- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
O SÜTYENLER BURAYA GELECEK, diyorsun yaniçok teşekkür ederim güzel dileklerin ayrıcada tatlılar tatlısı doktorumuza referans olduğun için şimdiden cici cici kıyafetler bakmaya başladım bile hepsi benim olucakhelebi dinlenme bitsin tekirdağın tozu attırıcam
Bütün süngerbob ları bağışlıcamO SÜTYENLER BURAYA GELECEK, diyorsun yani
Oysho da veya H&M de şahane sexy, rahat takımlar var. Tavsiye ederimBütün süngerbob ları bağışlıcamGitsin süngerler gelsin rahat takımlar
Bütün süngerbob ları bağışlıcamGitsin süngerler gelsin rahat takımlar
Tam bu dönemde giyilecek telsiz, desteksiz; hamur gibi yumuşacık, dantel-ipek/saten.... nefis parçalar var bu iki markadaOysho da veya H&M de şahane sexy, rahat takımlar var. Tavsiye ederim
Harika... kendime güven tavan durumda işte bile motivasyonum arttı
Fakat şunuda belirtmeliyim aynaya baktığımda zarar görmemiş iki tatlı şey görünce ben çok mutlu oluyorum.
HarikaFakat şunuda belirtmeliyim aynaya baktığımda zarar görmemiş iki tatlı şey görünce ben çok mutlu oluyorum.
Hocamın ellerine sağlık seninde formda yazı yazan parmacıklarına :* :* :*
Kariyer basamaklarını, yükü artmasına rağmen, hızla tırmanan BiHarika... kendime güven tavan durumda işte bile motivasyonum arttı
Sanki içimde ortaya çıkmayı bekleyen biri varmışta yıllarca onu aramış ve bulmuş gibi hissediyorum
Ben de minimum doku tahribatı ve hasarla atlattığımızı düşünüyorum. Aslında ameliyat sonrasındaki o rahat süreç bunun en büyük kanıtıFakat şunuda belirtmeliyim aynaya baktığımda zarar görmemiş iki tatlı şey görünce ben çok mutlu oluyorum.
Hocamın ellerine sağlık seninde formda yazı yazan parmacıklarına :* :* :*
Aynen öyle kesiyle değilde sihirle yapıldılar sanki ailem hala sen ameliyatlısın biz yaparız sözleri komik geliyor öncesinden daha sağlıklıyımBen de minimum doku tahribatı ve hasarla atlattığımızı düşünüyorum. Aslında ameliyat sonrasındaki o rahat süreç bunun en büyük kanıtı
Ay inşallah, dişilik göstergesi değilde farklı bir his var eksik olmak ile tam olmanın arasındaki o duyguyu çok net farketmiş durumdayım.
Türkiyede plastik cerrahlar parmakla sayılacak kadar azlar vede Volkan bey bunlardan bir tanesi öyle incelikle çalışmışki göğsümün neresine dokunursam dokunayım nereden bakarsam bakayım kusur arıyorum fakat bulamıyorum inanırmısın.Harikaasıl akıllı olan sensin, yazdıklarımı doğru değerlendirdin ve en doğru kararı verdin. Herkesin Bi plastik cerrahtan beklediği aynı aslında, ama o cerrahın da kendini nasıl sattığı çok önemli: tıbbi donanım-yeterlilik, zeka, iletişim becerileri, hastayı "dikkatle" dinleme, ne yapabileceğini veya ne yapmaması gerektiğini ifade edebilme; güleryüzlü ve sabırlı olma... gibi özellikler vazgeçilmez noktalar bana göre.
Türkiyede plastik cerrahlar parmakla sayılacak kadar azlar vede Volkan bey bunlardan bir tanesi öyle incelikle çalışmışki göğsümün neresine dokunursam dokunayım nereden bakarsam bakayım kusur arıyorum fakat bulamıyorum inanırmısın.
Benim parmağım kesilse iki haftada kabuk atmaz yaralarımın durumu akla zarar derecede kusursuz..
