Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar aranizda şanliurfa da ya da Gaziantepte olan varmi bir arkadasimin bebegi olmuyor asilama yaptircak ama bulundugu yerde doktor yok eger bildigin varsa yazarsaniz sevinirim.
Canım ben varım arkadaşın Urfa da nerde acaba merkezde doktor açısından sorun yasamaz

Mrb canım ben haziran ayında aşılama yapmayi düşünüyorum merkezde tabiki ama iyi bi doktor olması lazım senin bildiğin iyi doktor var mi
Üniversitede mi yapacaksın canım bir arkadaş özelde yaptırdı bu ş....d var ya adını yazamıyorum burda memnun kalmadı açıkçası urfada iyi bir doktora rastlamadım çok doktor gezdim

Üniversitede mi yapacaksın canım bir arkadaş özelde yaptırdı bu ş....d var ya adını yazamıyorum burda memnun kalmadı açıkçası urfada iyi bir doktora rastlamadım çok doktor gezdim
Özelde yapacam canım özelde iyi bir doktor taniyormusun

Merhaba hanımlar belki size umut olurum diye paylaşmak istiyorum ilk öncelikle bende bundan 1 bucuk sene once kadar düşük yapmış biriyim. Ve son 7 aydirda bebek istiyorduk her ay yorucu sonuc hüsran ve hayal kırıklığıydı hatta anne olamayacagom diye dusunmrye basladim agladim yiprandim ve dün hamile oldugumu ogrendim Allah sizlere de tartışsın bu duyguyu hayırlı ve kısa zamanda sonucunda şunu anladim ne kadar desekte ben de yaşadım stres yapmayın bu ay adet olacağım diye bekledim ve yumurtlama döneminde hiç boş geçirmedim hatta gece kalkmadan yattım ve nasip oldu beklemediğim anca belirtilerimi de sizlerle paylaşayım adet belirtileriyle birebirdi ve kanamam hiç olmadi yerleşme kanaması falan ve ağrılarım oldu sanki adet olacakmışım giibi birde çok uyku hali vardi hatta eşim bu yüzden hamile oldugumu hissetmiş birde göğüs hassasiyeti vardi sadece acıma ağrısız çok fazla da değildi mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedim stres yapmayın ve oluruna bırakın Allahım sizlere de nasip etsin en hayırlı şekilde

Arkadaşlar ben geçtiğimiz yıl iki kez düşük yaptım , birçok tahlil yapıldı pıhtılaşma falan çıkmadı fakat, genetik tahlil yapılmadı bana, yani doktorumun istediği tahliller içinde bu yoktu. Şimdi kafama takıldı genetik tahlille kanda pıhtılaşma testleri aynı mı? Genetik tahlil sonucu genellikle kalıtsal bir rahatsızlığı olanlarda mi olumsuz çıkıyor? Bilgisi olan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar ben geçtiğimiz yıl iki kez düşük yaptım , birçok tahlil yapıldı pıhtılaşma falan çıkmadı fakat, genetik tahlil yapılmadı bana, yani doktorumun istediği tahliller içinde bu yoktu. Şimdi kafama takıldı genetik tahlille kanda pıhtılaşma testleri aynı mı? Genetik tahlil sonucu genellikle kalıtsal bir rahatsızlığı olanlarda mi olumsuz çıkıyor? Bilgisi olan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
merhabalar,
yaptığın düşükler kaç haftalıktı acaba. bende 2 düşük yaptım diye eğitim araştırmaya gittim ilk gebeliğim çok küçüktü beta 150lerde yoktur belki de onu gebelik olarak sayma kimyasal gebelik o dedi. tahlil yapmaya gerek yok sana dedi. sanırım bu gittiğim 4. doktordu ve en çok güvendiğim doktor bu oldu diyebilirim.

merhabalar,
yaptığın düşükler kaç haftalıktı acaba. bende 2 düşük yaptım diye eğitim araştırmaya gittim ilk gebeliğim çok küçüktü beta 150lerde yoktur belki de onu gebelik olarak sayma kimyasal gebelik o dedi. tahlil yapmaya gerek yok sana dedi. sanırım bu gittiğim 4. doktordu ve en çok güvendiğim doktor bu oldu diyebilirim.
18 ve 8 haftalikti düşüklerim

günaydın kızlar 18 nisanda 9 haftalık miniğimi aldılar vakumla.kalp atısı yoktu.altı haftada kalmıs gelişimi..14 gün kahverengi az az kanamam oldu..düşügün 18.günü kasıkta batma adet sancısı oldu ve normal akıntım basladı.yumurtlamaydı buyuk ıhtımalle.bugun tam 30 gün oldu..gelen giden yok..bundan 1 hafta once acayıp bir kasık agrısıyla uyandım rahmım dusecek gıbıydı banyoya zor gıttım baktım 2 damla kahverengı akıntı ve sancı.. sonra normale döndü..göğsumde hassasıyet yok ama batma oluyor sık sık rahımde de batma var. ..2 gun once hcg olctrdum 50 cıktı.dr tertemız parca falan yok demişti.bu sabah yıne kan verdım bakalım sonuc ne cıkacak.

