- 20 Mayıs 2014
- 152
- 15
- Konu Sahibi rapunzella06
Selam kızlar Pazar günü buluşalım mı?
Canim başka bir gün olsa ben gelirdim de pazar günü isim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar Pazar günü buluşalım mı?
kızlar burda birçok foruma yazdım ama hiç buluşma olmadı.ben de eryamandayım buluşma tanışma olursa seve seve gelirim.şu koskoca şehirde bir arkadaş bulamadım:2:
Hoşgeldin canım ben de 23 yaşındayım tanisalim görüşelim
Merhaba kızlar buraya yeni üye oldum. 24 yaşındayım, muhendisim, ankarada yaşıyorum. Üye olurken sorunlarimi paylasabilecegim, eglenebilecegim güzel arkadaşlıklar umdum. Aslında arkadaşım yok diyemem. Arkadasimda sevgilim de var ama bazen arkadasliktan öteye gitmiyor ilişkiler siz de böyle dusunuyorsaniz güzel arkadaşlıklar kuralım :)
Ramazan da geldi aslında bir sahur organizasyonu mu yapsak??
Siz buluşamazsınız bence.
Merhaba, ben de ankara'da yalnız takılıyorum
evlenip geldim buraya ama evden de pek çıkmadığım için arkadaşım yok denecek kadar az.
23 yaşındayım bende iktisat mezunu, ev hanımıyım şimdilik.
kızlar burda birçok foruma yazdım ama hiç buluşma olmadı.ben de eryamandayım buluşma tanışma olursa seve seve gelirim.şu koskoca şehirde bir arkadaş bulamadım:2:
Merhaba kızlar buraya yeni üye oldum. 24 yaşındayım, muhendisim, ankarada yaşıyorum. Üye olurken sorunlarimi paylasabilecegim, eglenebilecegim güzel arkadaşlıklar umdum. Aslında arkadaşım yok diyemem. Arkadasimda sevgilim de var ama bazen arkadasliktan öteye gitmiyor ilişkiler siz de böyle dusunuyorsaniz güzel arkadaşlıklar kuralım :)
Niye bulusamayalim ki benim daha önce burdan tanışıp çok sevdiğim arkadaslarim var. Bi süredir yogundum ilgilenemedim sadece
Sahur organizasyonu supermis :)
Siz buluşamazsınız bence.
Selaaaammm 😊Ankara'da yaşıyorum beden eğitimi bölümü hacettepe Üniversitesi mezunuyum .. Evliyim 1 buçuk yaşında bir oğlum var evli kızlar nekadar tercih sebebinizdir bilemem ama arkadaşlığım hep çok iyi olmuştur
Bende yeni ankarayj geldm hç arkadaşım yok.
ahaha sen şimdi yazınca farkettim halbuki iftarı düşünerek yazmıştım ama ne biçimde vurduysa oruç sen ne zaman geliyorsun? başlık sahibi olarak geldiğin tarihi bildir buluşalım bence
sen olmadan buluşmayız tabisi gaza geldim
evli evsiz barklı barksız buluşalımmmmmmmm ankara'da yalnız kalmaktan ben de çok sıkıldımmmmmmm