- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
- Konu Sahibi mutluluk2015
Zaten hoca demeden yapma ne zaman başlanıyordu hatırlamıyorum. Ay üstünden asırlar geçti sankiUmarım :) Masajı daha göstermedi yapamıyorum çünkü ankaraya gitmem gerek bir ömür ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten hoca demeden yapma ne zaman başlanıyordu hatırlamıyorum. Ay üstünden asırlar geçti sankiUmarım :) Masajı daha göstermedi yapamıyorum çünkü ankaraya gitmem gerek bir ömür ha
Annelik dünyanın en güzel/özel kimliği. Önceliklerinizi belirlemek çok önemli.ben de volkan beyde karar kıldım. Perşembe günü gün almaya gideceğim ama burada hamilelikle ilgili yazılanları görünce kafam karıştı yine. 1 yıl içinde hamile kalırım diye düşünürken bu ameliyata girişmek mantıksız mı olacak bilemedim
mutluluk2015 kime ameliyat olmuştun. karın germe ve meme slikon yaptiricam . Ankaradayim ve doktor araştırıyorum. Ameliyatından memnunmusun. Beni izlemeye alirsan resim görebilirmiyim. Sen bakabilirsin resimlerimeKoltukaltı kesisi istiyorsan Volkan hoca ile de görüş derim. Ben ofisinde birçok hasta ile tanıştım, hepsi de koltukaltı olmuştu.1 yıllık izler gördüm.süperdi, hiç belli değildi . Hacettepe koltukaltı kesisi yapmıyor. Memealtı kesisi ve genelde sadece damla protez kullanıyorlar diye duymuştum. Tabi sen yine de araştır. Bu arada Haldun bey memealtı kesisi yapıyor hep. Sakın sürekli memealtı yapan bi Dr dan koltukaltı kesisi isteme, sonuç fiyasko olabilir cnm .seni izliyorum, resimlerine bi bak.
Merhaba Dloylommutluluk2015 kime ameliyat olmuştun. karın germe ve meme slikon yaptiricam . Ankaradayim ve doktor araştırıyorum. Ameliyatından memnunmusun. Beni izlemeye alirsan resim görebilirmiyim. Sen bakabilirsin resimlerime
Başlığı sorduktan sonra okudum o yüzden biraz saçma bir soru sormuşum. :) memnun oldugunu da okudum. Izlemeye alirsan sevinirim.mutluluk2015 kime ameliyat olmuştun. karın germe ve meme slikon yaptiricam . Ankaradayim ve doktor araştırıyorum. Ameliyatından memnunmusun. Beni izlemeye alirsan resim görebilirmiyim. Sen bakabilirsin resimlerime
Beni izlemeye alirmisin. Sonuclari görebilirmiyim plsMerhaba Dloylom
Karın germeyi bilemem fakat meme protezinde ben volkan beyi tercih ettim ve sonuçlardan çok memnunum kendisine seve seve referans olurum.
mutluluk2015 selam buralardayım pek fazla giremedim forma sağlıklıyım mutluyum :)) darısı olmayanların başına
İzliyorumBeni izlemeye alirmisin. Sonuclari görebilirmiyim pls
Çok teşekkürler. Gördüm resimleri harika olmuş. Fiyat ne ödediniz özelden yazabilirsiniz burdan sakıncasi varsa. Benim volkan beyle ilgili rahatsızlıgim ameliyat sonrasi bir memnuniyeysizligim olursa arkasında durur mu emin degilimİzliyorum
Merhabalar ben Volkan hocanın yaptığı bir çok işlemi/ sonucunu VE sonrasındaki süreçte gösterdiği ilgiyi bizzat görmüş bir hastasıyım. Tek kelimeyle KUSURSUZ.Ben daha önce volkan beyle karın germe ve meme için görüşmüştüm. Sempatik buldum ama kararsız kalmistim. Burda meme ole ilgili olumlu yorumlar okuyorum. Bir de volkan beyin karın germe sonuclarina ulaşabilsem.
Bir kez daha görüş hocayla, aklındaki tüm soruları sor. Sabırla cevaplayacaktır emin ol benim sorduğum her soruyu hatta belki de en aptalca soruları bile tek tek cevaplamıştı sağolsun . Ofiste sana resimler de gösterecekler, onları da değerlendirirsinÇok teşekkürler. Gördüm resimleri harika olmuş. Fiyat ne ödediniz özelden yazabilirsiniz burdan sakıncasi varsa. Benim volkan beyle ilgili rahatsızlıgim ameliyat sonrasi bir memnuniyeysizligim olursa arkasında durur mu emin degilim
Ben 11.000,00 tl ödedim koltuk altı kesisi acı kısmına gelince hiç bir arım sızım olmadı ilaçlarımı düzgün kullandım babamın haberi yoktu ameliyatımdan annemle gizlice hallettik o işi düşün babam bile farketmedi aynı evin içerisinde kimseden yardım almadan üçüncü gün işimin başına geçtim hokus bokuz isaliÇok teşekkürler. Gördüm resimleri harika olmuş. Fiyat ne ödediniz özelden yazabilirsiniz burdan sakıncasi varsa. Benim volkan beyle ilgili rahatsızlıgim ameliyat sonrasi bir memnuniyeysizligim olursa arkasında durur mu emin degilim
Beni bir sen anlarsın çok harika bir duygu kadın gibi hissetmek tütü tü maşallah memişlerime nazar değmesinHaseki5959 , memelerle hayat süper sanırım
Anlarıııım, anlarımmmmmBeni bir sen anlarsın çok harika bir duygu kadın gibi hissetmek tütü tü maşallah memişlerime nazar değmesin
Selam canım, benim çekincem süt vermeden çok emzirme sonrası görüntünün bozulmasıydı. Hoca da süt vermeyle alakalı bir sıkıntı olacağını söylemedi. Ben kararımı aldım 23 Ocakta oluyorum ameliyatımı :)Annelik dünyanın en güzel/özel kimliği. Önceliklerinizi belirlemek çok önemli.
Meme büyütme ameliyatı, ehil ellerde, doğru planlama, doğru protez ile yapıldığında emzirmeye engel değil. Ama ameliyattan ne kadar süre sonra süt verilebiliyor bilmiyorum. Bu konuda en doğru bilgiyi Volkan hoca verecektir size. Şimdiden tebrik ediyorum; doğru karar vermişsiniz
Açıkçası ben de protez sonrasında süt vermenin ne zaman olabileceğini merak ediyorum. Hocanın değerlendirmesini burada yazarsan sevinirim. En azından araştıranlara faydası olur