Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Bende ona benzettim tam onun tarzı

Bence söyle gercek vasfını da biz de çıkalım.
Valla isim var ama meraktan cikamiyorum da.
Zaten bulunur gercekte neysen.
Bari itiraf et.

Hangisiydi yahu..

Benim söylediğim ne ise gerçekteki halimde odur. Siz burada role playing yapip gerçek hayatta farklıysanız benide o şekilde sanmanız çok doğal.

Saygılar.

neyse Kazen kimliğini açıklar, üzerine bir de dava açılır.. o zaman görürüz gerçekte neymiş..

Dava mı tabii ki beklerim. Neye dava açıp açamayacağınızı dahi bilmezken beni bu şekilde aklı sıra korkutacağınızı mı sanıyorsunuz?

Siz cahil kadınları korkutun eğitimli insan zerre umursamaz ki sizi benim gibi.

tabi, şu üstteki mesajda davalık bir şey görmüyorsanız hemen avukatınıza danışmanızı öneririm..

Saygılar

Benim söylediğim ne ise gerçekteki halimde odur. Siz burada role playing yapip gerçek hayatta farklıysanız benide o şekilde sanmanız çok doğal.

Saygılar.

Role Play, oyuncuların kendilerini karakterlerine bürümesi, bir nevi oyun içerisindeki atmosfere uygun olarak tiyatro oyunu sergilemesini sağlar. Ultima Online, role play’e en elverişli evrenlerden bir tanesi olup, sizleri rolünüzde hayal gücünüzün sınırlarını zorlamaya teşvik eder.

Biz gerçeğizde siz nesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…