- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- Konu Sahibi rapunzella06
İftar fikri süpermiiş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence evli olanların eşleri problem yapmayacaksa hazır Ramazanken herkese uyan bir şekilde iftar organize edebiliriz. Çok da eğlenceli olacağını düşünüyorum. Fikirleriniz nedir kızlar?
Ben de varıım :)
Selaaaammm 😊Ankara'da yaşıyorum beden eğitimi bölümü hacettepe Üniversitesi mezunuyum .. Evliyim 1 buçuk yaşında bir oğlum var evli kızlar nekadar tercih sebebinizdir bilemem ama arkadaşlığım hep çok iyi olmuştur
ben de varımmm 25 yaşındayım eryamandanım :))
Canım gaza getirmeye çalışıyorum 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eryamandaki arkadaşlar eğer buradan bi buluşma ayarlanamazsa biz göksuda buluşalım mı bu hafta sonu.diğer arkadaşlarlada onlar gelince buluşuruz 😊
Bende yeni ankarayj geldm hç arkadaşım yok.
Merhabaa kızlar :)
Bende Ankaradayım
22 yaşında çiçeği burnunda Matematik Öğretmeniyim :)
ahaha sen şimdi yazınca farkettim halbuki iftarı düşünerek yazmıştım ama ne biçimde vurduysa oruç sen ne zaman geliyorsun? başlık sahibi olarak geldiğin tarihi bildir buluşalım bence
sen olmadan buluşmayız tabisi gaza geldim
evli evsiz barklı barksız buluşalımmmmmmmm ankara'da yalnız kalmaktan ben de çok sıkıldımmmmmmm
6 aylık evliym eryamandaym 23 yaşındaym aöf okuyrum.sıkıldm artk burda bende (
İftar fikri süpermiiş :)
Bence evli olanların eşleri problem yapmayacaksa hazır Ramazanken herkese uyan bir şekilde iftar organize edebiliriz. Çok da eğlenceli olacağını düşünüyorum. Fikirleriniz nedir kızlar?
harika olur
Ama birbirimizi nasıl tanıcaz ki
Kırmızı karanfil ?
Kızlar supersiniz. O zaman ben gelince toplu buluşma yapalım. Haftaya ordayım. Bensiz bulusmayin haa :)
kalabalık olunursa ben de gelmek isterim, uygun bir günüme denk gelirse.
konunun yorumlarına baktım da ne çok eryaman'lı varmış. ben orada değilim ama göksu'da piknik bile olebilir belki eğlenceli olur.
harika olur
Ama birbirimizi nasıl tanıcaz ki
Kırmızı karanfil ?
Aaaa iftara mı gitcez beni de alın beni de
Gelmek isteyenler Ankarada olacaklari ( uygun olacaklari ) tarihi yazsa aslinda bir.liste olusturup uygun gun belirlesek
Kızlar listeyi ben yapabilirim :)
Rapunzel haftaya geliyormuş haftaya yapalım mı? haftasonu (19-20 temmuz) benim için daha uygun olsa da çoğunluk ne derse o olsun tabi. Bir de restoran tarzı biryer yerine piknik olması taraftarıyım ben. Merkezi yer filan diye konuştuk, 50. yıl parkında ben geçen gün piknik yapanlar gördüm yemeğe gittiğimizde. Hem havadar hem de iftardan snra coşmalık lunapark var
Öncelikle tarihi belirleyelim sonra liste yapmaya başlarız
Harmonicigim 50.yil parki dedin ama orada ne yiyecegiz iftarda :)
Eksisonsuz eğer piknik gibi yapacaksak herkes birşey getirir. Eğer yok öyle olmasın derseniz orada restoran var tam tepede. Fiyatı da uygun, menüsü de yeterliydi. İki gün önce ordaydım. Güzel bir manzarası da var. Ama fikir yok diye söylüyorum bakın Israr ediyormuşum gibi algılamayın Ben biraz havadar yer dağlık tepelik insanıyım da
Eryaman bana da uzak aslında. Herkes orada diye dedim göksuyu. 50. Yıl Parkı'nın altında oturuyorum ben orası işime gelir.Eksisonsuz eğer piknik gibi yapacaksak herkes birşey getirir. Eğer yok öyle olmasın derseniz orada restoran var tam tepede. Fiyatı da uygun, menüsü de yeterliydi. İki gün önce ordaydım. Güzel bir manzarası da var. Ama fikir yok diye söylüyorum bakın Israr ediyormuşum gibi algılamayın Ben biraz havadar yer dağlık tepelik insanıyım da