• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaradan arkadaş olalım

Ne güzel tanisalim mi? Ben hemen hemen ankaraya biliyorum diyebilirim. Çok bir şey yok aslında ama hafta sonu insan bişeyler yapmak istiyor havalar da guzellesti malum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilkentte oturuyorum ben. 24 yaşındayım ve ben de kpss ye hazırlanıyorum =))

KPSS'ciler toplanmış. :) ben okulu bi bitiremedim, önümüzdeki yıl hazırlanacağım. Haziran'da 24 oluyorum. :5:

Bende eskisehirde okuyorum ama ayin 2 haftasi ankaradayim cok geziyorum burdayken :) gezeblrz beraber :P

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ankarada oturuyorumm. Meraba kızlarrr😊

Merhaba canım hoşgeldin :)

Hoşbuldumm ne iyi yapmışsın arkadaş edincek ve sohbet etcek yerimiz oldu:) bende 23 yaşındayım bahçelide oturuyorum kpss ye hazırlanmıyorum ama😊😊

Hoşbuldumm ne iyi yapmışsın arkadaş edincek ve sohbet etcek yerimiz oldu:) bende 23 yaşındayım bahçelide oturuyorum kpss ye hazırlanmıyorum ama😊😊

Ben de 23 yaşındayım ben de kpssye hazırlanıyorum ama bahcelide oturmuyorum :) :)

Ben de 23 yaşındayım ben de kpssye hazırlanıyorum ama bahcelide oturmuyorum :) :)

Hahaha çok sevindim tanıştığıma canım☺️

O zaman benden de kocaman merhabaa :) 25 yaşındayım ve ben de ankara'dayım ben deeeee :):21:

Back