• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket:Hayalinizdeki meslek hangisiydi?

hukuk okumayı çok istiyordum ama şimdi kamu yönetimi okuyorum..ve tam olarak ne olurum orasını bilmiyorum :))) işallah memur olabilirim..
aslında üni ye girdikten sonra iyiki hukuk okumamışım dedim..

hukuk okumak isterdim kendimi bildim bileli ama oss kazigiynan saolsun edebiyata yerlestim bende okumus olmak icin girdim edebiyata ama aklima biseyi koymustum yatay gecis yapacak ve hukuk okuyacaktim nihayet iki gun once bu dilegim gerceklesti ve bir hukuk ogrencisi oldum bakalim okurkende bukadar mutlu olabilecemmi:)

biyokimya okuyup ilac yapımımda üretiminde calısmak istiyordum, ilk adımıı attım mezun olup iş bulabilirm umarm :)

ben rütbeli asker olmayı çok isterdim geçen gün mezunları izleyince kıskanmadım desem yalan olur...çok gurur verici birşey olsa gerek...muhasebeciyim ama hiç sevmedim hayatımda değiştirmek istediğim tek şey ticaret lisesi yerine düz liseye gitmektir...ama artık çoooookkkk geeeçççççç...

küçüklüğümde türkçe ögretmeni olmak istemiştim, lisede çok eğlenceli hiperaktif bir kişiliğe sahip biri oldugum için ve tiyatro ilgimi çektiği için oyuncu olmayı istedim nasıl olacagım konusunda bi fikrim yoktu ozamanalr ve öss ye çalısmamıstım hiç...lise ve üni bilg bölümü okudum ve mezun oldum şimdi yeni açılacak bi yerde bilgi işlem bölümünde çalışabilirm her an:) bilg ile zaman geçirmeyi de çok sevıyorum tabi ama içimde ukte kaldı ..istda olsaydım herşey çok farklı olurdu..ama napalım hayat..

:)

sinema televizyon okumak isterdm ama lisede sayısalda daha başarılı olunca sayısal seçtm şu an mühendislikte okuorum ama mutluyum çnkü sayısaldan hedefmde mühendislikti=)

hep astronot olmak istemiştim herkes de okul birincisi olduğumdan sanırım kesin olur bu izlenimi verirlerdi. hocalarım bile. sonra olamadık. ama o kadar içimde kalmışki uzay filmlerini dizilerini vs vs çok seviyorum çok heyecanlanıyorum seyrederken.(herkese garip geliyo)

sosyolog tarihçi yada dil ile ilgili bir bölüm okumak isterdim..ama meslek lisesi mezunuyum olmadı yarım kaldı hayallerim.şimdi tekrar öss ye girip halkla ilişkiler okumak istiyorum.sosyolog olup seminerler vermekti hayalim vay bee...

arkeolog , gazateci ,yazar, maceracı dünya turuna çıkmak gibi ben ise ev hanımı oldum güzel ama çok zor düya turuna razıydım ama neyse

siyasetle uğraşmak istemişimdir hep...projeler üretmek insanların yaşamlarını kolaylaştırmak...açıkoturumlarda konuşmak tartışmak fikirlerimi savunmak kabul ettirmek vs vs ...belki bu yüzdendir iibf kamu yön okudum çok severek okudum...
hayallerimle alakası olmayan bir işim var fakat işimi seviyorum...:lepi:
belli mi olur kısmet belki birgün hayallerimi gerçekleştiririm:Saruboceq:

tek istediğim iç mimar olmaktı. bankacı oldum. hayat işte her istediğini vermiyor. şimdi sadece kendime büyük bir atölye açıp müzik dinleyip resim çizmek istiyorum o kadar.

Back