Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

yo zengin değilim, yazılımcıyım.. kaldı ki size ne olduğumu açıklamak zorunda değilim, bundan sonra avukatım muhatap olacak.. ekran görüntüleriniz mailine gitti, sevgiler..

Ben cahilim. Ev hanımıyım.. Şuanda bir yandan yemek yapıp bir yandan size yazıyorum. Hangi durumlarda dava açılır beni aydınlatır mısınız engin bilgilerinizle. Hayır ilerde biri bana böyle söylerse bende eğitimliyim hıh korkmadım demek için öğrenmek istiyorum..

Hayvansınız bakın açıkça suratınıza söylüyorum. Lütfen dava edin beni. Bekliyorum.

Saygılar.
Doktor olaraktan olaya şu açıdan baktı hanım kızımız. Canlılar ikiye ayrılır bitkiler ve hayvanlar... Wiki de der ki böyle şeyleri!! Sende hayvansın sevgili doktor hatta... Herneyse

Doktor olaraktan olaya şu açıdan baktı hanım kızımız. Canlılar ikiye ayrılır bitkiler ve hayvanlar... Wiki de der ki böyle şeyleri!! Sende hayvansın sevgili doktor hatta... Herneyse
Tabii ki homosapien (insan) familyasıda hayvanlar sınıfına dahil olan bir familyadır.

Bilgili olduğunuzu görmek güzel.

Saygılar.

kızzz o sanal doktor olmusta nolmus
hastası bıle yok aksama kadar netde takılıyor bos bos

Hahahaha kaç sayfadir kavga ediyorsunuz öyle ne oldu ki boyle burada biri yazilimci biri cakma doktormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…