Zamanı geri alabilse idim ameliyatta uyumaz bunu nasıl yaptığını izlerdimTmm iyi olucaktı bundan emindim ama bu kadarını gerçekten beklemiyordum TÜ TÜ TÜ TÜ MAAŞALLAH Volkan hocamıza adama nazar değdiricem korkum o
Açıkçası tıbbi olarak Bi değerlendirme yapamam ama hocanın meme dokusunu çok iyi bildiği aşikar. Ne morarma ne de dayanılmaz ağrılar oldu. Demek ki minimum hasar ve maksimum hız ile yapıyor işlemi. Ben seneler evvel 20 lik dişimi çektirmiştim KASAP olduğunu sonradan anladığım Bi çene cerrahına. 10 dakikalık işlemi 30 dakikada yaptı/hatta yapamadı. O küçücük diş için bir sürü dikiş atıldı damağıma. Hayatta ağrı kesici içmeyen ben 15 gün boyunca en ağır ağrı kesicileri içmek zorunda kaldım. Günlerce mosmor ve şiş bir çeneyle gezdimTürkiyede plastik cerrahlar parmakla sayılacak kadar azlar vede Volkan bey bunlardan bir tanesi öyle incelikle çalışmışki göğsümün neresine dokunursam dokunayım nereden bakarsam bakayım kusur arıyorum fakat bulamıyorum inanırmısın.
Benim parmağım kesilse iki haftada kabuk atmaz yaralarımın durumu akla zarar derecede kusursuz..
Zamanı geri alabilse idim ameliyatta uyumaz bunu nasıl yaptığını izlerdimTmm iyi olucaktı bundan emindim ama bu kadarını gerçekten beklemiyordum TÜ TÜ TÜ TÜ MAAŞALLAH Volkan hocamıza adama nazar değdiricem korkum o
Protez aslında yumuşacık bir yapıya sahip. O sertlik ve gerginliğin nedeni protezin kas altına koyulması. Kas ve deri çok gergin olacak ilk haftalar. Zamanla kas gevşedikçe, derinin gerginliği azaldıkça protez tüm ihtişamı ve beklenen kıvamı ile kendini gösterecek. Bu da hemen hemen 3 aylık bir süre demek. Bu süre tamamlandığında sertlik ve o "konik" görüntü tamamen ortadan kayboluyor. Memeler daha yuvarlak bir şekil alıyor. Ellerinle ortada birleştirebileceksin. Ayrıca, hocanın önerdiği masajı ihmal etme. Ömür boyu yapılacakmış( ben unutuyorum yapmayı, desem kızar sanırımevet işi bilenle çalışmak gerekiyor heleki konu sağlık ise bir sorum daha olucak benim cicişler kalıp gibi sabit ilk haftası diye umursamıyorum normal göğüs gibi ortada rahatça birleşiceklermi sende durum nedir ?
evet işi bilenle çalışmak gerekiyor heleki konu sağlık ise bir sorum daha olucak benim cicişler kalıp gibi sabit ilk haftası diye umursamıyorum normal göğüs gibi ortada rahatça birleşiceklermi sende durum nedir ?
Aklıma gelmişken yapayım bariProtez aslında yumuşacık bir yapıya sahip. O sertlik ve gerginliğin nedeni protezin kas altına koyulması. Kas ve deri çok gergin olacak ilk haftalar. Zamanla kas gevşedikçe, derinin gerginliği azaldıkça protez tüm ihtişamı ve beklenen kıvamı ile kendini gösterecek. Bu da hemen hemen 3 aylık bir süre demek. Bu süre tamamlandığında sertlik ve o "konik" görüntü tamamen ortadan kayboluyor. Memeler daha yuvarlak bir şekil alıyor. Ellerinle ortada birleştirebileceksin. Ayrıca, hocanın önerdiği masajı ihmal etme. Ömür boyu yapılacakmış( ben unutuyorum yapmayı, desem kızar sanırım, kapsülün sertleşmesini engelleyen iyi bir şey bu masaj dedikleri.) Sabah akşam yap lütfen. Zaten masajdan sonra yumuşuyorlar. Ben yaptıktan sonra çok rahatlıyordum, o gerginlik hissi biraz kayboluyordu.
Ortada birleşmesi biraz da senin alt yapınla ilgili. Mesela benim memelerim o kadar ayrık ki, tüm gücümle ittiğimde anca birleşiyorlar. Senin sanki biraz daha birleşik gibi, bu yüzden nefis bir dekolten olacağına eminimevet işi bilenle çalışmak gerekiyor heleki konu sağlık ise bir sorum daha olucak benim cicişler kalıp gibi sabit ilk haftası diye umursamıyorum normal göğüs gibi ortada rahatça birleşiceklermi sende durum nedir ?
Umarım :) Masajı daha göstermedi yapamıyorum çünkü ankaraya gitmem gerek bir ömür haOrtada birleşmesi biraz da senin alt yapınla ilgili. Mesela benim memelerim o kadar ayrık ki, tüm gücümle ittiğimde anca birleşiyorlar. Senin sanki biraz daha birleşik gibi, bu yüzden nefis bir dekolten olacağına eminim