- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
https://tr.wikipedia.org/wiki/Rol_yapma_oyunuRole Play, oyuncuların kendilerini karakterlerine bürümesi, bir nevi oyun içerisindeki atmosfere uygun olarak tiyatro oyunu sergilemesini sağlar. Ultima Online, role play’e en elverişli evrenlerden bir tanesi olup, sizleri rolünüzde hayal gücünüzün sınırlarını zorlamaya teşvik eder.
Biz gerçeğizde siz nesiniz..
Hayvansınız bakın açıkça suratınıza söylüyorum. Lütfen dava edin beni. Bekliyorum.tabi, şu üstteki mesajda davalık bir şey görmüyorsanız hemen avukatınıza danışmanızı öneririm..
Saygılar
Hayvansınız bakın açıkça suratınıza söylüyorum. Lütfen dava edin beni. Bekliyorum.
Saygılar.
sarışının başı ağrıyor fecii apranaksın etkilemesini bekliyor:)Sorma sarışınımmm sormaa
sarışının başı ağrıyor fecii apranaksın etkilemesini bekliyor:)
tabi ki zevkle.. ilk kazandığım dava da olmayacaksınız.. bakalım gerçekte neymişsiniz, görelim :)
sarışının başı ağrıyor fecii apranaksın etkilemesini bekliyor:)
Bu numaraları ben yutmam konunun başında başkalarına yutturabilirsiniz. Dava açabilecek yada avukat tutabilecek paranız yoksa özel mesaj atın ben sponsor olurum size.
Saygılar.
naber len cahiller
Doktor olmuş ama adam olamamışsinHayvansınız bakın açıkça suratınıza söylüyorum. Lütfen dava edin beni. Bekliyorum.
Saygılar.
şaka değil mi bu? benim şirketim ve avukatlarım var hanımefendi.. Reelde görüştüğüm çok arkadaşım var, referans verebilirim.. siz vereceğiniz tazminatı düşünün..
sevgiler :)
ve zenginBu numaraları ben yutmam konunun başında başkalarına yutturabilirsiniz. Dava açabilecek yada avukat tutabilecek paranız yoksa özel mesaj atın ben sponsor olurum size.
Saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?