- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
hem ezik, hem çirkinsin. hem doktor bile değilsin. git şimdi burdan
sımdı en akıllı sperm buydu dımı tutunan ve yasayan
allahtan en akıllısı tutmus
S semisss , kesinlikle doktor olduğunuza inanmıyorum. Yazdıklarınızı ve tepkilerinizi okudum da , komik.
Nerede çalştığınızı söyleyin de kendimize dikkat edelim. Vasiyet yazalım kendimize, düşürmeyin bu yuce doktorun eline diye ?
Bu arada geçenlerde Kazen in yasakladığı üye varya Almanyalı, işte üslubu ona benziyor.
hem ezik, hem çirkinsin. hem doktor bile değilsin. git şimdi burdan
O resmini gördükten sonra senden çıkacak şeye iyi bak emin ol bahsettiğin akıllı sperm için dua etseydim diyeceksin.
:)
S semisss , kesinlikle doktor olduğunuza inanmıyorum. Yazdıklarınızı ve tepkilerinizi okudum da , komik.
Nerede çalştığınızı söyleyin de kendimize dikkat edelim. Vasiyet yazalım kendimize, düşürmeyin bu yuce doktorun eline diye ?
Bu arada geçenlerde Kazen in yasakladığı üye varya Almanyalı, işte üslubu ona benziyor.
Ohhh mis hiçbişey olmaz doktorumuzda yanıbaşımızda
valla sımdı dogurcam
ınanılmaz guldum ya
Ya yapmayın gülmekten öliciğiim yaOhhh mis hiçbişey olmaz doktorumuzda yanıbaşımızda
neyseKazen kimliğini açıklar, üzerine bir de dava açılır.. o zaman görürüz gerçekte neymiş..
noluyor ki burada.
bu baslık altında bugun hepımız gulme kotamızı fazlasıyla doldurduknoluyor ki burada.
İstediğiniz zaman ne kadar da güzel insan gibi davrabiliyorsunuz :) Bir doktor olarak size bunu öğretebildiğim için çok memnunum.
İlk sayfalardaki hayvanlığınızdan ne güzelde arındınız bakın. Yeminimi her zaman yerine getirebilmekten çok büyük gurur duyuyorum :)
Sevgiler pıtırcıklar, siz biraz daha pıtırlaşın burada ben arada gelip sizi yemleyip besleyeceğim.
Saygılar:)
Dava mı tabii ki beklerim. Neye dava açıp açamayacağınızı dahi bilmezken beni bu şekilde aklı sıra korkutacağınızı mı sanıyorsunuz?
Siz cahil kadınları korkutun eğitimli insan zerre umursamaz ki sizi benim gibi.
Benim söylediğim ne ise gerçekteki halimde odur. Siz burada role playing yapip gerçek hayatta farklıysanız benide o şekilde sanmanız çok doğal.
Saygılar.
bu baslık altında bugun hepımız gulme kotamızı fazlasıyla doldurduk
okadar dıyım anla oky
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?