- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
İşte benim düşüncelerimin yansıması.. Resmen zihnimi okumuşta yazmış gibii..Miting alanına ebeveynleri tarafından getirilen ve patlamada hayatını kaybeden masum çocuklar için sözüm yok.
Ancak geride kalanların neredeyse tamamı terörü değil, devleti lanetlemek için o alanda toplanmışsa ve onlara bu haklar veriliyorsa, bunun adı millete hakarettir
Bu hakareti kabul etmek mümkün değil..
PKK'nın sözde bayrağının önünde halay çeken, "Burası kanlı meydan" diyen insanlar sivil şehit sayılacaksa vay bu ülkenin haline...
Hiç kimsenin şehitlerin yüce hatırasına bu hakareti etmeye hakkı yok. Hiç kimsenin çocuklarını bu ülkenin ikbali, istikbali için feda eden şehit yakınlarını incitmeye hakkı yok!
Çıldırmamak elde değil...
Savcı Mehmet Kiraz'ın katledilmesini sevinç içinde karşılayan, DHKP-C'li iki teröriste övgüler dizen Dicle Deli isimli genç kız şehit sayılacak öyle mi?
Yetmeyecek, ailesine maaş bağlanacak. O da yetmeyecek, devlet bir yakınını devlet kurumunda çalıştıracak öyle mi?
Ne önemi var ki? Şehitlik de biz fanilere göre dünyevi bir şey. Şehit olup olmadığını Allah bilir. Normal eceliyle ölüp de şehit mertebesinde olan insanlar var.
Sadece ölüye ve duruma saygı diyorum. Bu ölüye saygı olayı Doğu için geçerli değil benim gözümde ama Ankara için geçerli. Şehitmiş, değilmiş kavga içinde kavga gibi...
Ne önemi var ki? Şehitlik de biz fanilere göre dünyevi bir şey. Şehit olup olmadığını Allah bilir. Normal eceliyle ölüp de şehit mertebesinde olan insanlar var.
Sadece ölüye ve duruma saygı diyorum. Bu ölüye saygı olayı Doğu için geçerli değil benim gözümde ama Ankara için geçerli. Şehitmiş, değilmiş kavga içinde kavga gibi...
Ne önemi mi var? İçlerinde bulunan terör yandaşları için, tazminat ödenecek, ailelerine maaş bağlanacak, yakınlarına doğrudan memuriyet hakkı tanınacak.
Hak ediyorlar mı ki?
öyle değil o iş Dombik.Bu soruların cevabı o zamanda alınmadı bu zamanda alınmayacak! Deştikçe içi çamur neresinden tutulsa elinde kalacak meseleler yumağı. Yüzeysel baksan geçip gidiyor derinlemesine baksan soruların yanıtsız kalıyor.
Vallaha kusura bakmayın ama siz daha teröristsiniz. BARIŞ diye bağıran insanları terörist ilan etmeye ölüleri üzerinden prim yapmaya calışıyorsunuz.
Yine diyorum bu ülkedeki gerçek teröristler sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?