• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Tabii ki homosapien (insan) familyasıda hayvanlar sınıfına dahil olan bir familyadır.

Bilgili olduğunuzu görmek güzel.

Saygılar.
Yalnız siz hakaret olarak kullandınız bu hayvan meselesini hatırlatayım hani burdan tabiri caizse yırtarım diye düşünmeyin!!

Etkilendiyseniz üzgünüm, lezbiyen bir ilişki ne yazık ki yaşamıyorum.

Saygılar.
işte tam aradıgım cınsten
evdekı kedım mamuk yalnızda ona arkadas arıyorum :D
cokta tatlısın cok sevdım
hem vergı veren
hem her yazısında saygılar dıyen
egitilebilitesı yuksek
tam evde beslemelık
gel sevcem gel
tanıstırım mı
bak mamuk ?
mamuk3.webp
anlasabılecegınızı dusunuyorum

Dün bana hakaret eden doktor hanım bugün başkalarına mı hakaret etmiş. Oysa daha ona diplomalarımın fotoğrafını gönderecektim. Diplomalarımı görmeden muhattap olmak istememişti.
Siz forum üyeliğini kapatıyordunuz ne oldu değerli hanımefendi. Fos mu çıktı artistliğiniz?

Yalnız siz hakaret olarak kullandınız bu hayvan meselesini hatırlatayım hani burdan tabiri caizse yırtarım diye düşünmeyin!!

ben çok gördüm buradan "hadi canım veremez" deyip eline kağıt ulaşınca özel mesajdan yalvar yakar olanları.. hala saklarım o mesajları, anısı var :)

Benim hiç birşeyden korkum yok hanımefendi, arkadaş özel mesaj atarsa ip bilgilerimi göndereceğim. Söylediği laf havada kalmasın. Nasıl dava ediyormuş görelim bende merak içerisindeyim.

Saygılar.

işte tam aradıgım cınsten
evdekı kedım mamuk yalnızda ona arkadas arıyorum :KK70:
cokta tatlısın cok sevdım
hem vergı veren
hem her yazısında saygılar dıyen
egitilebilitesı yuksek
tam evde beslemelık
gel sevcem gel
tanıstırım mı
bak mamuk ?
Eki Görüntüle 1657532
anlasabılecegınızı dusunuyorum
Evdeki kedinize arkadaş olabilecek cocuğunuz dünyaya geliyor işte isterseniz o ikisini ilişkiye sokabilirsiniz ama beni değil.

Saygılar.

Benim hiç birşeyden korkum yok hanımefendi, arkadaş özel mesaj atarsa ip bilgilerimi göndereceğim. Söylediği laf havada kalmasın. Nasıl dava ediyormuş görelim bende merak içerisindeyim.

Saygılar.

Buradan açık adres veren olmaz mı ?

Back