Ankara'dan selam herkese! buyurun muhabbete, tanışmaya! :)

kıslar nabersinizzz bakalımm evdeyim yagmurr varr dışarda buğünnn hava gene sogukkkk akşam 4 te panoraya gidicez kocişle cici bkcazz :) sşz naptınızz lagrimaaaa

megim saykopat ettnicklim:)

can sıkıntısı ya ne olsun. buhranlardayım bu aralar.giriyorum da pek siteye pek yazasım gelmio okuyup geri çıkıyodum.canım sıkkındı da iyiyim şimdi geldi geçti yine

sizleri sormalı sizler nasılsınız?

ii valla midem kavruluyorrrrrr yanıyorummm sanki ateş topuuu varrr

saçları çok olcak bebişin canım yaa öyle görünüyo, öyle derler mide yanınca

sağol canım benım hayırlısı olsun inş. senın son 17 günün kalmış allah kurtarsın canım benım

nani bize yokmu meliscim banane yaaa
bende isterim

"beğen" özelliği de gelmiş

saykopatcım ne olduu önemli bişeyler deildir atladınına sevinidm canım boşver

suyacım napalım kısmet valaa biğün yaprız inş:)sarma

naberisiniz kıslar babamı hastaneye götürdüm buğün tetkikleri için akşama kadar anca bitiii yorulduk ama olsun oan deger portkalaı kek yaptım birde siz naptnızzz

naberisiniz kıslar babamı hastaneye götürdüm buğün tetkikleri için akşama kadar anca bitiii yorulduk ama olsun oan deger portkalaı kek yaptım birde siz naptnızzz

canım çok geçmiş olsun babana acil şifalar dilerim birgün sarma birgün portakallı kek hamilede değilim ama valla melisim aşerrim resmen
kız cadı sen ne maharetlisin maşallah

tamam tatlım artık bi hafta sonu havalar güzelleşsin yapar yeriz kuzum

canım çok geçmiş olsun babana acil şifalar dilerim birgün sarma birgün portakallı kek hamilede değilim ama valla melisim aşerrim resmen
kız cadı sen ne maharetlisin maşallah

saol canım tabisi yerizz eleimden gelidği kadar yaprım işte bişeyler yemekelri daha güsel yaaprım hamur işleride fdena deil :)

kayanşalım tanışalım günleri yapalımm suaycım

kıslar selam nabersinizz buğün atnicli arkdaşımızdaydık lagrimaylaa bizi ğüsel agrıladı çok teşekür ediyorum kendi iadımaaa

saol canım tabisi yerizz eleimden gelidği kadar yaprım işte bişeyler yemekelri daha güsel yaaprım hamur işleride fdena deil :)

kayanşalım tanışalım günleri yapalımm suaycım

sağol meliscim inan banada beklerim sizi ben haftaiçi çalışıyorum haftasonu evdeyim sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım benım çok fazla arkadaşım yok senı çok tanımayı isterim sanırım fazla girmiyorsun buraya ben dikimevinde oturuyorum 8aylık evliyim balgatda çalışıyorum çocuk düşünüyoruz ama bir türlü kısmet olmuyor çalışıyoruz işte
hayırlısı sen neler yapıyorsun

saol suyacım :)memenun oldum bende bizde:) topik sahibesi yok galiba glemeş:) inş canım kısmett arada kk ya girerim zamn olunca aslen nerelisn sen ne iş yapıyısun yaşın kaç ay çokmu soru sordum nee ?:) tanışırızz inşş cnm önce bir yerde toplanıp ssonra evlerde buluşuyoruz bizler::) bir kaça rkdaşımız daha var tanılırsın ben 29 yaşındayım 7 yıılık evliyim çoçugum yok benimde hayırlısı olsun çalışmıyorum anadolu ünv açık ögretim mezunuyum

slm meliscim yine ben günaydın ancak msj sabah iş yerinde okuyorum tabiki çok soru sormadın istediğini sorabilirsin canım en doğal hakkın sonuçta birbirimizi tanımıyoruz aslen urfalıyım ama doğma büyüme ankaradayım annem evlendikten sonra ankaraya yerleşmişler balgatda hidro dizayn da çalışıyorum teknik ressamım 29 yaşındayım dikimevinde oturuyorum bende buluışmalarınızda sizinle olmayı çok isterim tabiki ama mümkünse cumartesi pazar olsun
tabi benıde aranıza alırsanız kımseyı fazla bulamıyorum bu kk de tabıkı diyer arkadaşlarlada tanışmak isterim

Son düzenleme:
ben geldim hobareeeyyy

selam hatunlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli neler yapıyosunuz?

selam ankaraı bayanlar nasılsınız? lagrimayı merak ettim doğum yaptı mı yoksa görünmüyor?

selam cümleten nasılsınız? netimde bir süredir sorun vardı kullanamadım sağol cnm merak ettiğin için ayrıca. daha doğurmadam ama tetikte bekliyoruz bakalım Allah tan hayırlısı artık. nezaman gelirse kabulümüzz ama azkaldı işte.zamanını doldururmu bilmem.
selam ankaraı bayanlar nasılsınız? lagrimayı merak ettim doğum yaptı mı yoksa görünmüyor?
suay merhaba. nasılsın?

hayırlı vakitte gelsin cnaım, senin arkandan benim oğluş var bende çok sabırsızım :) seninki gelsin hayırlısyla bizimkide gelsn artık, son günlerde çok ağırlaştım ben bide üstüne grip olmuşum of off yani:)) neyse canım hayırlı haberlerini alalım öpüyorum seni.

bende artık cok sabırsızım heyecanla bekliyorum cnm. bende cok agırım anlatamam gecelerim kötü geçiyor sagdan sola soldan saga dönerken uyanıyorum agır vasıta gibi dönüyorum.. kambur oturmayı özledim rahat rahat dönmeyi oturmayı kalkmayı özledim yavv he çiş problemi de sinir etti beni eşim annem falan bez baglayalım diyip duruyorlar

lagrima naptın canım doğum günü belli mi hangi hastanede olcak doğum? nasılsın son günler artık yaklaştı.

bu arada benim diğer abimin eşi de hamile 3. yeğenim geliyo kasım aralık gibi hayırlısıyla

selam kızlar nasılsınız dün sabah 4 de oğlum geldi ama kollarıma alamadım solunum problemi var ve yogun bakımda küvezde.ne olur dualarınızı esirgemeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…