Ankara'da yaşayanlar

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
35
Merhaba; Ankara'da hangi hastanelere gitmeyi tavsiye edersiniz? Hastaya kötü muamele yapmayan çok fazla sıra olmayan iyi bir Dahiliye uzmanı arıyorum.çok pahalı olmayan özelde olabilir.Geçici süreliğine burdayım hastaneleri pek bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz?

Etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde dahiliye servisi vs de var. Geneli doğuma jinekolojiye geldiğinden diğer bölümler sakin oluyor tercih edebilirsiniz.

Abdurrahman yurtaslan onkoloji. Ulasimi kolay doktorlari super ve cok ilgili. Arastirma hastanesi oldugu icin tecrubesi cok olan drlar bakiyor. Her zaman ilk tercihim olmustur.

lokman hekim sincan'dan memnun kalmıştım. doktorun adını hatırlayamıyorum ama baya güzel ilgilenmişti, teşhis-tedavi konusunda da güvenilir benim açımdan. hâlâ orada mıdır bilmiyorum ama gata çıkışlı bir doktordu.

hastaya iyi muamele ve devlet olsun derseniz gata derim kesinlikle ama sıra çok oluyordu randevu olmadığı için; şimdi nasıl sistemi bilmiyorum.

Gata olabilir ama sıra cok malesef orda.. Meslek hastaliklari hastanesi cok tenha oluyor..

Gata olabilir ama sıra cok malesef orda.. Meslek hastaliklari hastanesi cok tenha oluyor..[/QUOTE

Gata gatalıktan çıktı gaita oldu güzel kardeşim:)

Doğumumu orada özel hastane şartlarında yapmıştım geçtiğimiz aylarda tekrar gittim, önceden de halk yararlanıyordu ama şimdi bir facia, doktorların çoğu değişmiş hemde.

başkent bütçeyi çok sarsmaz ve ankaranın en uzman doktorlarından oluşuyor kadrosu.

Hacettepe üniversitesi hastanesi(sıhhıyede) ve gazi üniversitesi hastanesi(beşevler diye geciyor sanirim orasida)

Atatürk Hastanesi,Hacettepe Üniversite Hastanesi,İbni Sina Hastanesi bu hastanelerin hepsine ailecek gitmişliğimiz, ameliyat olmuşluğumuz vardır. Büyük hastaneler olduğu için ve hastanelere Ankara dışında şehir dışından da geldikleri için hepsi genellikle kalabalıktır bu yüzden çok erken gidip önden sıra alabilirsiniz. Bazı bölümlerin hocaları makul ücretler ile özel de bakabiliyor.
Ama annemin akciğer kanserini Atatürk Hastanesi keşfedip İbni Sina'da ameliyat etti, doktorumuz çok iyiydi Prof.tu ve ücretsizdi. Biraz araştırarak giderseniz bence çok iyi doktorlar bulabilirsiniz.

Ben hep oraya gidiyorum, uzun yillarin aliskanligi galiba, dogdugum hastane : ) Bazi bolumler kalabalık ama henüz bi sorun yasamadim kendi adima..

Natomed dahiliye iyi ben memnunum ibni sina randevu alabilirsen tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…