Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Benim hiç birşeyden korkum yok hanımefendi, arkadaş özel mesaj atarsa ip bilgilerimi göndereceğim. Söylediği laf havada kalmasın. Nasıl dava ediyormuş görelim bende merak içerisindeyim.

Saygılar.
Cahil cesareti dicem ama siz eğitimlisiniz bilemedim ki şimdi

Demeyin öyle, hayvan değil miyiz en nihayetinde, doğamıza aykırı değil. Nolur ki iki sevişsek?

Sevişmek güzel birşey, bende destekliyorum ama bahsettiğiniz ilişki için piskolojim hazır değil.

Başım ağrıyor diyim siz anlayıverin.

Saygılar.

Evdeki kedinize arkadaş olabilecek cocuğunuz dünyaya geliyor işte isterseniz o ikisini ilişkiye sokabilirsiniz ama beni değil.

Saygılar.

Çok terbiyesizsin..
Ama zoofili birşey önerdiğin için değil !!.
Doğmamış çocuk icin boyle konusuyorsun..

Çok terbiyesizsin..
Ama zoofili birşey önerdiğin için değil !!.
Doğmamış çocuk icin boyle konusuyorsun..

Bir insan beni kedisine partner olarak görebilecek cürreti kendisinde buluyorsa kusura bakmayın ama bende doğmamış cocuğuna bana söylediği şeyi aynen iade ederim.

Saygılar.

Benim hiç birşeyden korkum yok hanımefendi, arkadaş özel mesaj atarsa ip bilgilerimi göndereceğim. Söylediği laf havada kalmasın. Nasıl dava ediyormuş görelim bende merak içerisindeyim.

Saygılar.

Madem korkunuz yok o halde buraya yazın ip adresinizi.

Sevişmek güzel birşey, bende destekliyorum ama bahsettiğiniz ilişki için piskolojim hazır değil.

Başım ağrıyor diyim siz anlayıverin.

Saygılar.

İşte bakınız "başım ağrıyor" bahanesini bir doktordan duyacağımı bilemezdim. Benimsize salgılatacağım kova kova serotoninler o baş ağrısını nasıl geçirecek halbuse.
Hatta "bilimsel konuş benle!!" diye nağralar atardık. Ne güzel olurdu.

Bir insan beni kedisine partner olarak görebilecek cürreti kendisinde buluyorsa kusura bakmayın ama bende doğmamış cocuğuna bana söylediği şeyi aynen iade ederim.

Saygılar.
neden bu şekilde davranıyorsunuz şu an yazdıklarınızı okuyorum bu şekilde yazmanızı davranmanızı gerektirecek durum nedir ???

Saygılar.
cok haklısın
kedım mamuk a nasıl bı haksızlık yaptıgımı sımdı anladım
ondan ozur dılıcem

Sex seratonin salgılatmaz hanfendi. Depomin salgılatır.

Saygılar.

Saygılar.

Çocuk üzerinden gitmeyin..
İlle de laf yetiştirme cabanız varsa ; eğitimli insan gibi muhattabin olan kişiye yönel..
Sana kim cocugunu hayvanla ilişkiye sok dedi..
Onlarınki bizimki terbiyesizlikse sen çığır actin..
Neyse davalarının bilgisini alırız..
Önceden ergen derdim sana yalancı doktorlukla ilgisi yok derdim ama istersen en iyi niyetli biri ol umrumda değil böyle biri bu forumda olmaması gerek..
Neyse muhattabım değilsin..

Memnun oldum efendim.

Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…