Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hep hayalimde polis olmak vardı baba mesleği yaaaaa :)kazandığım halde babam göndermedi kendi mesleğinde çalıştırmak istemedi beni zoraki tarih okumaya başladımmm üniversiteyi kazanmak için girmedim sınava sadece polislik için ama puanım ıyı geldi yazdım babam zorladı oku dıye ve şimdi okadar çok seviyorum ki bölümümü ilerde işşizlik kadroların dolu olma ihtimali var fakat severek okudum emek verdimm dicem en azından ayrılmaz parçam oldu tarih onunla yaşıyorum onunlaaaaaaaa nefes alıyorum adeta hala hayalimdeki meslek bana çok yakın istesemm polis olurum ama gönlüm razı değil gül gibi okulumu bırakmayaaaaaa insan gün gelipte hayllerinden vazgeçebiliyormuşşşşş başka kapılarda açılıyormuşşşş herşeyde bir hayır var diyelim kızlar olaki bu güzelimmmmm okulu bırakmaya razı olurda polis olursammmmmm sizinle paylaşacağım buradannnnnnn
içimizde neler saklı imiş meğer !!!!!!!!!!!! ben orta1 den orta 3 e kadar avukat olucam dıye kafaya koydum,, liseye yda okuyunca 4 sene ingilizce öğretmenliğine terfi ettim,, tercih kazalarından kamu yönetimi okudum,Şu an muhasebe şefliği yapmaktayım:uhm: