- 23 Mayıs 2014
- 89
- 5
- Konu Sahibi rapunzella06
Ben de şuan Ankaradayım tanışabilirim. :) Bankacıyım ve Yenimahalledeyim.. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar buraya yeni üye oldum. 24 yaşındayım, muhendisim, ankarada yaşıyorum. Üye olurken sorunlarimi paylasabilecegim, eglenebilecegim güzel arkadaşlıklar umdum. Aslında arkadaşım yok diyemem. Arkadasimda sevgilim de var ama bazen arkadasliktan öteye gitmiyor ilişkiler siz de böyle dusunuyorsaniz güzel arkadaşlıklar kuralım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman benden de kocaman merhabaa :) 25 yaşındayım ve ben de ankara'dayım ben deeeee :)
Ben de şuan Ankaradayım tanışabilirim. :) Bankacıyım ve Yenimahalledeyim.. :)
2 ay sonra kırıkkaleye geliyorum evlilik nedeni ile. en yakın arkadaşımı dostumu sırdaşımı burda bırakıyorum kırıkkaleden arkadaş istiyosanız neden olmasın bende muhasebeciyim
Bende ankaradayim kızlar bulusalim
O zaman benden de kocaman merhabaa :) 25 yaşındayım ve ben de ankara'dayım ben deeeee :)
2 ay sonra kırıkkaleye geliyorum evlilik nedeni ile. en yakın arkadaşımı dostumu sırdaşımı burda bırakıyorum kırıkkaleden arkadaş istiyosanız neden olmasın bende muhasebeciyim
Kirikkaleye de bazen gidip gelirim . Tanisalim canım çok memnun olurum hoşgeldin :)
kırıkkale mii ıyy kırıkkaleliler çok anacı olur senin ki nasıl benimki öyleydi yani halada öyle
canım benimki kırıkkaleli değil ki orda memur. iş dolayısıyla orda olcaz
hmm iyi bari bende oralı sandımm pardon canım
önemli değil canım sen kırıkkalede misin?
yok canım ankaradayım