Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..

canım benim bende seni merak ediyordum, bebişine kavuşmuşsun çok şükür inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağınada alırsın dualarım seninle normal mi sezaryan mı oldu?

normal oldu cnm.
canım benim bende seni merak ediyordum, bebişine kavuşmuşsun çok şükür inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağınada alırsın dualarım seninle normal mi sezaryan mı oldu?

aminnn inşallahh evimede getiririm saglıklasıhhatle
allahım lagrima nın bebişine sağlık versin inşallah..

cnm inş. tez vakitte sağlıcakla alıp gelirsin bebeğini evinize...Rabbim analı babalı sağlıcakla uzun ömürlü olmasını nasip etsin...

selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..

canım benım inan çok üzüldüm rabbim bebeğini korusun melekler başucundan eksık olmasın dualarım senınle korkma sakın bol bol dua et oğluşun senın sesını duyar hemn iyileşir ben çok duydum solunum yetmezliği ama küvezde düzene giriyor canım benım allahım onu nazarlardan korusun

iyi haberlerini bekliyoruz

canım çok çok geçmişler olsun Allahım tez vakitte sağlık sıhhat versin ağzınızın tadını bozmasın.sende iyisindir umarım. oğluşunda iyileşir sen üzme kendini önemli olan moral.düzelir hemen evinize de gidersiniz

selam kızlar ben giremiyorum oğlumla ilgilenmekten. zor oluyor geceleri uyuyamadıgımdan gündüz o uyudugunda uyuyorum daha düzene oturtamadım yavaş yavaş oturtuyoruz. kısmen oturdu sayılır gerçi. :) emmiyor dua edinde emsin ve yarınki kontorlümüzde sonuç iyi çıksın..

canım sağsalim getirdin mi bebişini evine? çoook sevindim. inşallah sonuçlarınız da çok iyi çıkar. allah yardımcınız olsun canım. inan çok dua ettim bebeğine.

lagrima canım nerelerdesin, oğluşla hayat nasıl geçiyor, alıştın mı merak ettim seni?

lagrima canım nerelerdesin, oğluşla hayat nasıl geçiyor, alıştın mı merak ettim seni?

oğlumla ugrasıyorum cnm evdeyim. uykusuz ve yorgun geçiyor günler. bebeğe alıştımda ah birde uykusuzluga ve süt sagma işine alışabilsem süper olcakk

merhaba hoşgeldin. nerde oturuyorsun? evlimisin bekarmı? coluk cocuk varmı?
ben ymahallede oturuyorum.evliyim 27 yasına girdim bir cocugum var:) 16 günlük

Merhaba hanımlar.. Ben trabzonluyum ankarada oturuyorum. Alalh bağışlasın bebişini canım. Allah nasip ederse benimde eylülde olacak bebişim :)

Merhaba hanımlar.. Ben trabzonluyum ankarada oturuyorum. Alalh bağışlasın bebişini canım. Allah nasip ederse benimde eylülde olacak bebişim :)

hoşgeldin :) Ankarada nerde oturuyorsun? amin cümlemizinkini. Allah sağ sağlim senin bebeğinide kucagına almayı nasip etsin.. :)

Kızlar ne var ne yok? Nasılsınız?Yeni gelenler olmuş hoşgeldiniiiiizzzzzzz.......

merhaba bayanlar,
ben de ankaradayım.
29 yaşında ve bekarım.
sitede yeni sayılırım.
daha çok okuyucuyum diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…