- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Ben ne sigara ne alkol tüketiyorumBir şey daha sorucam emeliyat öncesi ve sonrası sigara alkol kullanımı sıkıntı yaratırmı sen kullanıyormusun ona göre azaltıyım sigarayı
Tekirdağ'dan geliyordun di miBir şey daha sorucam emeliyat öncesi ve sonrası sigara alkol kullanımı sıkıntı yaratırmı sen kullanıyormusun ona göre azaltıyım sigarayı
Evet tekirdağdan direnler çıkana dek ankarada misafirim300 ile 330cc arasında kararsız kaldık koltuk altından kas altı olucak acaba sigarayı bıraksam hemen etki edermi atarmı vicuttan ki doktorun demesi azaltırsan çabuk iyileşirsin eve geçiyim yüklüyorum resimleriTekirdağ'dan geliyordun di mikalacak yerini fln ayarladın mı
Sigarayı mümkün olduğu kadar azalt. Doku iyileşmesinde mutlaka olumsuz Bi etkisi vardırEvet tekirdağdan direnler çıkana dek ankarada misafirim300 ile 330cc arasında kararsız kaldık koltuk altından kas altı olucak acaba sigarayı bıraksam hemen etki edermi atarmı vicuttan ki doktorun demesi azaltırsan çabuk iyileşirsin eve geçiyim yüklüyorum resimleri
Resimleri yükledim bakabilirsin boy 1,58 kilo 49Ben ne sigara ne alkol tüketiyorumama öncesinde azaltmakta fayda var. Hatta hiç içmesen süper olur bence asistanını ara ve sor. Bi sıkıntı olmasın bu arada şimdiki halini gösteren resim Koysana gizlilik ayarlarını yaparken sadece izlediklerim görsün de. Bu arada Nasıl Bi planlama yaptı, sen Nasıl istiyorsun boyutu
geçmiş olsun.Resimleri yükledim bakabilirsin boy 1,58 kilo 49
Benimde hedefim 48 49 ve 50 arasında gelip gidiyorum hafif bir göbeğim var fakat boynum uzun sanırım oradan kurtarıyorum fakat göğüsler gelince kilo kaç olur spor gerekir mi bilmiyorumben yalnız şu kiloya takıldım yaa.benim boy 152 kilom 52 sizin boy daha uzun ve daha zayıfsınız.ben biraz daha kilo verirnce yüzüm ve üst bedenim resmen çöküyor.ben 48 olsam diyorum ama çok kötü olurum yaa zaten göğüs yok iyice berbat görünürüm.basen bacak gitse
çok mutlu oldum bn ☺☺
Ay ne güzellllçok mutlu oldum bn ☺☺
Resim isterimçok mutlu oldum bn ☺☺
Resimleri yükledim cnm kollarımı tam kaldıramıyorum hafif toparlıyayım onlarıda çekicem harika oldular ama arım sızımda kalmadı direnlerde çıktı oh deymeyin keyfimeResim isterim
Vay vay vaayyyyyResimleri yükledim cnm kollarımı tam kaldıramıyorum hafif toparlıyayım onlarıda çekicem harika oldular ama arım sızımda kalmadı direnlerde çıktı oh deymeyin keyfime
Kesi de süper, kısacıkResimleri yükledim cnm kollarımı tam kaldıramıyorum hafif toparlıyayım onlarıda çekicem harika oldular ama arım sızımda kalmadı direnlerde çıktı oh deymeyin keyfime
Resimleri yükledim cnm kollarımı tam kaldıramıyorum hafif toparlıyayım onlarıda çekicem harika oldular ama arım sızımda kalmadı direnlerde çıktı oh deymeyin keyfime
Sonra Bi bakmışsın, TIPKI ben gibi, aradan bir sene geçmiş, böyle ılık bir son bahar akşamı, elinde kahve fincanın, üstünde ayıcıklı bol Bi pijama, ayağında pofidik terlikler, dizinde oğlun uyumuş , kızın yanında ödev yapıyor.... herşey çok sıradan görünüyor... sonraaaa Bi duş aliim diye banyoya gidersin aynada onları görünce, ay kuzularımmmmm siz burda mıydınız? Dersin TIPKI ben gibiKesi de süper, kısacıkartık 1,2 seneye tamamen kaybolur. Sen de unutursun ameliyatını, bu memeler hep benleydi dersin. Silikon mu ?!? Ay o da ne dersin