Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Fakat şunuda belirtmeliyim aynaya baktığımda zarar görmemiş iki tatlı şey görünce ben çok mutlu oluyorum.
Hocamın ellerine sağlık seninde formda yazı yazan parmacıklarına :* :* :*
Harika asıl akıllı olan sensin, yazdıklarımı doğru değerlendirdin ve en doğru kararı verdin. Herkesin Bi plastik cerrahtan beklediği aynı aslında, ama o cerrahın da kendini nasıl sattığı çok önemli: tıbbi donanım-yeterlilik, zeka, iletişim becerileri, hastayı "dikkatle" dinleme, ne yapabileceğini veya ne yapmaması gerektiğini ifade edebilme; güleryüzlü ve sabırlı olma... gibi özellikler vazgeçilmez noktalar bana göre.

Fakat şunuda belirtmeliyim aynaya baktığımda zarar görmemiş iki tatlı şey görünce ben çok mutlu oluyorum.
Hocamın ellerine sağlık seninde formda yazı yazan parmacıklarına :* :* :*
Ben de minimum doku tahribatı ve hasarla atlattığımızı düşünüyorum. Aslında ameliyat sonrasındaki o rahat süreç bunun en büyük kanıtı

Türkiyede plastik cerrahlar parmakla sayılacak kadar azlar vede Volkan bey bunlardan bir tanesi öyle incelikle çalışmışki göğsümün neresine dokunursam dokunayım nereden bakarsam bakayım kusur arıyorum fakat bulamıyorum inanırmısın.
Benim parmağım kesilse iki haftada kabuk atmaz yaralarımın durumu akla zarar derecede kusursuz..
Zamanı geri alabilse idim ameliyatta uyumaz bunu nasıl yaptığını izlerdim Tmm iyi olucaktı bundan emindim ama bu kadarını gerçekten beklemiyordum TÜ TÜ TÜ TÜ MAAŞALLAH Volkan hocamıza adama nazar değdiricem korkum o

bak zamanla daha da güzelleşecekler memeler kelebek etkisi yapacak gör bak bende öyle oldu, herkes sen Bi ayrı parlıyorsun diyor belki hocanın yaptığı botoxun da etkisi vardır parlamamda
Senin enerjin çevrendeki herkesi olumlu yönde etkileyecek. Wallahi ben patlamaya hazır bomba gibiyim. İyiyim yaaaa, hatta çok iyiyim daha Ne olsun

Açıkçası tıbbi olarak Bi değerlendirme yapamam ama hocanın meme dokusunu çok iyi bildiği aşikar. Ne morarma ne de dayanılmaz ağrılar oldu. Demek ki minimum hasar ve maksimum hız ile yapıyor işlemi. Ben seneler evvel 20 lik dişimi çektirmiştim KASAP olduğunu sonradan anladığım Bi çene cerrahına. 10 dakikalık işlemi 30 dakikada yaptı/hatta yapamadı. O küçücük diş için bir sürü dikiş atıldı damağıma. Hayatta ağrı kesici içmeyen ben 15 gün boyunca en ağır ağrı kesicileri içmek zorunda kaldım. Günlerce mosmor ve şiş bir çeneyle gezdim amaaaaa 6,7 ay evvel başka Bi çene cerrahına yine aynı pozisyonda gömülü olan diğer yirmiliğimi çektirdim. O kadar profesyonel ve hızlıydı ki, anlatamam. Uyuştu ve tek hamleyle çekti inanamadım. " hocam bitti mi, Wallahi öpücem " dedim ne şişlik ne morarma Ne ağrı ... demek kiiiiiii neymişşşşşş, işi bilene yaptıracaksın.

evet işi bilenle çalışmak gerekiyor heleki konu sağlık ise bir sorum daha olucak benim cicişler kalıp gibi sabit ilk haftası diye umursamıyorum normal göğüs gibi ortada rahatça birleşiceklermi sende durum nedir ?

Protez aslında yumuşacık bir yapıya sahip. O sertlik ve gerginliğin nedeni protezin kas altına koyulması. Kas ve deri çok gergin olacak ilk haftalar. Zamanla kas gevşedikçe, derinin gerginliği azaldıkça protez tüm ihtişamı ve beklenen kıvamı ile kendini gösterecek. Bu da hemen hemen 3 aylık bir süre demek. Bu süre tamamlandığında sertlik ve o "konik" görüntü tamamen ortadan kayboluyor. Memeler daha yuvarlak bir şekil alıyor. Ellerinle ortada birleştirebileceksin. Ayrıca, hocanın önerdiği masajı ihmal etme. Ömür boyu yapılacakmış( ben unutuyorum yapmayı, desem kızar sanırım, kapsülün sertleşmesini engelleyen iyi bir şey bu masaj dedikleri.) Sabah akşam yap lütfen. Zaten masajdan sonra yumuşuyorlar. Ben yaptıktan sonra çok rahatlıyordum, o gerginlik hissi biraz kayboluyordu.

Aklıma gelmişken yapayım bari

Ortada birleşmesi biraz da senin alt yapınla ilgili. Mesela benim memelerim o kadar ayrık ki, tüm gücümle ittiğimde anca birleşiyorlar. Senin sanki biraz daha birleşik gibi, bu yüzden nefis bir dekolten olacağına eminim

Umarım :) Masajı daha göstermedi yapamıyorum çünkü ankaraya gitmem gerek bir ömür ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…