selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
canım benim bende seni merak ediyordum, bebişine kavuşmuşsun çok şükür inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağınada alırsın dualarım seninle normal mi sezaryan mı oldu?
allahım lagrima nın bebişine sağlık versin inşallah..
selam cümleten nasılsınız? netimde bir süredir sorun vardı kullanamadım sağol cnm merak ettiğin için ayrıca. daha doğurmadam ama tetikte bekliyoruz bakalım Allah tan hayırlısı artık. nezaman gelirse kabulümüzz ama azkaldı işte.zamanını doldururmu bilmem.
suay merhaba. nasılsın?
selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
selam kızlar ben giremiyorum oğlumla ilgilenmekten. zor oluyor geceleri uyuyamadıgımdan gündüz o uyudugunda uyuyorum daha düzene oturtamadım yavaş yavaş oturtuyoruz. kısmen oturdu sayılır gerçi. :) emmiyor dua edinde emsin ve yarınki kontorlümüzde sonuç iyi çıksın..
lagrima canım nerelerdesin, oğluşla hayat nasıl geçiyor, alıştın mı merak ettim seni?
selamlar bende Ankaralıyım Ankarada yaşıyorum :)
merhaba hoşgeldin. nerde oturuyorsun? evlimisin bekarmı? coluk cocuk varmı?
ben ymahallede oturuyorum.evliyim 27 yasına girdim bir cocugum var:) 16 günlük
Merhaba hanımlar.. Ben trabzonluyum ankarada oturuyorum. Alalh bağışlasın bebişini canım. Allah nasip ederse benimde eylülde olacak bebişim :)
hoşgeldin :) Ankarada nerde oturuyorsun? amin cümlemizinkini. Allah sağ sağlim senin bebeğinide kucagına almayı nasip etsin.. :)
Sağolasın amin inşaallah. Eryamandayım ben.
Hoşbuldukk :)