ayrılmaz parçam oldu tarih onunla yaşıyorum onunlaaaaaaaa nefes alıyorum adeta hala hayalimdeki meslek bana çok yakın istesemm polis olurum ama gönlüm razı değil gül gibi okulumu bırakmayaaaaaa insan gün gelipte hayllerinden vazgeçebiliyormuşşşşş başka kapılarda açılıyormuşşşş herşeyde bir hayır var diyelim kızlar olaki bu güzelimmmmm okulu bırakmaya razı olurda polis olursammmmmm sizinle paylaşacağım buradannnnnnn

ben ortaokula kadar avukatlıktır tutturdum gitti.lisede ana sınıfı öğretmeni olmak istedim.annemin rica minnet yalvarmalarına dayanamadım ticaret meslek lisesini tercih ettim.ordan üniversite işte, bugunlere geldik işte.muhasebeci olaraktan çalışıp gidiyoruuuzz işteeeeee.çok şüküüürrr.ya hiç mesleğimiz olmasaydııı ne yapardıkk.

ben valla küçüklüğümden beri yönetici olcam diyomuşum. ortasondayken de odtü işletmeye gidicem dedim ve şu anda odtü'de işletme okuyorum 4. sınıf oldum. inşallah gerçekten mezun olunca yönetici olabilirim.

ben 15 yasima kadar avukat olcam diye tutturdum ondan sonra 19 yasima kadar mimar olcam diye tutturdum ama o arada anaokul ögretmenligi okudum, simdi bitti ama simdi ticaret lisesine devam edecegim ama olacagim konusunda hicbirfikir yok:Roflol:

ben de küçükken koşucu olmak istiyorum dermişim:))nasıl olunuyorsa.koşmayı hala çok seviyorum ama lisede psikolog olmayı düşünmüştüm.bir kez iktisat bir kez pazarlama kazandım gidemedim.mağaza müdürlüğü yaptım ve çok hoşuma gitti.sonra ön muhasebe yaptım oda hoşuma gitti.evlendim tembellik yapıyorum .bu da genelde hoşuma gidiyor:))a.s.

ilk okuldayken öğretmen olmayı çok istiyordum hemde çok...sonra birden kararımı değiştirdim ve tiyatrocu , spiker yani radyo televizyon okumaya karar verdim..daha sonra bunu ek iş olarak yapabileceğimi düşündüm ve lise çağlarımda doktor olmaya karar verdim..yada sağlıkla ilgili herhangi fakat yüksek bir bölüm..ama nasıl olduysa kendimi gıda mühendisliğinde buldum..zaten tıp fakultesini kazanmak bir dert hele okuyup bitirmek tam bi dert..çok da ii yapmışım bu bölümü seçmekle..he buarada bi arada teğmenliğe takmıştım kafayı ama o hangi çağlarımdı hatırlamıyorum....anlıyacağınız gıda mühendisliği hiç yoktu kafamda....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…