Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

ne güzel maşallah :nazar:

acaba ameliyatn fiyatını öğrenebilir miyim? :KK66:
Meme altı kesisi 7000 lira. Ama ben koltukaltı kesisi için kendisini tercih etmiştim. Bu yöntem biraz daha zahmetli ve bi endeskop gibi ekstra tıbbi malzemelerle yapıldığı için, 10000 lira . Ama değermiş, ameliyattan sonra bunu anladım. Hemen hemen sıfır ağrım oldu. Bu yöntemde hiçbirşey körlemesine yapılmıyor.bu da daha az travma-kanama anlamına geliyor. Ama tabi bu yöntemi iyi uygulayan bi cerrah olursa bu avantajlar hayat buluyor . Yani tutup da meme altı kesisinde uzmanlaşmış bi Dr a, " hayır , bana koltukaltı kesisi yap " demek çok riskli. O dr da yapar ama bu yönteme aşina olmadığı için sorun yaşanır. Mesela , forumda farklı bi ilde farklı bi Dr a kokrukaltı kesisi ile ameliyat olmuş biri vardı . Memeleri çok yukarıda kalmış, omuzlarına kadar çıkmış . Dr da " koltukaltında böyle olur" demiş. Hata demeyelim ama bu kesi yerindeki tecrübesizliği nedeniyle , suçu yönteme atmış. Önemli olan istediğin kesi yerini seçip, ona göre Dr aramak . Ama her Dr da aşina olduğu , başarılı olduğu yöntemi tercih eder :KK66:

:KK70:
Canım sen iyice uzman profesör olmuşsun ya :KK70: Şuan girsen yaparsın bence ameliyat rahatlıkla :KK70:
:KK70::KK70:Wallahi yaaaaa, kafayı yedim iyice:KK70:Ben de araştırırken böyle şeyleri yazanlara dua ediyordum , AYDINLANDIM diyordum. Ben de, ne biliim işte, öğrendiklerimi yazıyorum. Ama forumda benim profesörüm sayılacak hocalarımız var:KK70:

Ben tüm bu yazılanları nasıl görmemişim.bu ara eskisi kadar giremedim foruma gözümden kaçmışlar:KK43:.canım çok seviniyorum senin için.hem çok rahat atlattın,hem de sonucun çok çok güzel oldu şükürler olsun.en zor kısımlar geçti bitti,artık.bundan sonra herşey çok daha rahat ve güzel olacak.bir süre sonra ameliyat olduğunu bile unutacaksın.hep bu memelerle doğmuş gibi hissedeceksin:)

Meme altı kesisi 7000 lira. Ama ben koltukaltı kesisi için kendisini tercih etmiştim. Bu yöntem biraz daha zahmetli ve bi endeskop gibi ekstra tıbbi malzemelerle yapıldığı için, 10000 lira . Ama değermiş, ameliyattan sonra bunu anladım. Hemen hemen sıfır ağrım oldu. Bu yöntemde hiçbirşey körlemesine yapılmıyor.bu da daha az travma-kanama anlamına geliyor. Ama tabi bu yöntemi iyi uygulayan bi cerrah olursa bu avantajlar hayat buluyor . Yani tutup da meme altı kesisinde uzmanlaşmış bi Dr a, " hayır , bana koltukaltı kesisi yap " demek çok riskli. O dr da yapar ama bu yönteme aşina olmadığı için sorun yaşanır. Mesela , forumda farklı bi ilde farklı bi Dr a kokrukaltı kesisi ile ameliyat olmuş biri vardı . Memeleri çok yukarıda kalmış, omuzlarına kadar çıkmış . Dr da " koltukaltında böyle olur" demiş. Hata demeyelim ama bu kesi yerindeki tecrübesizliği nedeniyle , suçu yönteme atmış. Önemli olan istediğin kesi yerini seçip, ona göre Dr aramak . Ama her Dr da aşina olduğu , başarılı olduğu yöntemi tercih eder :KK66:

Çok haklısın. Bu siteyi bulduğum için kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum :KK51:
Karanlıkta ilerlemeye çalışırken, bi sürü ışık buldum :)

Bi kaç yerde koltuk altından büyük boyutta implant yerleştirilemediğini duydum, aslı var mı sence canım?
Ben ameliyat olmuşken biraz büyük olsun istiyorum çünkü :-)

Çok haklısın. Bu siteyi bulduğum için kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum :KK51:
Karanlıkta ilerlemeye çalışırken, bi sürü ışık buldum :)

Bi kaç yerde koltuk altından büyük boyutta implant yerleştirilemediğini duydum, aslı var mı sence canım?
Ben ameliyat olmuşken biraz büyük olsun istiyorum çünkü :-)
Bizim istememizle olsa keşke :KK43: bende büyük istiyorum ama doktorlar genelde takmıyor canım derin o kadarını almıyor. Emzirip sonradan boşalanlar alıyor sadece

Mutluluk geçmiş olsun canım. Oldum, olacağım derken geldi geçti bak.. Ödemlerin indikten sonra keyfini tam çıkarırsın artık. Vay be bende 18 Şubatta olmuştum.Zaman nasıl akıp geçmiş. Çok sevindim senin adına canım.Yalnız benim yaptığım hatayı yapma.İyileştim artık deyip iş güç için kendini yorma.Azıcık canının kıymetini bil güzelim....

Mutluluk geçmiş olsun canım. Oldum, olacağım derken geldi geçti bak.. Ödemlerin indikten sonra keyfini tam çıkarırsın artık. Vay be bende 18 Şubatta olmuştum.Zaman nasıl akıp geçmiş. Çok sevindim senin adına canım.Yalnız benim yaptığım hatayı yapma.İyileştim artık deyip iş güç için kendini yorma.Azıcık canının kıymetini bil güzelim....
Çok teşekkürler canım :KK66: daha naz yapamadım Wallahi :KK66: çocuklar olunca :KK66: annemlerdeyim hala , eve gidince eşime nazın Kralı'nı yapıcam :KK66:

mutluluk2015 mutluluk2015 yenı cıcıler hayırlı olsun vallahı ıyı arastırma yapmışsın benım gozumu korkuttular meme ucundan olcaktım ya sut kanallarına gelırse şans ya 1000de 1 denk gelırmı gelır dedım koltukaltınıda kımse onermedı iz miz hazır cesaretlenmışken yaptırım dedım yaptırdım sımdıde meme altından oldum iz var bekle ki geçsin kı zor iyileşcek gibi benm 24hazrnda 1 sene oldu ama izler var :KK43: nasıp artık valla

Canım koltuk altı yöntemiyle iyi yapan ferruh bingül ve nebil bozdoğan da vardı. Nebil beyi elemenin sebebi neydi acaba? Bende koltuk altı olucam da nebil beyi düşünüyorum?

Bir de çok soru sordum Özür dilerim ama bişey daha geldi aklıma :KK43: koltuk altın terlemiyo mu canım yazın sıcağında? Dikişlere bişey olur mu terden ve havasızlıktan ve sürekli kolunu oynatınca Oynamaz mı?? bende Ağustosun ortasında olucam çünkü

X