ANKARALI Bebek sahibi olamayan arkadaşlar.. Gelin birlik olalım, birbirimize destek, umut olalım.. B

Degerlerin nasil canim benim tsh yuksek sadece 5.49

hayırlısı canım hakkımızda ama ben aşılama öncesi hamıle kalacağımı pek düşünmüyorum bu ay oomadı bende ne içsem bilemedim hayıt tohumu aldım hormınları dengeliyor dıye acaba bal tarçın çörek otu mu yesem hayıt suyu ile yoksa soğan kuru mu yapsam kafam karışık ya

Hiç sorma canım ama doktoruma sordum soğan suyunu yapabilirsin dedi. Glifor kullaniyormusun

Degerlerin nasil canim benim tsh yuksek sadece 5.49
CANIM BENİM İLK ÇİKTİĞNDA FT3=6.40 FT4=1.950 TSH=0.01 DEĞERLERİM BUYDU VAR DENİLDİ İLAÇ KULLANMADAN DOKTOR BANA RADYOAKTİF İYOT VERDİ SONRA PROPCİL KULLANDIM 1 AY SONRA KAN VERDİM SONUÇ TSH=0.39 SERBEST T4=0.7 BU DEĞERLER NORMAL DEDİ İLACI BIRAKMAMI SÖYLEDİ 3 AY SONRA GEL DEDİ 3 AY OLDU BEBİŞTE YOK TEKRAR ÇIKTIMI BİLMİYORUM BU HAFTA HASTANEYE GİDECEM SONUCU SÖYLERİM CANIM

Bide bn gidebilseydim doktora

Hiç sorma canım ama doktoruma sordum soğan suyunu yapabilirsin dedi. Glifor kullaniyormusun
glifor kullnamıyorum tatlım ama bugun hayt suyu içmeye başladım birde avakado yıyorum asılama bana cok gereksız geliyor sadece spermın yolunu kısaltıyorkar eşimde hız hareket sorunu yok bu yüzden asılamadan sa tup bebek daha mantıklı bana gore. eşlimde keçibozynuzu fındız fıstık cevız olaylarına başladı ama en onemlısı dua canım Allah ol derse olur zaten senin yaş kaç

Haklısın canım yaşım 32 biz elimizden geleni yapalım da doktorum aşılamaya karar verdi bende pko olduğu için eğer aşılama olmazsa tüp bebek deneyecek. Hakkımızda hayırlısı Rabbim yeter ki ol desin

Oyle dusunme kuzum. Kafamiz ne kadar rahat olursa o kadar iyi sonuc aliriz. Strese sokuyoruz kendimizi
Haklısın canım ama elimde değil umut ediyorum busefer de hayal kırıklığı büyük oluyor aslında alıştım sayılır şimdi Hayıt suyu içiyorum ama kızlar tavsiye ederim 3 gün oldu başladım ama nasıl akıntı oluyor arada da incir falan yiyorum

Ankaradayim 4 senedir hic yalniz cikmadim 2 yasinda oglum var birakacak kimsem yok mecburiyetten esimin izine ayrilacagi gunu bekliyorum
canım benim 3 ay önceki sonucumu yeni buldum önceki yazdığım 3.5 ay öncesiydi değerim tsh 5.02 serbest t3. 3.29 serbest t4. 0.69 en sonki değerim bu yarın kan verecem 3 ayda bakalım ne değişti yanlız benim bu değerlerime normal denmişti

dün itibari ile aşılama tedavisine başladık. ilk iğnemi dün yaptık cuma günü kontrol var bakalım

Ayy hadi hayirli olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah tatlım ben agustos da başlıcam sen bi kaç ay sonra demiştin yanlış hatırlamıyosam one mi çektin aşılama olayını
normalde ağustos olacaktı . ultrasondan baktıktan sonra aşılamaya başlıyoruz dedi. iğneyi verdi yarın kontrolüm var ölçüm yapılacak bide e2 değerine bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…