- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
Beğendiğiniz için teşekkür ederim.Ne kadar saygılı bi üye her yorum arkasında SAYGILAR yaziyo imzası heralde![]()
Saygılar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğendiğiniz için teşekkür ederim.Ne kadar saygılı bi üye her yorum arkasında SAYGILAR yaziyo imzası heralde![]()
Etkilendiyseniz üzgünüm, lezbiyen bir ilişki ne yazık ki yaşamıyorum.Üslubunuz hayli erkeksi ve seksi yalnız.
Ne kadaaan da saygılı bir doktorBeğendiğiniz için teşekkür ederim.
Saygılar.
yok ben daha edepsizini de gördüm o yüzden garip gelmiyor.Burda her görüşten insan var ama ben böylesine ilk kez rastladım.
O insansa biz olmayalım zaten.
Yooo beğenmedim sadece imzanizi beğendimBeğendiğiniz için teşekkür ederim.
Saygılar.
Yalnız siz hakaret olarak kullandınız bu hayvan meselesini hatırlatayım hani burdan tabiri caizse yırtarım diye düşünmeyin!!Tabii ki homosapien (insan) familyasıda hayvanlar sınıfına dahil olan bir familyadır.
Bilgili olduğunuzu görmek güzel.
Saygılar.
işte tam aradıgım cınstenEtkilendiyseniz üzgünüm, lezbiyen bir ilişki ne yazık ki yaşamıyorum.
Saygılar.
Siz forum üyeliğini kapatıyordunuz ne oldu değerli hanımefendi. Fos mu çıktı artistliğiniz?Dün bana hakaret eden doktor hanım bugün başkalarına mı hakaret etmiş. Oysa daha ona diplomalarımın fotoğrafını gönderecektim. Diplomalarımı görmeden muhattap olmak istememişti.
yok ben daha edepsizini de gördüm o yüzden garip gelmiyor.
Doktor olmuş ama adam olamamışsin![]()
Yalnız siz hakaret olarak kullandınız bu hayvan meselesini hatırlatayım hani burdan tabiri caizse yırtarım diye düşünmeyin!!
Yalnız siz hakaret olarak kullandınız bu hayvan meselesini hatırlatayım hani burdan tabiri caizse yırtarım diye düşünmeyin!!
Sizin buradan gitmenizi isteyen kişi kadar benim kalmamı isteyen arkadaşlarımın olduğunu öğrendim ve onların hatrına kaldım sayın doktor.Siz forum üyeliğini kapatıyordunuz ne oldu değerli hanımefendi. Fos mu çıktı artistliğiniz?
Evdeki kedinize arkadaş olabilecek cocuğunuz dünyaya geliyor işte isterseniz o ikisini ilişkiye sokabilirsiniz ama beni değil.işte tam aradıgım cınsten
evdekı kedım mamuk yalnızda ona arkadas arıyorum
cokta tatlısın cok sevdım
hem vergı veren
hem her yazısında saygılar dıyen
egitilebilitesı yuksek
tam evde beslemelık
gel sevcem gel
tanıstırım mı
bak mamuk ?
Eki Görüntüle 1657532
anlasabılecegınızı dusunuyorum
Etkilendiyseniz üzgünüm, lezbiyen bir ilişki ne yazık ki yaşamıyorum.
Saygılar.
Benim hiç birşeyden korkum yok hanımefendi, arkadaş özel mesaj atarsa ip bilgilerimi göndereceğim. Söylediği laf havada kalmasın. Nasıl dava ediyormuş görelim bende merak içerisindeyim.
Saygılar.
kim ki acaba? ben tanıyor muyum? efsa mi?Bir üye vardı eskiden aynı onun tarzı.