- 11 Ocak 2009
- 6.164
- 98
- 39
-
- Konu Sahibi rapunzella06
Tamamdir bir sonraki buluşmaya ins katilirimbir sonraki buluşmayı bekleyen arkadaşlar ; hepinizi tek tek alıntıladım belki görmüyorsunuzdur diye :))
slm, henüz kesinleşen bir şey yok pek talepte yok bekleme sürecindeyiz.
Muhtemelen benim gibi tatilde. Talep artar inşallah. Artmazsada olan kişiler görüşebiliriz.
ben de buluşmanıza katılmak isterim:)
Tamamdir bir sonraki buluşmaya ins katilirim
Ben de bklemedeyim. Ankara'ya dönebildim ama bir iki hafta daha müsait olamayacağım. Sizleri seviyoreeee :)
Hadi artık buluşalımmmmm.Gelebilenler gelsin bu sefer,sonrakinde de buna katılamayanlar katılır
yahu bende istiyorum ama aranızda minik kalmaktan korkuyorummalumm, yaş 20
[QUO="DURUYAPRAK, post: 36637680, member: 211502"]SELAM KIZLAR EN KISA ZAMANDA NERDE KAÇ KİŞİ SAAT KAÇTA YAPIYORUZ AYARLAYALIM
Yaş ortalamasında sıkıntı yok Ben de 22yim gel lütfen :)
Bana uyar :))[/QUOTE]Kizlar bu pazara ne dersiniz?
Bana da uyar
Ben cumartesi sabah izne çıkıyorum bir ay yokum Ankarada arkadaşlar..Yine kısmet olmuyor..
Ben de bklemedeyim. Ankara'ya dönebildim ama bir iki hafta daha müsait olamayacağım. Sizleri seviyoreeee :)
Hadi artık buluşalımmmmm.Gelebilenler gelsin bu sefer,sonrakinde de buna katılamayanlar katılır
evet arkadaşlar gün pazar dedik ama saat mekan ne diyorsunuz?
Pazar benim için tamamen uygun istediginiz saatte olur. Bahçeliye ne dersiniz herkes için ulaşım kolay olur sanırım
Pazar benim için tamamen uygun istediginiz saatte olur. Bahçeliye ne dersiniz herkes için ulaşım kolay olur sanırım
Sanırım ikimiz buluşacağız :)
Evet canim ya kimse kalmadi:) oysaki 2. Bulusmaya gelmek isteyenlerin sayisi epey fazlaydi
holust: 36865779 .!.:Nerde bunlarne yapsak ertelesek mi yoksa biz mi tanışıp kaynaşsak
Valla olur bana uyar. Gelmek isteyen 2 arkadas daha vardi onlar ne oldu ki :)
Slm kızlar. Böyle bir organizasyona katılmayı bende çok isterim.