• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lakete-surukluyor.865881/page-4#post-43005064 buyrun bahsettiğim yazışmaların hepsi burada ispatımıda buraya koyduguma gore musadenızle ders calısıcam laf sokmak isteyen ALINTI YAPARAK yazsın ortaya konuşmasın.ha bu arada sınırım ne akp li olmasına ne chp olmasına sınırlendıgım nokta işine gelınce ordan yazması işine gelmeyınce burdan yazması(.)
Vallahi saskinsin sen.. Kaç yaşındasin sen kuzum..cümle alem bilir matmazelin AKP li olmadığını ve verdiğin linktede açık bariz ortada .kim fisekliyor kuzum seni böyle sacmalaman için.matmazelin çizgisi hep net olmuştur... O Turkiyenin bütünlüğünü savunmuştur. Ve HDP yide her daim PKK ile eş değer tutmuştur..Sasirmissin ayol sennn...Haaa birde sen kendine bak,bir zamanlar ben seçimler olmadan çok evvel acaba HDP mecliste vekil sayısını artirirsa el ele verilir ve doğu sorunlarına cevaplar bulabilirmiyiz babında mecliste olsunlar dedim ve sen PKK lilarmi meclise girsin istiyorsun deyip tepkini koymustun bana. Şimdi ise HDP yı savunan olivyanin tüm yazdıklarını begeniyorsun..sen bi kendine bakta matmazeli Bi öyle, yazıyor bi böyle yazıyor diye yaftala.. Şaşkın Tolin

Vallahi saskinsin sen.. Kaç yaşındasin sen kuzum..cümle alem bilir matmazelin AKP li olmadığını ve verdiğin linktede açık bariz ortada .kim fisekliyor kuzum seni böyle sacmalaman için.matmazelin çizgisi hep net olmuştur... O Turkiyenin bütünlüğünü savunmuştur. Ve HDP yide her daim PKK ile eş değer tutmuştur..Sasirmissin ayol sennn...Haaa birde sen kendine bak,bir zamanlar ben seçimler olmadan çok evvel acaba HDP mecliste vekil sayısını artirirsa el ele verilir ve doğu sorunlarına cevaplar bulabilirmiyiz babında mecliste olsunlar dedim ve sen PKK lilarmi meclise girsin istiyorsun deyip tepkini koymustun bana. Şimdi ise HDP yı savunan olivyanin tüm yazdıklarını begeniyorsun..sen bi kendine bakta matmazeli Bi öyle, yazıyor bi böyle yazıyor diye yaftala.. Şaşkın Tolin
ben senın kuzun falan degılım sen de matmazelin avukatı degılsın bu 1!
2. si ben buraya yazdım zaten secımlerden once hdp nın meclıse gırmesını ıstemedıgımı ancak seçımler sonrasında olanları gorup hdp nin mutlaka meclıse gırmesını artık destekledıgımı kendım yazdım ben herzaman fıkrım neyse acık net yazdım oyle bı o tarafa bi bu tarafa yazıp ortalık karıştırmadım!yani artık ben sana ne diyecegımı kendımı sana nasıl ifade edecegımı şaşırdım ya bana canım cıcım kofte dudaklarını operim falanlı mesaj yazma cidden irite oluyorum senden son alıntımdır(.)

ben senın kuzun falan degılım sen de matmazelin avukatı degılsın bu 1!
2. si ben buraya yazdım zaten secımlerden once hdp nın meclıse gırmesını ıstemedıgımı ancak seçımler sonrasında olanları gorup hdp nin mutlaka meclıse gırmesını artık destekledıgımı kendım yazdım ben herzaman fıkrım neyse acık net yazdım oyle bı o tarafa bi bu tarafa yazıp ortalık karıştırmadım!yani artık ben sana ne diyecegımı kendımı sana nasıl ifade edecegımı şaşırdım ya bana canım cıcım kofte dudaklarını operim falanlı mesaj yazma cidden irite oluyorum senden son alıntımdır(.)
Eeee o zaman sorun nee Bakk sende bir zamanlar bir öyle,, bir böyle yazmissin. Cidden merak ettim kaç yaşındasin sen şu fikirlerinle çat patlasin 19 zu geçmez gibisin..Vee okey anlastik son alintilarimiz olsun..:KK39::KK39:

Bilinçli seçmenler olmadıkça, AKP gitsin diye HDPKK'ya oy verenler oldukça, ne şehit haberleri eksilecek ne de başka bir şey... Herif eline alıp silahla birini vurmadıkça "BARIŞ GETİRİYOR" diyeceksiniz hala! :D Ben cidden anlamıyorum, mantıklı düşününce bile ne yapılması gerektiği belli. CHP-MHP dururken HDP ye vermek ne kadar akılcı bir karar? AKP nefretinden dolayı? Çok komik gözüküyor... Çocukca hatta.

