• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

1.webp

:KK59::KK59:

tabi ki zevkle.. ilk kazandığım dava da olmayacaksınız.. bakalım gerçekte neymişsiniz, görelim :)

Bu numaraları ben yutmam konunun başında başkalarına yutturabilirsiniz. Dava açabilecek yada avukat tutabilecek paranız yoksa özel mesaj atın ben sponsor olurum size.

Saygılar.

Bu numaraları ben yutmam konunun başında başkalarına yutturabilirsiniz. Dava açabilecek yada avukat tutabilecek paranız yoksa özel mesaj atın ben sponsor olurum size.

Saygılar.

şaka değil mi bu? benim şirketim ve avukatlarım var hanımefendi.. Reelde görüştüğüm çok arkadaşım var, referans verebilirim.. siz vereceğiniz tazminatı düşünün..

sevgiler :)

şaka değil mi bu? benim şirketim ve avukatlarım var hanımefendi.. Reelde görüştüğüm çok arkadaşım var, referans verebilirim.. siz vereceğiniz tazminatı düşünün..

sevgiler :)

Yoo şaka değil sizin şirketiniz falan olduğunuda sanmıyorum, 13 yaşında çocuk gibi davranıyorsunuz. Gerçekten paranız yoksa ben vereyim öyle verin davaya.

Bende geceleri uyuyamam böylelikle çok tazminat ödeyeceğim diye.

"BİNİM ŞİRKİTİM VİRÇİK ZİNGİNİM BİN Yİİİ"

Back