günaydın kızlar 18 nisanda 9 haftalık miniğimi aldılar vakumla.kalp atısı yoktu.altı haftada kalmıs gelişimi..14 gün kahverengi az az kanamam oldu..düşügün 18.günü kasıkta batma adet sancısı oldu ve normal akıntım basladı.yumurtlamaydı buyuk ıhtımalle.bugun tam 30 gün oldu..gelen giden yok..bundan 1 hafta once acayıp bir kasık agrısıyla uyandım rahmım dusecek gıbıydı banyoya zor gıttım baktım 2 damla kahverengı akıntı ve sancı.. sonra normale döndü..göğsumde hassasıyet yok ama batma oluyor sık sık rahımde de batma var. ..2 gun once hcg olctrdum 50 cıktı.dr tertemız parca falan yok demişti.bu sabah yıne kan verdım bakalım sonuc ne cıkacak.
hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip oluyordur
benim 11 nisanda kimyasal gebelik sonrası düşük oldu ve o tarihten gebe kaldım
dün keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz şimdi
rabbim içi yanmış olan bu kullarına yeniden aynı yaşatmasın inşallah

Geçmiş olsun. Bende 2 Nisan da düşük yaptım 40 gün kanamayla geçirdim lohusa sanmış vücud:) 2 gündür de kaşıkta batma var dediğin gibi hiç bir belirti yok hastalıkla ilgili bekliyorum sadece. Olabilir bir süreç sanırım bu ama senin betanın düşmemesini doktorunla görüş bir daha. Yeni bir gebelik süreci değildir değil mi?

hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip oluyordur
benim 11 nisanda kimyasal gebelik sonrası düşük oldu ve o tarihten gebe kaldım
dün keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz şimdi
rabbim içi yanmış olan bu kullarına yeniden aynı yaşatmasın inşallah
canım ben senı takıp edıyorum sevindım adına..pıt pıtlarını da duyarsın ınsallah en kısa zamanda. benım normal dongum 24-26 gun normalde.yumurtlamayı hıc takıp etmedım sımdiye kadar fazla yumurtayı da burda okudum ilk kez.düşük sonrasında güya eşim korundu ama ilk bebegımız de oyle tutmustu tesaduf ıste. ilkinde gogsume dokundugumda agrı sızı hıssedıyordum bır de hafıf sancı baska bır sey yoktu. şimdi batma ve sancı var. bebek dıyemıyorum ki yarın sabah sonucu alacam.hayırlısı olsun :)

Geçmiş olsun. Bende 2 Nisan da düşük yaptım 40 gün kanamayla geçirdim lohusa sanmış vücud:) 2 gündür de kaşıkta batma var dediğin gibi hiç bir belirti yok hastalıkla ilgili bekliyorum sadece. Olabilir bir süreç sanırım bu ama senin betanın düşmemesini doktorunla görüş bir daha. Yeni bir gebelik süreci değildir değil mi?
40 gun kanama baya surmus gercekten.her bunye farklı ıste.:) benım adet oncesı batma agrı olmazdı ilk gun sancılı gecerdı sadece. simdi adet de olmadım ya.psıkolojı degısık yaa..beta yı dr a sordum yıne yaptır dedı. eşim korunuyordu ama ilkınde de guya korundu.bı de bende yumurtlama cok galıba. 6 aylık evlıyız bız bılmedıgım cok sey var daha..allah asaglıkla hepımıze nasıp etsın

Kızlar merhaba,
Bnde 8 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim 2 ay oldu. Şimdi tekrar bebiş istiyoruz. Dr rahim filmi çekilmemi söyledi adeti bekliyorum bakalım. Bebeğin Genetikte birşey çıkmadı. Pıhtılaşma ve eşimle benm genetik testlerinin sonucunu bekliyorum.

bizim ilk ve tek gebelik dıye 2 dr da gerek gormuyorum dedı. bız de ustune dusmedık nedense. adet olunca gel dedi..adet olmuyorum ıste..promen ve prowomen kullanıyoruz ekstra ılac ve folık vermedı.

X