Bu arada Ak Partili değilim. Hiçbir partiyi desteklemiyorum! Ama neyse ki objektif gözlüklerim gözümde!

:KK70: Ben cidden anlamıyorum, mantıklı düşününce bile ne yapılması gerektiği belli. CHP-MHP dururken HDP ye vermek ne kadar akılcı bir karar? AKP nefretinden dolayı? Çok komik gözüküyor... Çocukca hatta.

Bu arada Ak Partili değilim. Hiçbir partiyi desteklemiyorum! Ama neyse ki objektif gözlüklerim gözümde!
Bilinçli seçmenler olmadıkça, AKP gitsin diye HDPKK'ya oy verenler oldukça, ne şehit haberleri eksilecek ne de başka bir şey... Herif eline alıp silahla birini vurmadıkça "BARIŞ GETİRİYOR" diyeceksiniz hala!
:KK9:

Az paramı yani..

Doğru düzgün çalışsaydı onlarda,geberip gitmezlerdi yani..
Tazminatı hak etseler tamam derimde,bu durumda nasıl hak ediyrlar o arayı..
Bende gideyim gizli kapaklı işler çevireyim orada..
kaçakçılık sadece doğuda mı yapılıyor?
Kaçak olarak yurda doğudan petrol sokuluyor diye kaçak sigara sokuluyor diye Kürtler mi pis kaka.
Onlar nerelerde satılıyor.
KAçak sigarayı alan bizleriz,kaçak petrolü alan bizleriz.
Kaçakçı şirketlerin başındakiler yalılarda oturup viski içenler ?
Bırakın artık insanları aşağılamayı ,haksızlık ediyorsunuz .
Ortada bir pislik varsa bundan hepimiz sorumluyuz
Hem kaçakçılık sadece petrolde ve sigarada mı oluyor?
Büyük holdinglerin patronları vergi kaçırmıyor mu?
O kaçakçılıktan sayılmıyor mu?
Neden insanlara o yaftaları yakıştırıyorsunuz.

Son düzenleme:
Şimdi ise HDP yı savunan olivyanin tüm yazdıklarını begeniyorsun
Bunu sende yaptin Kakao ve Ben Kakao ve Ben , aynen senin kadar, ne cok nede az HDP `yi savundum. Neden kendini burada örnek vermiyorsunda beni örnek veriyorsun ?
Ikimizde HDP baraji gecsin, onlarida bir dinleyelim bakalim ne diyecekleri var, diyen degilmiydik ?
O zaman sende benim kadar HDP`yi seven ve yakin olan olarak görürüm, olaylari sonradan öyle degilmis gibi yansitma lütfen.
Neyse konumuza dönersek, Ankara`daki insanlarin ölümünde ailelerine yardim parasi baglandimi bilen varmi ? Son durum ne acaba ???

Bunu sende yaptin Kakao ve Ben Kakao ve Ben , aynen senin kadar, ne cok nede az HDP `yi savundum. Neden kendini burada örnek vermiyorsunda beni örnek veriyorsun ?
Ikimizde HDP baraji gecsin, onlarida bir dinleyelim bakalim ne diyecekleri var, diyen degilmiydik ?
O zaman sende benim kadar HDP`yi seven ve yakin olan olarak görürüm, olaylari sonradan öyle degilmis gibi yansitma lütfen.
Neyse konumuza dönersek, Ankara`daki insanlarin ölümünde ailelerine yardim parasi baglandimi bilen varmi ? Son durum ne acaba ???
bağlansa ne olur bağlanmasa ne olur.
bağlanacak paraya mı acımışlar .
vah vah vah.
Ülkede Işidçiler fink atacak.
HEr yeri canlı bombalar donatacak.
Bunlar ülkemize nasıl girdi kim yataklık etti diye araştırmayacaklar şehit paralarına mı üzülecekler.

Ben de şimdi onlar için üzüldüm.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş önceki gün Ankara"daki patlamada ölenler için alınan Bakanlar Kurulu kararını açıkladı.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin "terör mağduru" statüsünde olduğunu ifade eden Kurtulmuş, ölen yurttaşların yakınlarına maaş bağlanacağını açıkladı.

Yetmedi...

Ölenlerin ve malul olanların yakınlarına kamuda istihdam sağlanması, çocuklarına burs imkanlarının sağlanması gibi imkanlar sağlanacağını belirtti.

Yine yetmedi...

