- 19 Haziran 2013
- 112
- 71
- 98
- Konu Sahibi EvLi_MutLu_UmutLu
-
1 yıl korunamadığını halde hala çocuğun olmazsa benim bildiğim tedaviye alıyorlar. Sana neden 2 yıl demişler ki cnm ??Valla ben gittim ankara hastanesine hersey normal dedi iki yik bekle olmazsa gel dedi deniyoruz bakalim hayirlisi on aylik evliyim hic korunmadim pek umudumda yok
Ozele git arastir iyi bi doktor bul2 kurtaj sonrasi umutla bekliyorz devlet hastanesi mi allah dusurmesin zubeyde hanimdan cektigimi bi allah biliyor gitmedigim doktor kalmadi kimse bilmiyo sebep ne para olsun yeter bi kac yapmacik laf sonra gel haftaya gel adet ol gel gel allah gel
Nerde yasiyosun cnmAkay hastanesinde bi doktor bulmustum esim erkek doktor taraftari degil ama ben bu konuda erkek doktorun daha anlayisli ve tecrubeli oldugunu dusunuyorum kurtajdan sonra yaklasik 2 ay adet olmadim gittigim doktordan bununla ilgili bilgi almak istedigimi soyledim hic bi sekilde ilgi gostermeden muane etti yumurtalikta hic bi sorun yok beklicez istersen kan verebilirsin dedi kan verdik beta biraz yuksek cikti belki hamilesindir 1 hafta sonra gel bu kadar sanirim 5 dk falan surdu yaklasik kan dahil 450 tl kadar bi ucret odedik bu kadar sonuc ertesi gun adet oldum
Ben bu cevreme sorayim ozel hastaneleri hbr vereyim sanaAnkara altindag
Cok sevinirim canim tsk ederimBen bu cevreme sorayim ozel hastaneleri hbr vereyim sana
Rica ederim bi faydam olursa ne ala rabbim ins yardim eder bu arada yas kacCok sevinirim canim tsk ederim
Rica ederim bi faydam olursa ne ala rabbim ins yardim eder bu arada yas kac
Amin biraz bencilce olucak ama bastada banaAminn insallh cumlesine isteyen herkese nasip etsinn
Insllh balimmm bi an once kavustrsun rabbimAmin biraz bencilce olucak ama bastada bana
Öyle saçmalık mı olur aklına ne takılıyorsa sorsaydın keşke durumunu anlatsaydın doktora sizi duydum söyle böyle deseydin bazı doktorlar gerçekten pohpohlanmaktan anlıyor insan sinir oluyor verdiğin paraya mı üzülesin harcadığın zamana mı herkes artık işi ticarete dökmüşAkay hastanesinde bi doktor bulmustum esim erkek doktor taraftari degil ama ben bu konuda erkek doktorun daha anlayisli ve tecrubeli oldugunu dusunuyorum kurtajdan sonra yaklasik 2 ay adet olmadim gittigim doktordan bununla ilgili bilgi almak istedigimi soyledim hic bi sekilde ilgi gostermeden muane etti yumurtalikta hic bi sorun yok beklicez istersen kan verebilirsin dedi kan verdik beta biraz yuksek cikti belki hamilesindir 1 hafta sonra gel bu kadar sanirim 5 dk falan surdu yaklasik kan dahil 450 tl kadar bi ucret odedik bu kadar sonuc ertesi gun adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?