- 11 Ocak 2009
- 6.166
- 98
- 39
netten çok baktım canım bulamadım..
anladım benim arkadaşlar var orda oturan onlara bisorayım onların cevrede varsa sana söyliyim. emir gölümü ne var oralarda oturuyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
netten çok baktım canım bulamadım..
gölbaşı hakkında fikrim yok netten bak istersen
hoşgeldin. evlimisin bekarmı? bahsetsene kendinden biraz.
bende ankaradan kızlar :) küçükesat libya caddesi civarındayımmmm iyi gecelerrr
heheeheh komşuyduk demekki :) kolej 10 dklık yürüme mesafesinde bana normalde istanbulda doğdum büyüdüm ama artık ankaradayımSelam. Ben de oralarda oturuyordum; koleje yakin .gecen hafta tasindim:)
evliyim canım ben kütahyada oturuyorum,ama ailemin tayini ankara cıktı..sık sık giderim gezmeye artık:)
siz ne taraflara oturuyorsunuz?
yenimahallede oturuyorum cnm
iyigecelerr
anladım benim arkadaşlar var orda oturan onlara bisorayım onların cevrede varsa sana söyliyim. emir gölümü ne var oralarda oturuyorlar.
canımsın mutlaka sor ya bekliyorum mesajını muck muck muck
özelden no gönderdim. Allah razı olsun.lagrima bu konuyla ılgılı ulasırsan ya da numaranı verırsen elımden geldıgı kadar maması ustu bası ne kadar karsılayabılırsem yardım etmek ısterım ya neolur yuvaya vermeyın sızden bunu canı gönülden ıstıyorum erkek kardeslerım yuvada buyudu ve ne yasadıklarını bı ben bılırım aylık ıste bez mama bı sekılde kendı butcemden kısıp almaya calısırım bende yenımahaldeyım bana bı adresını falan verırsen daha saglıklı bı ıletısıme gecerız
hoşgeldinnn ben de seviyorummm ankaramııankara ankara seni görmek ister her bahtı karaben seviyorum her şeye rağmen ankarada yaşamayı