Meclis açıldığında CHP ile görüşüp patlamada hayatını kaybedenlerin şehit sayılması için adım atılacağını belirtti.

Peşinen ve açık açık söylüyorum.

Bu ülkenin bir ferdi olarak alınan bu karara gücümün yettiği ölçüde isyan ve itiraz ediyorum.

Miting alanına ebeveynleri tarafından getirilen ve patlamada hayatını kaybeden masum çocuklar için sözüm yok.

Ancak geride kalanların neredeyse tamamı terörü değil, devleti lanetlemek için o alanda toplanmışsa ve onlara bu haklar veriliyorsa, bunun adı millete hakarettir

Bu hakareti kabul etmek mümkün değil..

PKK'nın sözde bayrağının önünde halay çeken, "Burası kanlı meydan" diyen insanlar sivil şehit sayılacaksa vay bu ülkenin haline...

Hiç kimsenin şehitlerin yüce hatırasına bu hakareti etmeye hakkı yok. Hiç kimsenin çocuklarını bu ülkenin ikbali, istikbali için feda eden şehit yakınlarını incitmeye hakkı yok!

Çıldırmamak elde değil...

Savcı Mehmet Kiraz'ın katledilmesini sevinç içinde karşılayan, DHKP-C'li iki teröriste övgüler dizen Dicle Deli isimli genç kız şehit sayılacak öyle mi?

Yetmeyecek, ailesine maaş bağlanacak. O da yetmeyecek, devlet bir yakınını devlet kurumunda çalıştıracak öyle mi?

Allah günahlarını affetsin ama bu kıza"şehit" diyeceksek Mehmet Kiraz'a ne diyeceğiz? Bu kıza şehit diyeceksek terör örgütünün gencecik yaşta hayatını aldığı Mehmetçiklere ne isim koyacağız?

Bu ülkede devletine, milletine, bayrağına sadakatle bağlı onbinlerce işsiz insan var. Binlerce öğretmen atama bekliyor. Onbinlerce memur adayı istihdam bekliyor. Yüz binlerce polis 3600 ek gösterge haklarının verilmesini bekliyor.

Her bir fert, her yeni güne nefsini terbiye ederek, haklarının teslim edilmesini sabırla bekliyor.

Ödül değil, hak arayışında olan bu insanlar dururken PKK terör örgütü seviciliği yapanlar mı ödüllendirilecek?

Bu insanların haklarını alabilmeleri için illa devlete, millete, bayrağa hakaret etmesi veyahut bir bomba sonucu hayatını kaybetmesi mi gerekiyor?

İş başındaki hükümete naçizane tavsiyem...

Türkiye'nin tabusunu verseniz dahi terör örgütüne sempati duyan, kendi devletine ise kin kusan kesimlerin fıtratını değiştiremezsiniz.

İki gündür elektronik posta kutuma gelen isyan ve itiraz mailleri toplumun tamamının bu kararı alanları şiddetle cezalandıracağını söylüyor. Bu kararın alınması özellikle AK Parti tabanında çok ciddi kopuşlara neden olacak.

Benden uyarması...

SÜLEYMAN ÖZIŞIK

http://www.internethaber.com/ankarada-olenler-sehit-mi-sayilacak-1478446y.htm

Bir asker eşi olarak ben bunlara hakkımı helal etmiyorum. Benim eşim dağda bayır da vatan hainler in peşinden kim için koşuyor. Kimin için yeri geliyor çocuklarından günlerce ayrı kalıyor. Ve allah göstermesin başına birsey gelse bu ş.... .sizlerle aynı kefe de mi yer alacak. Şehitlik bu kadar basit bir mertebe değil. Olmamalı da.

Yillardir koskoca Türkiye devlet bu problemi cözememisse gercekten cok üzücü.
Ben bir cözüm bulunmasi gerektigi yerde, hala silahlara sarilan herkesi suclu buluyorum. Yazik yine ölenler sucsuz olanlar, ve bu kararlari veren politikacilara hic birsey olmayacak.

Neden sevgi dolu bir toplum istenmez ?
Cünkü sevgi dolu, baris icindeki bir topluma, silah satamazsin, kiskirtamazsin, yönetemezsin, savas cikartamazsin.
Üstelik sevgi dolu kimlik güclüdür, onu kizdiramazsin, karistiramazsin.
Oysa öfke dolu, fanatik düsüncelerle korku saldigin bir topluma herseyi yaptirirsin.
Öfke dolu kizgin kimlikler gücsüzdür.
Oyuna gelmemek ve sevgi dolu bir dünyaya uyanmak dilegi ile.

kaynak nerenin bilmiyorum, internetten alintidir.

Back