selamm çoğumuz buluştuk ve görüşmeye devam ettiklerimiz var ondan yeniler yazmadıgı müddetce burdan konusmuyoruz pek. yenilerlede tanışmakisterizBir selamda benden diyeceğim ama pek kimse kalmamıs topic te :)
sanada selam cnm bende demetevlere yakınım yenimahalledeyim. gelirsen birgün ankaraya bekleriz :)Merhaba herkese
Ben ne ankaraliyim nede ankarada yasiyorum
Ama esim ankara sereflikochisarli
Ankaranin icindede cok akraba oldugu icin az cok ogrendim bisiler
Ozellikle demetevleri cok iyi biliyorum
Ankara'yi gorunce bi selam vermeden gecemedim
hoşgeldinn gelin geldin sanırım ankaraya.. nerdesin?arkadaşlar bende aranıza geldim sonradan angaralı biri olarakkkk :)
selam kızlarrrr bende Ankaradayım.... Sohbetın havası sonmus sanırım burda bıraz ama şenlendırebılırz benceee
bir çogumuz buluştuk ya ondan burası ıssızlaştı :d ama yenilerlede tanışmak kaynaşmak lazımmerhaba sen neresindensin ankaranın
neden tanısınca ıssızlastıkı anlamadım :) tersı olması gerekıyor gıbı geldı bana ama :) hımmm dısarlarda bulusmak kk kadınlarına ıyı gelmıyor demekkı
ben çankayadayım bırlık mahallesınde. sız nerdesınız efenım.
yenimahalledeyim. ıssızlaştı çünkü sürekli telden yada dışarda yada birbirimze gidip geliyoruz buraya ihtiyaç kalmadı
selam bende ankaraya gelin geldim... gurbette yalnız bir kuşum((((((((((
kötü olmuş ankarada yaşayan diğer kk cılar için
selam hoşgeldın bende yakınlarda uye oldun bu topıc e ama ses seda yok dısarda tanısmıs yazmayı bırakmıslar:)
napıyorsun ankarada soğuk hava gelmek ıcın yanlıs zaman:)
selam bende ankaraya gelin geldim... gurbette yalnız bir kuşum((((((((((
eşimin işi dolayısıyla burda yaşıyoruzailelerimiz burda değil her ikimizinde... yeni gelmedim ankaraya 5 yıl olucak nerdeyse ama çocuklarım küçüktü hiç çıkamıyordum dışarı şimdi kreşe başladılar rahatladım ama kimsem yok, oturduğum yerde komşulukda yok, çalışmıyorumda o yüzden yalnızım hala (((
kötü olmuş ankarada yaşayan diğer kk cılar için
selam hoşgeldın bende yakınlarda uye oldun bu topıc e ama ses seda yok dısarda tanısmıs yazmayı bırakmıslar:)
napıyorsun ankarada soğuk hava gelmek ıcın yanlıs zaman:)
merhaba hoşgeldiniz kızlar. sizlerle tekrardan hareketlenir :) nereden gelin geldin? benim 8 aylık bebeğim var fırsat buldukca giriyorum yazıyorum :)
yok cnm tekrar hareketlendiririz ama dediğim gibi 8 aylık bebeğim oldugundan sık sık giremiyorum önceki gibi.
eşimin işi dolayısıyla burda yaşıyoruzailelerimiz burda değil her ikimizinde... yeni gelmedim ankaraya 5 yıl olucak nerdeyse ama çocuklarım küçüktü hiç çıkamıyordum dışarı şimdi kreşe başladılar rahatladım ama kimsem yok, oturduğum yerde komşulukda yok, çalışmıyorumda o yüzden yalnızım hala (((
bursadan geldim... benim çocuklarımda biri 3,5 diğeri 2,5 yaşındalar küçükler Allah yardımcın olsun :) sen doğma büyüme ankaralımısın?
hımm cocuklu olmak zor tabı bende yok ıkınızdede varmıs hanımlar Allah kolaylık versın sızlere ne dıyelım
bende ankaraya unıversıte bıttıkten sonra geldım 2005 te yanı 7 yıl bıttı ankarada evet ankarada komsuluk cok azgordum bende kucuk sehırden gelen ınsanlar bılır ne kadar meraklı ve konuskandır komsular burda hayat bı garıp avm hayatı yasıyoruz dıyorum :)
ohhh rahatsın çocuksuz o zaman bende gündüz çocuklar okulda rahatım artık :) ünv bittikten sonra neden geldin iş içinmi? sen nerden geldin bende ankarayı sevmem dediğin gibi avm hayatı yaşanıyor bu şehirde(( bursa küçük bir şehir değildir (4. büyük şehir) ama komşuluk ilişkisi vardır genel olarak yeni yerleşimler haricinde,metropol değil dağ,deniz,doğa herşey... illa avm diyorsanda ankaradaki avmlerdende mevcut :))) ama buranın bursadan çok eksiği var alışamadım ben sevemedim...
yeni üyeyim istanbulda ıkamet ediyorum 6 ocakta dügünüm olacak nasipse lise mezunuyum ismim deniz 2o yasındayım memnun oldum
:) kız yarısmacı arkadaslara basarı dılemeyı unuttmussun:) şaka seker bende yenıyım burda ama ankarada yenı degılım :) sanırım ankaraya gelın geleceksınnnnnnnnnnn:)