- 12 Haziran 2016
- 605
- 739
- 28
-
- Konu Sahibi EvLi_MutLu_UmutLu
canım bende ankara mamaktayım 4 ay önce gürgan klineğe gittim çok memnun kaldım ilk ayda hemen hamile kadım ama maalesef düşük oldu kliniği tavsiye edrim canımYardimci olcak arkads yok mu kislar bilgisi olan
canım bendende istendi rahim filmi çok korktum araştırdım nur tıp merkezinde anestzili olarak yapırdım uyandığımda film çekildiğine inanamadım geç kalmadıysa anestezili ol fiyatıda 300 350 tl arasıydıVe rahim filmindende korkuyorum açıkçası.Eşim herşey allahtan diyo olacağı varsa olur diyo ama o benden daha fazla kafaya takıyor aslinda. Hastane konusunda yardımcı olur musunuz bana.Nolurr
Hmmm evet canm biliyorum o klinigi arastirmadatim tsk ederm balimcanım bende ankara mamaktayım 4 ay önce gürgan klineğe gittim çok memnun kaldım ilk ayda hemen hamile kadım ama maalesef düşük oldu kliniği tavsiye edrim canım
rica edrim cnm inşallah sende bende hepimiz tüm isteyenler en kısa zamanda alırız pozitif sonuçlarıHmmm evet canm biliyorum o klinigi arastirmadatim tsk ederm balim
hormonal ne sıkıntınız var sizin canım özel değilse tabiİlk bebegime 9 ayda hamile kaldim 2. Yi istiyoruz esimde bende sıkıntılıyiz hormonlarimiz yuzunden olmuyo bu 5. Ay hic umidim kalmadi
Bende troid çıkmıştı iik çocuğumda o hala devam ediyor eşiminde sut hormonu degerleri cok dusuk doktorada gıdemiyoruz 2 senede bir kere gıdebildim oda endokrine gorun dedi gıdemedim esime izin vermiyorlar 4 senemdeyım ankarayı hıc bilmiyorum tedavısızde olmayacağını biliyorum oyle ıste dertliyim: (hormonal ne sıkıntınız var sizin canım özel değilse tabi
bence ihmal etme arkadasımında tiroit sorunu vardı ilaç kullandığı ay gebe kaldıBende troid çıkmıştı iik çocuğumda o hala devam ediyor eşiminde sut hormonu degerleri cok dusuk doktorada gıdemiyoruz 2 senede bir kere gıdebildim oda endokrine gorun dedi gıdemedim esime izin vermiyorlar 4 senemdeyım ankarayı hıc bilmiyorum tedavısızde olmayacağını biliyorum oyle ıste dertliyim: (
bende başkent hast. gidiyorum senın dr un kımMrblar kizlar bende bir yıldır bebek tedavisi görüyorum. Ilk medical park hastanesine gittim. Klomen ile tedavi gördüm. Fakat yumurtaları bile büyümemesi doktor. Şimdi ise başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum.doktorum o kadar iyi ki hem psikolog hemde kadın dogumcum geçen ay rahim filmi çekildi iki ay doktorum normal yol ile deneyin dedi. Bu son ayı biz reglimin bitmesini bekliyorum. Olmazsa ağustos ayında aşılama yapılacak
Tek basıma dısarı çıkmadığım icin hıc bır yere tek basıma gıdemem mecburıyetten bu durumdayımbence ihmal etme arkadasımında tiroit sorunu vardı ilaç kullandığı ay gebe kaldı
Gogsen hoca canım 4 aydır gidiyorum. Keşke en başında gitseydim bu kadar vakit kaybımız olmayacaktıbende başkent hast. gidiyorum senın dr un kım
bende hulusi hocaya gıdıyorum histeroskopı yapıldı yaklaşık 20 gun once bu ay adet oldum bı ay daha serbestiz sonra asılama yapılacak senin asılama fiyatları hakkında bılgın var mı canımGogsen hoca canım 4 aydır gidiyorum. Keşke en başında gitseydim bu kadar vakit kaybımız olmayacaktı
asistana sordum da canım 650 tl dedi aşılama için bide iğneler için rapor çıkartılacak 200tl iğneler içi fark veririm diye düşünüyorum. inşallah aşılamaya kalmadan hamile kalırız. ben reglim bitsin soğan kürüne başlayacağımbende hulusi hocaya gıdıyorum histeroskopı yapıldı yaklaşık 20 gun once bu ay adet oldum bı ay daha serbestiz sonra asılama yapılacak senin asılama fiyatları hakkında bılgın var mı canım
canım bende de çıktı tiroit propcil kullandım ve gebe kaldım ama bebek tedaviside görüyordum o ay maalesef düşük oldu 3 ay önce endokrine gittiğimde guatrın normale dönmüş hapı bırak dedi 3 ay sonra tekrar gel dedi 3 aydırda bebiş olmuyo galiba troit yıne çıktı tekrar bu hafta hastaneye gideceğim bence sende git canım hasteneneBende troid çıkmıştı iik çocuğumda o hala devam ediyor eşiminde sut hormonu degerleri cok dusuk doktorada gıdemiyoruz 2 senede bir kere gıdebildim oda endokrine gorun dedi gıdemedim esime izin vermiyorlar 4 senemdeyım ankarayı hıc bilmiyorum tedavısızde olmayacağını biliyorum oyle ıste dertliyim: (