Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocacınlaa gezecekmisisnnn ohh ohh gezin bakalımmm
,bizz takılırızz zekiyle, birazz, arasışırz yarınn gelişriz duayada inş.....kıyafet taytla,tunikle gelsek ayıp olurmuuu cnm
nasıl rahat edecekseniz öyle gelin cnm. :) hadi gezin bakalım kocanla.. bende yatayım azcık yarına görüşrüüz inşallahhhhaz dolaşcaz canım cicilere bakcaz bide sanaa dogum sonrası birşeyler aslıcazm:)
nasıl rahat edecekseniz öyle gelin cnm. :) hadi gezin bakalım kocanla.. bende yatayım azcık yarına görüşrüüz inşallahhhh
benim içinde öle masraf yapma cnm boşver.
canım en iyisii pantolun :)
gezdik dolaştık cnm zaten yagöurluyudu bu taraff trafik felç
pantolun???
ewet yagmur vardı trafiği felç etcek kadar yagmadı buralara..
yarın görüşrüüzzz cnmmm
çok geçmiş olsun cnmmm.. evet benim baya az kaldı. amin inşallah sağlıla sıhhatle alayım bebeğimi kucagıma.. link vermişsinde ben hiç anlamam cnm anlayan biri varsa yazsın.. ama inşşş hamilesindirrr...uzun zaman giremedim canlar çok feci grip olmuştum :2::2::2::2:
daha yeni yenı toparlanıyorum ankarada salğın var resmem bizim şirket yıkılıyo bu arada lagrima bebişin gelmesine az kalmış canım sağlıkla gelsin inş. benım bat:3 gün kaldı hayırlısı artık
buda benım tablo sizce nasıl :18::18::18:
3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çok geçmiş olsun cnmmm.. evet benim baya az kaldı. amin inşallah sağlıla sıhhatle alayım bebeğimi kucagıma.. link vermişsinde ben hiç anlamam cnm anlayan biri varsa yazsın.. ama inşşş hamilesindirrr...uzun zaman giremedim canlar çok feci grip olmuştum :2::2::2::2:
daha yeni yenı toparlanıyorum ankarada salğın var resmem bizim şirket yıkılıyo bu arada lagrima bebişin gelmesine az kalmış canım sağlıkla gelsin inş. benım bat:3 gün kaldı hayırlısı artık
buda benım tablo sizce nasıl :18::18::18:
3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kıslarr nabersinizz akşam babamgile gitikk anem hemen yapragı koydu önüme saralım diyee:))))))) lagrimacım buğün için bizde teşekür edriz cnm alalh kabul etsin
amin cnm yaprak sarması oooekşili süperrr
sana ayırım cuma ğünü getirimm ben çasntana at