Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

ankarada ikamet eden hanımalr gelin iki lafın belini kıralım :) kaynaşalım :)

lagmıra nasılısn canım bebiş nasıl kocaman olmuştur şimdi bende 2 düşükten sonra tekrar hamileyim ama kanpıhtılaşması cıktı bende hergün iğne coraspirin kullanıyorum rabbıme şükürler olsun şimdilik hersey yolunda ınsallah hep böyle gider belkı benı hatırlamamışsındır melisdenizlede yazışmıstım ıkınızın dostluğunu bılıyorum az cok maşallah dıyorum ben dıkımevımde oturuyorum balgat da çalışıyorum

Merhabalar ben de Ankara'da yaşıyorum ve artık bir çevre edinmek istiyorum. Yok mudur acaba kimsecikler :)

merhaba kızlar dikmenden sevgiler.

ankaraya alışmak zor oldu manisadan gelin geldim.
2.5 yıl oldu.
tanışma organızasyonu yapılırsa seve seve katılırım hoscakalın.

teşekkür ederim cnm iyiyim oğlumda iyi cok şükür. 13 ay bitti :) bende de kan pıhtılaşması vardı 4000 lik iğne kullandım doğumdan sonrada devam ettim. Rabbim sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin cnm.
melisdenizle görüşmüyoruz artık. burdan tanışacağın insanları seçemiyorsun ne yazık ki huylusuda çıkıyor huysuzuda :) olsun ama tecrübe kazanıyorsun.
bende ymahalledeyim ama dikmenden ev arıyoruz tekrr dikmene taşınacagız inş.
bebeğin doğdugunda haberdar et.

doluu kimseler var :)
Merhabalar ben de Ankara'da yaşıyorum ve artık bir çevre edinmek istiyorum. Yok mudur acaba kimsecikler :)

merhaba bizde tekrar dikmene taşınacagız 26 sene oturdum bankalar duragında 2 senedir ymahaledeyim alışamadık tekrar dikmenden ev alıp geleceğiz aklında bulunsun satılık ev falan görürsen haberdar et :)
neresinde oturuyorsun dikmenin?
merhaba kızlar dikmenden sevgiler.

ankaraya alışmak zor oldu manisadan gelin geldim.
2.5 yıl oldu.
tanışma organızasyonu yapılırsa seve seve katılırım hoscakalın.

cümleten selam kızlar. yeni gelenler hoşgeldiniz eskiler nerelerdesiniz :)
ne var ne yok? kendinizden bahsetsenize ..
ben 27 yasındayım 15 ayık bir oğlum var 25 sene dikmende oturdum şimdi yenimahallede oturuyorum gene dikmenden ev arıyorum :)
ayrıca ev hanımıyım çocugum büyüyene kadar :)

ayy merhaba kızlar.ben de ankaralıyım ama eşimin işi nedeniyle kırklarelide oturuyoruz.öğretmenim atanamadımhamileyim 10 hftalık.haymanalıyım ben.

galiba herkes yaşadığı doğduğu yere aşık.o kadar özledim ki ankrarayı.zaten de 4 ay olmuştu gitmeyeli.ailemi çok özledim.gurbetlik çok zor.doluyum çok.ama dönüşüm muhteşem olacak inşallah....

Bir tanışma organizasyonu yapalım mı? Ne dersiniz?

kesinlikle çok güzel fikir harmoni. aranıza yeni katıldım, açıkçası ankarada yaşayan kafa dengi kızlarla tanışmak isterim. kahve eşliğinde sohbet edebilecek birlikte alışverişe çıkabilecek kızlarla tanışmak güzel olur :)) böyle bir organizasyon süper fikir umarım katılmak isteyenler çıkar...

Konuyla ilgili arkadaşlarrr fikirleriniz nedir :)

eliiz eğer fikir kabul edilirse editörlerden izin alıp bir başlık açalım bu konu için arada kaynamasın :)

sen kaç yaşındasın ne yapıyorsun buralarda?

harmonicim diğer arkadaşlardan pek ses çıkmadı ama umarım katılım sağlanabilir.
25 yaşındayım öğretmenim 1 senedir ankaradayım, sen ne yapıyorsun okuyor musun ankarada?

harmonicim diğer arkadaşlardan pek ses çıkmadı ama umarım katılım sağlanabilir.
25 yaşındayım öğretmenim 1 senedir ankaradayım, sen ne yapıyorsun okuyor musun ankarada?

Ben de 24 yaşındayım araştırma görevilisiyim. Buraya geleli 1-1,5 sene oldu benim de. Hala adamakıllı çevre bilmem ne yapamadım maalesef :)

Ben de 24 yaşındayım araştırma görevilisiyim. Buraya geleli 1-1,5 sene oldu benim de. Hala adamakıllı çevre bilmem ne yapamadım maalesef :)

ya aslında problem çevre yapmak değil kafa dengi aynı dili konuşabilecek birilerini bulmak :) alanın ne bu arada bende yüksek lisans yaparken çok istemiştim okulda kalmayı ama kadro açılmadı bir türlü kıskandım seni bak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…