Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

ben de volkan beyde karar kıldım. Perşembe günü gün almaya gideceğim ama burada hamilelikle ilgili yazılanları görünce kafam karıştı yine. 1 yıl içinde hamile kalırım diye düşünürken bu ameliyata girişmek mantıksız mı olacak bilemedim

Annelik dünyanın en güzel/özel kimliği. Önceliklerinizi belirlemek çok önemli.

Meme büyütme ameliyatı, ehil ellerde, doğru planlama, doğru protez ile yapıldığında emzirmeye engel değil. Ama ameliyattan ne kadar süre sonra süt verilebiliyor bilmiyorum. Bu konuda en doğru bilgiyi Volkan hoca verecektir size. Şimdiden tebrik ediyorum; doğru karar vermişsiniz

Açıkçası ben de protez sonrasında süt vermenin ne zaman olabileceğini merak ediyorum. Hocanın değerlendirmesini burada yazarsan sevinirim. En azından araştıranlara faydası olur

mutluluk2015 kime ameliyat olmuştun. karın germe ve meme slikon yaptiricam . Ankaradayim ve doktor araştırıyorum. Ameliyatından memnunmusun. Beni izlemeye alirsan resim görebilirmiyim. Sen bakabilirsin resimlerime

mutluluk2015 kime ameliyat olmuştun. karın germe ve meme slikon yaptiricam . Ankaradayim ve doktor araştırıyorum. Ameliyatından memnunmusun. Beni izlemeye alirsan resim görebilirmiyim. Sen bakabilirsin resimlerime
Merhaba Dloylom
Karın germeyi bilemem fakat meme protezinde ben volkan beyi tercih ettim ve sonuçlardan çok memnunum kendisine seve seve referans olurum.
mutluluk2015 selam buralardayım pek fazla giremedim forma sağlıklıyım mutluyum :)) darısı olmayanların başına

Başlığı sorduktan sonra okudum o yüzden biraz saçma bir soru sormuşum. :) memnun oldugunu da okudum. Izlemeye alirsan sevinirim.

Arkadaşlar Ankara'da tam karın germe ameliyatı yaptiran birilerinin deneyimlerine ihtiyacim var. resim görmek istiyorum. Tanidiginiz bir arkadaş varsa ismini verirmisinz kendisiyle iletişim kurayım

Ben daha önce volkan beyle karın germe ve meme için görüşmüştüm. Sempatik buldum ama kararsız kalmistim. Burda meme ole ilgili olumlu yorumlar okuyorum. Bir de volkan beyin karın germe sonuclarina ulaşabilsem.

Ben daha önce volkan beyle karın germe ve meme için görüşmüştüm. Sempatik buldum ama kararsız kalmistim. Burda meme ole ilgili olumlu yorumlar okuyorum. Bir de volkan beyin karın germe sonuclarina ulaşabilsem.
Merhabalar ben Volkan hocanın yaptığı bir çok işlemi/ sonucunu VE sonrasındaki süreçte gösterdiği ilgiyi bizzat görmüş bir hastasıyım. Tek kelimeyle KUSURSUZ.
Ben 1,5 sene evvel meme büyütme oldum. Çoook memnun kaldım çoook. Hoca, çok titiz ve tecrübeli. Eksik olmasın Ayrıca botox da yaptırıyorum, ondan da çok memnunum.

Benim, kendimi ve diğer hastalarını değerlendirdiğimde vardığım sonuç şu:
-Volkan hoca; hastasının beklentisini, matematiksel sınırları gözeterek, doğru planlamayı yaparak, en gerçekçi ve en doğal şekilde gerçekleştirmeyi hedefleyen bir cerrah

Karın güzelleştirme veya germe sonucunu görmedim, ama Emin'im onda da çok iyidir

Seni izliyorum, resimlerimi görebilirsin

Bir kez daha görüş hocayla, aklındaki tüm soruları sor. Sabırla cevaplayacaktır emin ol benim sorduğum her soruyu hatta belki de en aptalca soruları bile tek tek cevaplamıştı sağolsun . Ofiste sana resimler de gösterecekler, onları da değerlendirirsin

Ben 11.000,00 tl ödedim koltuk altı kesisi acı kısmına gelince hiç bir arım sızım olmadı ilaçlarımı düzgün kullandım babamın haberi yoktu ameliyatımdan annemle gizlice hallettik o işi düşün babam bile farketmedi aynı evin içerisinde kimseden yardım almadan üçüncü gün işimin başına geçtim hokus bokuz isali

Selam canım, benim çekincem süt vermeden çok emzirme sonrası görüntünün bozulmasıydı. Hoca da süt vermeyle alakalı bir sıkıntı olacağını söylemedi. Ben kararımı aldım 23 Ocakta oluyorum ameliyatımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…