Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kıslaaar :) ben de ankaradan sayılırım
[ selam kıslar nabersinizzz vatan marketten gldim kalvyem bozulmuştuu aldık yensiniii anacım mousda sizlere ömürdü degiştiler bakalım:)
vuuuuuu nasıl yaptın ay o alttaki tıcker ı? okuyunca ben bile heyecanlanıyorum ...
Selam kıslaaar :) ben de ankaradan sayılırım
napıyım şekerim senin fotoları face e yükledim sen gez öyle bizi çalıştır :)))))
2-3 gündür normale döndüm ya çok şükür ... Hemen selim gülgören cennet klibini açtım az önce .... Pek keyifleniyorum yahuu... Birde gökhan tepe söz e taktım şu ara... Nerde duysam durup dinleyip öyle gidiyorum...
vuuuuuu nasıl yaptın ay o alttaki tıcker ı? okuyunca ben bile heyecanlanıyorum ...
güle güle kullan cnm... elinin altında paralansın
kk nın yeni şeysi neyse ? anladın sen işte bende bende çokkk heyecanlıııı
merhaba hoşgeldin... sayılırım derken.. ? ankaradasın ama başka memleketlisin mi?
canım kk yeniii hamilee takvimi yapmış artıkk yeni bebek yapda sevek hem hemde takvimini koyarsın azcık:)
kısım ben geiyomda 1 saat yolgeldim dimi amaa aaaaaaa okadar olsun :) çlaışın işte hanım agalar )
bende sözüü çok dinliyorumm baharaaa herşey güsel olcakk aşk
iygecler kıslarrr megimm gelmşşşş boşda oldukçaa iki kalem et şöyle yaaa
Hımmm güzel olmuş ama beğendim... İnsan okudukça ne nedir daha iyi anlıyor... Sende durdun durdun son hafta yaptın bu takvimi.Ekşınmı istiyon şekerim ??? Şaka maka vallahi aklım sende her an bu kız doğurdu doğuracak haberi bekliyorum.Her gün arayıp sorasım var inan...
şu kışı geçirsek söz daha güzeliz bahardaaaaaaaaaa İNŞ..............
He ay şu jet mi ne var arada ordan giriyorum.Ebrar da sırasını savıyor Rabbimin izniyle.Ben dün ayşenura sordum 'kardeş istermisin' diye.Gayet net ve kesin bir dille ellerinide sallayarak 'ıııh yok ismem' dedi.Aradaki te yi yutuyor napalım bunada şükür.Yavrum son bir aydır kimse kendisiyle ilgilenmiyor diye hem kilo almaya hemde konuşmaya başladı.Bizde ayşenuru dinliyoruz ve kardeş yapmıyoruz.Kızımın kararlarına saygılıyız Dur ben biraz işleyimde seni görünce 'teyze bebek' desin.Geçen büşraya ' bebeğin yokmu' diyor.Büşrada yok annen yapsınmı deyince yine ıııh diye kızıyor.Kıskançlık başladı.Babasını benden kıskanıyor.Yan yana oturduğumuzu görse koşarak geliyor beni 'git' diye itiyor babasına yapışıyor...
Eeeee daha daha ne var ne yok kizlarrr ? Manto kaban çizme fiyatları düşmüş galiba.Diğer yerleri bilmiyorum bayağıdır çıkmadım ama burdaki çarşıda bir mağazada gördüm 50 tl ye trençkot,manto,kaban,uzun,kısa,topuklu çizmeler vardı.Hepside güzel ama sezon bitti.Önümüzdeki kışa 2 güzel kadife pantolon ve kalın kazak alcam.Tabii güzelini bulursam önceki yıllardada bakmıştım her kadife pantolon güzel olmuyor.Kot sıcak tutmuyor kumaş zaten ince, elbiseyle donuyorum.Siz üşümüyor musunuz kotla,elbiseyle ?
kıslar nabersinizzz bakalımm evdeyim yagmurr varr dışarda buğünnn hava gene sogukkkk akşam 4 te panoraya gidicez kocişle cici bkcazz :) sşz naptınızz lagrimaaaa
megim saykopat ettnicklim:)
ii valla midem kavruluyorrrrrr yanıyorummm sanki ateş topuuu varrr
ewet evdeyim oturuyorum halıları yıkamaya verdim işte yatcam belki birazdannn sen napıyorsun?
gelin cnm yok bişiye ihtiyac sağolun.. ben hast cıkınca ararım sizi aslında benim evin 5 bina üstünde oturuyor sizde bulabilirsiniz de neyse bendne giderizz