- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde dahiliye servisi vs de var. Geneli doğuma jinekolojiye geldiğinden diğer bölümler sakin oluyor tercih edebilirsiniz.Merhaba; Ankara'da hangi hastanelere gitmeyi tavsiye edersiniz? Hastaya kötü muamele yapmayan çok fazla sıra olmayan iyi bir Dahiliye uzmanı arıyorum.çok pahalı olmayan özelde olabilir.Geçici süreliğine burdayım hastaneleri pek bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz?
Gata olabilir ama sıra cok malesef orda.. Meslek hastaliklari hastanesi cok tenha oluyor..Merhaba; Ankara'da hangi hastanelere gitmeyi tavsiye edersiniz? Hastaya kötü muamele yapmayan çok fazla sıra olmayan iyi bir Dahiliye uzmanı arıyorum.çok pahalı olmayan özelde olabilir.Geçici süreliğine burdayım hastaneleri pek bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz?
Gata olabilir ama sıra cok malesef orda.. Meslek hastaliklari hastanesi cok tenha oluyor..[/QUOTE
Ben hep oraya gidiyorum, uzun yillarin aliskanligi galiba, dogdugum hastane : ) Bazi bolumler kalabalık ama henüz bi sorun yasamadim kendi adima..Gata gatalıktan çıktı gaita oldu güzel kardeşim:)
Doğumumu orada özel hastane şartlarında yapmıştım geçtiğimiz aylarda tekrar gittim, önceden de halk yararlanıyordu ama şimdi bir facia, doktorların çoğu değişmiş hemde.