Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

,bizz takılırızz zekiyle, birazz, arasışırz yarınn gelişriz duayada inş.....kıyafet taytla,tunikle gelsek ayıp olurmuuu cnm

Son düzenleme:
bu gece sende birazz:)))))))))))))))))))))))))))))))))) olmuyorrrrrrrrrrrrrrr eskisi kadaraa acımıyorr bu yaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

,bizz takılırızz zekiyle, birazz, arasışırz yarınn gelişriz duayada inş.....kıyafet taytla,tunikle gelsek ayıp olurmuuu cnm

az dolaşcaz canım cicilere bakcaz bide sanaa dogum sonrası birşeyler aslıcazm:)
nasıl rahat edecekseniz öyle gelin cnm. :) hadi gezin bakalım kocanla.. bende yatayım azcık yarına görüşrüüz inşallahhhh

pantolun???
ewet yagmur vardı trafiği felç etcek kadar yagmadı buralara..
yarın görüşrüüzzz cnmmm

burdaa baya yagdıı trefikte sıkıştıı hava bozukdu ayagımda agrıyor zatenn( tırnaım dibi iltihap gibi olmuş dıktora gideicem birr

uzun zaman giremedim canlar çok feci grip olmuştum :2::2::2::2:
daha yeni yenı toparlanıyorum ankarada salğın var resmem bizim şirket yıkılıyo bu arada lagrima bebişin gelmesine az kalmış canım sağlıkla gelsin inş. benım bat:3 gün kaldı hayırlısı artık
buda benım tablo sizce nasıl :18::18::18:
http://www.fertilityfriend.com/home/3b15d2

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun cnmmm.. evet benim baya az kaldı. amin inşallah sağlıla sıhhatle alayım bebeğimi kucagıma.. link vermişsinde ben hiç anlamam cnm anlayan biri varsa yazsın.. ama inşşş hamilesindirrr...

çok geçmiş olsun cnmmm.. evet benim baya az kaldı. amin inşallah sağlıla sıhhatle alayım bebeğimi kucagıma.. link vermişsinde ben hiç anlamam cnm anlayan biri varsa yazsın.. ama inşşş hamilesindirrr...

selam kıslarr nabersinizz akşam babamgile gitikk anem hemen yapragı koydu önüme saralım diyee:))))))) lagrimacım buğün için bizde teşekür edriz cnm alalh kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…