kıslar nabersinizzz bakalımm evdeyim yagmurr varr dışarda buğünnn hava gene sogukkkkakşam 4 te panoraya gidicez kocişle cici bkcazz :) sşz naptınızz lagrimaaaa
megim saykopat ettnicklim:)
ii valla midem kavruluyorrrrrr yanıyorummm sanki ateş topuuu varrr
çok geçmiş olsun cnmmm.. evet benim baya az kaldı. amin inşallah sağlıla sıhhatle alayım bebeğimi kucagıma.. link vermişsinde ben hiç anlamam cnmanlayan biri varsa yazsın.. ama inşşş hamilesindirrr...
sana ayırım cuma ğünü getirimm ben çasntana at
can sıkıntısı ya ne olsun. buhranlardayım bu aralar.giriyorum da pek siteye pek yazasım gelmio okuyup geri çıkıyodum.canım sıkkındı da iyiyim şimdi geldi geçti yine
sizleri sormalı sizler nasılsınız?
saçları çok olcak bebişin canım yaa öyle görünüyo, öyle derler mide yanınca
nani bize yokmu meliscim banane yaaa
bende isterim
"beğen" özelliği de gelmiş
saykopatcım ne olduu önemli bişeyler deildir atladınına sevinidm canım boşver
suyacım napalım kısmet valaa biğün yaprız inş:)sarma
naberisiniz kıslar babamı hastaneye götürdüm buğün tetkikleri için akşama kadar anca bitiii yorulduk ama olsun oan deger portkalaı kek yaptım birde siz naptnızzz
tamam tatlım artık bi hafta sonu havalar güzelleşsin yapar yeriz kuzum
canım çok geçmiş olsun babana acil şifalar dilerim birgün sarma birgün portakallı kek hamilede değilim ama valla melisim aşerrim resmen
kız cadı sen ne maharetlisinmaşallah
saol canım tabisi yerizz eleimden gelidği kadar yaprım işte bişeyler yemekelri daha güsel yaaprım hamur işleride fdena deil :)
kayanşalım tanışalım günleri yapalımm suaycım
sağol meliscim inan banada beklerim sizi ben haftaiçi çalışıyorum haftasonu evdeyim sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım benım çok fazla arkadaşım yok senı çok tanımayı isterim sanırım fazla girmiyorsun buraya ben dikimevinde oturuyorum 8aylık evliyim balgatda çalışıyorum çocuk düşünüyoruz ama bir türlü kısmet olmuyor çalışıyoruz işte
hayırlısı sen neler yapıyorsun
saol suyacım :)memenun oldum bende bizde:) topik sahibesi yok galiba glemeş:) inş canım kısmett arada kk ya girerim zamn olunca aslen nerelisn sen ne iş yapıyısun yaşın kaç ay çokmu soru sordum nee ?:) tanışırızz inşş cnm önce bir yerde toplanıp ssonra evlerde buluşuyoruz bizler::) bir kaça rkdaşımız daha var tanılırsın ben 29 yaşındayım 7 yıılık evliyim çoçugum yok benimde hayırlısı olsun çalışmıyorum anadolu ünv açık ögretim mezunuyum
suay merhaba. nasılsın?selam ankaraı bayanlar nasılsınız? lagrimayı merak ettim doğum yaptı mı yoksa görünmüyor?
selam cümleten nasılsınız? netimde bir süredir sorun vardı kullanamadım sağol cnm merak ettiğin için ayrıca. daha doğurmadam ama tetikte bekliyoruz bakalım Allah tan hayırlısı artık. nezaman gelirse kabulümüzz ama azkaldı işte.zamanını doldururmu bilmem.
suay merhaba. nasılsın?
hayırlı vakitte gelsin cnaım, senin arkandan benim oğluş var bende çok sabırsızım :) seninki gelsin hayırlısyla bizimkide gelsn artık, son günlerde çok ağırlaştım ben bide üstüne grip olmuşum of off yani:)) neyse canım hayırlı haberlerini alalım öpüyorum seni.