- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- Konu Sahibi rapunzella06
Bende gelirimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman Liste yapmaya başlıyorum:
15 Temmuz Salı Akşam Kızılay'da İftar
Katılacak olanlar:
msbeyaz
harmoni_
eksisonsuz
Var mı arttıran
O zaman Liste yapmaya başlıyorum:
15 Temmuz Salı Akşam Kızılay'da İftar
Katılacak olanlar:
msbeyaz
harmoni_
eksisonsuz
Var mı arttıran
Arkadaşlar gerçekten buluşabilecek misiniz? İn misiniz cin misiniz hırsız mı sapık mı? Nerden bileceksiniz yani cesaretli olmalı insan, çılgınca bişey bu..
ama heveslenmiyor da değilim hani.. Ben de Ankaradayım ve kankilere ihtiyacım var..
kimse kimsenin evine gitmiyor ki.dışarda merkezi bi yerde buluşulacak.bence sen de gelmelisin.
Etrafımdan birine söylesem acaip yadırgar hatta engel olurlar bu işe gizli kalkışmalıyım. Gıcık tipler gelirse orayı terkederim derhal..
Arkadaşlar gerçekten buluşabilecek misiniz? İn misiniz cin misiniz hırsız mı sapık mı? Nerden bileceksiniz yani cesaretli olmalı insan, çılgınca bişey bu..
ama heveslenmiyor da değilim hani.. Ben de Ankaradayım ve kankilere ihtiyacım var..
Bu kadar abartilacak bir şey yok ki canım. Sosyal hayatta da ilk kez tanistigimiz kişilerle oturup çay, kahve ictigimiz oluyor. Insan böyle böyle yeni arkadaşlıklar kuruyor. Kimse ben gideyim de giciklik yapayım amacıyla gelmez ama karakteri hoşuna gitmezse bi daha gorusmezsin olur biter. Belki de çok kafa dengi insanlarla karsilasacaksin. Mesela Arkadaslarimdan istediğim verimi alamadigim bu günlerde benim çok ihtiyacim var
Canim insallah sen de en kisa surede iyi insanlarla arkadas olursun. Üzülme ;(BENDE ankarada olmak isterdim inanın ben böyle konu açtım kımse yazmadı benım bır komsum bıle yok cevremde aslen çorumluyum fakat ankaraya her yaz gıderım cok ozendım sıze
Benden +1milyon geliyorsun dimi sen su an tel.den bakıyorum da listede yoksun sanirim?bence cok güzel bir organızasyoon canım bı kere kımler nasıl ınsanlar bunları ogrencez
Her zorlukta bir kolaylik saklidir tripcim ekledim gittihafta içi olduğu için zor olucak ama gelirim Allahın izniyle.
Rapunzela sesin cikmadigina gore listeye seni de ekliyorumBu kadar abartilacak bir şey yok ki canım. Sosyal hayatta da ilk kez tanistigimiz kişilerle oturup çay, kahve ictigimiz oluyor. Insan böyle böyle yeni arkadaşlıklar kuruyor. Kimse ben gideyim de giciklik yapayım amacıyla gelmez ama karakteri hoşuna gitmezse bi daha gorusmezsin olur biter. Belki de çok kafa dengi insanlarla karsilasacaksin. Mesela Arkadaslarimdan istediğim verimi alamadigim bu günlerde benim çok ihtiyacim var
HemennnnnnBeni de ekleyin kızlar.
Son durum nedir kızlar şimdi ?
Kızılayda işi gücü olan biri yada mekan belirleyebilecek biri bi el atsa
İftara katılamam malum çok geç saatte oluyor ama ramazandan sonra tekrar bir buluşma düzenleyebilirsek katılmayı isterim açıkçası