- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
teşekkür ederim pelinciğim..geçmiş olsun oky
Yoo şaka değil sizin şirketiniz falan olduğunuda sanmıyorum, 13 yaşında çocuk gibi davranıyorsunuz. Gerçekten paranız yoksa ben vereyim öyle verin davaya.
Bende geceleri uyuyamam böylelikle çok tazminat ödeyeceğim diye.
"BİNİM ŞİRKİTİM VİRÇİK ZİNGİNİM BİN Yİİİ"
Ben cahilim. Ev hanımıyım.. Şuanda bir yandan yemek yapıp bir yandan size yazıyorum. Hangi durumlarda dava açılır beni aydınlatır mısınız engin bilgilerinizle. Hayır ilerde biri bana böyle söylerse bende eğitimliyim hıh korkmadımDava mı tabii ki beklerim. Neye dava açıp açamayacağınızı dahi bilmezken beni bu şekilde aklı sıra korkutacağınızı mı sanıyorsunuz?
Siz cahil kadınları korkutun eğitimli insan zerre umursamaz ki sizi benim gibi.
Doktor olaraktan olaya şu açıdan baktı hanım kızımız. Canlılar ikiye ayrılır bitkiler ve hayvanlar... Wiki de der ki böyle şeyleri!! Sende hayvansın sevgili doktor hatta... HerneyseHayvansınız bakın açıkça suratınıza söylüyorum. Lütfen dava edin beni. Bekliyorum.
Saygılar.
Bana dava açacaksanız avukatlarınızın benimle iletişime geçmesi lazım hanfendi. Bunuda öğreteyim size.Kazen .. bu üyeye dava açacağım, avukatlarım seninle iletişime geçerler bu hafta içi..
Bana dava açacaksanız avukatlarınızın benimle iletişime geçmesi lazım hanfendi. Bunuda öğreteyim size.
Saygılar.
Tabii ki homosapien (insan) familyasıda hayvanlar sınıfına dahil olan bir familyadır.Doktor olaraktan olaya şu açıdan baktı hanım kızımız. Canlılar ikiye ayrılır bitkiler ve hayvanlar... Wiki de der ki böyle şeyleri!! Sende hayvansın sevgili doktor hatta... Herneyse
kızzz o sanal doktor olmusta nolmusBen cahilim. Ev hanımıyım.. Şuanda bir yandan yemek yapıp bir yandan size yazıyorum. Hangi durumlarda dava açılır beni aydınlatır mısınız engin bilgilerinizle. Hayır ilerde biri bana böyle söylerse bende eğitimliyim hıh korkmadımdemek için öğrenmek istiyorum..
hayır, siteden ip nizi alacaklar..
saygı saygı deyip sayıdan haberi olmayan edepsiz biri var kk da ne ilginç.Bana dava açacaksanız avukatlarınızın benimle iletişime geçmesi lazım hanfendi. Bunuda öğreteyim size.
Saygılar.
Tabii ki homosapien (insan) familyasıda hayvanlar sınıfına dahil olan bir familyadır.
Bilgili olduğunuzu görmek güzel.
Saygılar.
Ben vereyim size ip adresimi özel mesaj atın, problem yok.
Hesap noda gönderirseniz para da atarım avukatlık ücreti üstünede 1 tavuk döner yersiniz.
Saygılar.
saygı saygı deyip sayıdan haberi olmayan edepsiz biri var kk da ne ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?