Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

Yeni gelenlerde gitmiş yahu :KK53: Turab nasıl sen nasılsın? Yüz üstü yatmalar başlamış çok şirin maaşallah... Gaz sorununuz nasıl düzeldimi biraz?

Yeni gelenlerde gitmiş yahu :KK53: Turab nasıl sen nasılsın? Yüz üstü yatmalar başlamış çok şirin maaşallah... Gaz sorununuz nasıl düzeldimi biraz?

iyiyiz cnm sağol. gaz sorunu kısmen düzeldi. bayadır yüz üstü yatıyor yeni değil yani :)

iyiyiz cnm sağol. gaz sorunu kısmen düzeldi. bayadır yüz üstü yatıyor yeni değil yani :)

Uyku durumunuz nasıl gülümsemelerde başlamıştır şimdi maaşallah... Yüz üstü yatarken başını kaldırmaya çalışırlar genelde pek sinirli oluyor o halleri :KK9:

Uyku durumunuz nasıl gülümsemelerde başlamıştır şimdi maaşallah... Yüz üstü yatarken başını kaldırmaya çalışırlar genelde pek sinirli oluyor o halleri :KK9:

gece uykumuz var çok şükür. kafasını çoktan beri tutabiliyor sinirli olmyor benimki gayet mutlu :) bize nadirgülüyor ama meleklere süreli gülüyor sıpa:)

gece uykumuz var çok şükür. kafasını çoktan beri tutabiliyor sinirli olmyor benimki gayet mutlu :) bize nadirgülüyor ama meleklere süreli gülüyor sıpa:)

Maaşallah annesi çok hızlı büyüyecek Rabbimin izniyle bir bakacaksın kalkmış yürüyor ortalık karıştırıyor.Geçmez sanıyorsun ama çok hızlı geçiyor... Bol bol kokla sev büyüyünce sevdirmiyor tıfıllar... Ayşenur gel öpeyim diyorum gok diyor... Babası kandırmaya çalışıyor kaçıyor artık sevdirmiyor kendini.Emziği bıraktık bu arada çok şükür... Tuvalet eğitiminede yavaş devam ediyoruz evler tam ısınınca hızlandıracağız komple küloda geçeceğiz bakalım inş. hemencecik sıkıntısız atlatırız....

almanyadan yazdigim icin herhalde.
Profilimdede okuyabilirsiniz.. konu acmistim
sitede yeniyim daha kullanmada biraz zorlaniyorum

X